1 Mayıs - 10 Mayıs
     Zihinsel yetenekleri yüksek, aklını önemseyen, sezgileri kuvvetli, ilgi alanları yoğun, dünyayı gözlemlemekten hoşlanan, konuşma ve yazma yeteneği son derece güçlü, insanları kolayca çözebilen kimsedir. Aynı zamanda değerlendirme gücü yoğun, organizasyon becerisi muazzam, başkalarıyla çalışmaya müsait, uyumludur. Fazla detaydan hoşlanmayan, özgürlüğüne önem veren, konuşmasıyla karşısındakini etkileyebilen bir karakterdir.

          11 Mayıs - 20 Mayıs
     Gayet güvenilir, dürüst yaklaşımlara sahip, güçlü ve derin duyguları olan, karşısındakine değer veren, gerçekçi düşünebilen, kendine yeterli, başarma tutkusu olan, çalışkan kimselerdir.Güzelliklere önem veren, kabalıktan hoşlanmayan, keskin gözlem gücü olan, başkalarının haksız sözlerinden etkilenebilen, arkadaşlığa önem veren, hedefine ulaştığında böbürlenmeyen, iyiliğin, vefanın kıymetini bilen bir karakteri simgeler.

          21 Mayıs - 31 Mayıs
     Çok yönlü ve becerikli, yargı ve mantık gücüne sahip, yenilikten hoşlanan, yeni insanlar tanımaktan zevk alan, bilgiyi önemseyen, meraklı ve öğrenmeye aç insanlardır. Mantıklı, eğri ile doğruyu ayır etmesini bilen, kıvrak zeka ve konuşma kabiliyeti olan, kendini yönlendirebilen, düşmanlarını yenmeyi başarabilecek kadar akıllılardır.

          1 Haziran - 10 Haziran
     Sosyal ilişkilerini önemseyen, akıllı davranabilen, zeki, uzlaşmacı, hayatın güzel yanlarının tadını çıkarabilen kişilerdir. Nabza göre şerbet vermeyi bilen, yeniliklerden hoşlanan, değerli olanı bilen, duyarlı ve yapıcı davranabilen insanlardır. Rahatına düşkün, sıradan şeylerden hoşlanmayan, kaliteye önem veren, ince, nazik, iyi niyetli, arkadaşlıklara önem veren bir kişiliktir.

          11 Haziran - 21 Haziran
     Modern düşünebilen, tarafsız ve objektif düşünebilen, manyetizması güçlü, arkadaşlık olgusunu önemseyen, özgürlüğüne düşkün, mantıklı davranabilen, orijinal her şeyden hoşlanan kimsedir. Pek çok insanla anlaşabilen, fikirleri bir çok insan tarafından beğenilen, kuvvetli iradesi olan, üretici, bireylik duygusu gelişmiş, haksızlığa boyun eğmeyen kimselerdir.

          22 Haziran - 30 Haziran
     Güvende yaşamak isteyen, empati yönü güçlü, duyarlı bir kişilik, ailesine, sevdiklerine önem veren, koruyucu ve kollayıcıdırlar.Gerçeklerin peşinden koşabilen, ilişkilerde uzlaşmaktan yana olan, duygusal değerlerine önem veren, etkileme gücü yüksektir.Karşısındaki kişiyi kolaylıkla etkileyebilen, ruhunun derinliklerine inebilen, kendini güvende hissetmediğinde tepkisel davranabilen kimselerdir.

 

1 Temmuz - 11 Temmuz
Düşünce gücü yüksek, sezgileri mükemmel derecede yoğun, bulunduğu alanı kötülüklerden arındırabilen, yenilikçi düşünebilen, şüphelerini aydınlığa kavuşturabilen, kendini yenileyebilen kişilerdir.Yüzeyde olanlarla yetinmeyen, araştırmadan güvenmeyen, zihnini ve iradesini kendi gelişimi için odaklamasını bilen, güçlü iyileştirme gücü olan, güçlü olmayı, güvende olmayı önemseyen bir karakteri simgeler.

12 Temmuz - 22 Temmuz
Artistik kabiliyeti olan, aydınlanmaktan yana, sanata meyilli, acıma ve şefkat duyguları yüksek,  idealist insanlardır.Kendini inandığı bir şeye adayabilen, vizyonu yüksek, kendini aşmak isteyen, duyarlı yüreğe sahip, özverili, özlemleri olan, hayal gücü yüksek, duyu dışı algıları olan, birçok insanla anlaşabilen, aşkta derin duygulara sahip kişiliği simgeler.

23 Temmuz - 1 Ağustos
Kendinden emin, bağımsız, liderlik gücü yüksek, soylu, gururlu, gösterişli, toplumda hemen fark edilen, sadakat duygusu yüksek, organizasyon yeteneğine sahip, sevdiklerine düşkün, sanatkâr, kolayca yükselebilen kişilerdir.İçi dışı bir, kalbinin sesine kulak verebilen, sevilmeyi önemseyen, yaratıcılık yeteneği olan, isteklerini direkt olarak açıklayabilen bir karakteