2 Eylül - 12 Eylül
Ciddi bakış açısına sahip, sağlam kararlar vermeye çalışan, beklentileri akla ve mantığa uygun, çalışkan ve planlı insanlardır.Güven olgusunu önemseyen, yanlış kararlar vermekten hoşlanmayan, disiplinli çaba, görev ve sorumluluk bilinci yüksek olan, dayanıklı, mesleki konularda yetenekli, dikkatli konuşan, yaşından olgun, sözleri tutarlı, kabul edilmekten hoşlanan bir karakteri simgeler.

13 Eylül - 22 Eylül
Yerinde konuşan, güçlü bir kişilik, sevme duygusu gayet yüksek, uyumlu, dengeli, akıllı ve sıcak yürekli, nezaket dolu, güçlü imaj sahibi kişilerdir.Huzursuzluktan hoşlanmayan, böyle ortamlarda bulunmak istemeyen, sosyallikten hoşlanan ama aşırı uçlara kaçmayı sevmeyen, öncü, akıllı, tarafsız düşünebilen, iletişimci bir kişiliktir.

23 Eylül ? 2 Ekim
Lüks, güzellik ve kaliteden hoşlanan, sevgi dolu bir kişilik, erkekleri yakışıklı, kadınları çok güzel olan, sosyal yönü güçlü, yeni fikirleri seven, hassas yaradılışta, zevkleri için para harcamaktan çekinmeyen, bu yüzden zorlanan kimselerdir.Seyahat etmekten hoşlanan, yeni insanlarla tanışmaktan zevk alan, amaçları bir şekilde gerçekleştirebilecek şansa sahip olan insanlardır.

3 Ekim - 13 Ekim
Başkaları tarafından her zaman ilginç, sıra dışı bulunan, özgürlüğüne düşkün, kurallarla çevrelenmekten hoşlanmayan, sosyal ilişkilerini önemseyen, popüler ve girdiği ortamlarda fark edilen kimselerdir.Toplum içindeki yerini önemseyen, farklı bulunmaktan hoşlanan, kararlarını kendi vermekten zevk alan ve bunda ısrar edebilen, günün yenilik anlamındaki tüm akımlarını takip eden, uygulayabilen bir kişiliği temsil eder.

14 Ekim - 23 Ekim
Fiziksel ve zihinsel anlamda hızlı ve aktif hareket edebilen, sözleriyle ilgi uyandırabilen, zekâsıyla her türlü sorunun üstesinden gelebilen, aşkta aşırı duygusallık yerine gerektiğinde mantığının sesine kulak verebilen, hislerini kağıda dökebilen insanlardır. İşbirliğini önemseyen, etrafıyla uyumlu özel bir kişilik, yenilikleri uygulamaktan hoşlanan, cazibeli, aydınlık fikirleri olan, başarmaktan, gelişmekten, büyümekten hoşlanan bir karakteri temsil eder.

24 Ekim - 1 Kasım
     Kadınları oldukça çekici, erkekleri karizmatik,  bilinmeyenler konusunda meraklı ve bu yönde yetenekleri olabilen, dönüşüm, değişim ve her türlü yenilikten hoşlanan, bunun için gerekirse savaşabilen kişilerdir. Sözleri keskin, kendine güvenli, doğruluktan hoşlanan, disiplinli ve güçlü bir karakterdir.Gizliliklerine önem veren, başkalarının sırlarını kolayca öğrenebilen, güç ve kontrol kurmaktan hoşlanan, sözlerinin dinlenmesini isteyen bir kişiliği simgeler.

2 Kasım - 11 Kasım
Oldukça duyarlı, romantik ve tutkulu, ideallerinden ödün vermeyen, hayal gücü yüksek fakat hayal ettiklerini hayatında uygulayabilen sezgileri yüksek, aşkla büyümekten, gelişmekten hoşlanan, aşkı için her türlü mücadeleye giren kişilerdir.
Başkalarının sorunlarına çare bulabilen, empatisi yüksek, yönlendirme gücü yoğun, başkalarıyla yarışabilen, yüksek noktalara er veya geç gelebilecek güçlü bir karakterdir.Derinlikten hoşlanan, iş olsun diye dost olmayan, dostuna gerçekten yardım edebilen bir karakterdir.

12 Kasım - 22 Kasım
     Oldukça etkileyici bir kişiliktir. Haksızlıklar karşısında her türlü mücadeleye girişebilen, dürüst ve doğrucu bir insan, hakikatlerin ışığı altında ilerlemekten yana olan, toplumsal vizyonu yüksek, girdiği ortamlarda çekiciliği, duruşuyla kolayca ilgi uyandıran kişilerdir. Gayet şanslı, sezgileri inanılmaz güçlü olacakları hissedebilen, herhangi bir durum ve olayın ardından kolayca toparlanması bilen, empati yeteneği güçlü, önsezileri inanılmaz kuvvetli, vatanına, ailesine çok düşkün bir karakteri simgeler.

23 Kasım - 1 Aralık
Ahlaki özellikleri son derece güçlü, inanışı, özgüven duygusu gelişmiş, dürüst kişilerdir.Geniş görüşlü, vicdanlı, değerlerine önem veren, yüksek eğitimden hoşlanan, iyimser, öngörüşleri doğru çıkan kişilerdir. Gezgin bir ruh, yaşamı derinlemesine yaşamaktan hoşlanan, aşkta bağlanma duygusu fazla yüksek olmasa da, sevdiklerine düşkün ve onları koruyan, başka insanları bilgisiyle, zarafetiyle büyüleyen, yol gösteren abilik ablalık yapabilen, insancıl, açık fikirli, etik değerlere ve kanunlara saygılı, fazla para harcamayı seven bir kişiliği temsil eder.

2 Aralık - 11 Aralık
     Çok cesur, inanmadığı hiçbir şeyi kabul etmeyen, savaşma dürtüsü yüksek, haksızlıklara boyun eğmeyen, amaca yönelik hareket edebilen, gayet bağımsız, zincirlere tahammül etmeyen insanlardır. Kimsenin lafıyla hareket etmeyen, sadık ve oldukça fedakâr, söz verdiği zaman mutlaka yerine getiren, aktif, hızlı ve gözü pek, girişimci, istediği şeyi elde edebilen, kimi zaman oldukça sabırsız, aceleci davranabilen, rekabetçi bir karakterdir.

12 Aralık - 21 Aralık
Kişilik sahibi, bilgisiyle, tecrübeleriyle insanları kolayca etkisi altına alabilen, vizyonu güçlü, sezgi gücü yüksek, anlamaktan, keşfetmekten zevk alabilen, duygularını kontrol edebilen, sevilmek ve ilgi görmekten fazlasıyla hoşlanan, çekiciliğiyle karşı cins üzerinde fazlasıyla etkili olan, yanılmaktan hiç hoşlanmayan kişilerdir. Sanata ve yeni gelişmelere açık, kendini gayet iyi koruyan, yenilgilerden yılmayan, gururlu ve kendini geliştirmesini bilen, hâkimiyet kurabilen bir kişiliği simgeler.

22 Aralık - 31 Aralık
Sorumluluk sahibi, ne istediğini bilen, doğru ve yerinde kararlar alabilen bir kişiliktir. Disiplinli bir çaba ile her türlü güçlüğün üstesinden gelebilen, sadık ve güvenilir, iç gözlem gücüne sahip, yavaş ve emin adımlarla ilerlemekten yana olan insanlardır.Koşullar ve şartlara göre kendini ayarlayabilen, uçarılıktan asla hoşlanmayan, aşkta güven, saygı ve sevgiye değer veren, sevdiğine sahip çıkan, liderlik gücü yüksek, organize ve iş hayatında parlayabilen bununla beraber bazen karamsar olabilen bir karakteri simgeler.

     Yazının başında da bahsettiğim gibi kişinin ismi ve kan grubuna varana kadar her şeyin karakterine etkisi vardır. Bakalım sizin karakteriniz ne?...

 


31.08.2016 08:19:00

Asude Usluer Uğurlu

Doğduğunuz Ay´a Göre Karakteriniz 3

Doğduğunuz Ay´a Göre Karakteriniz 3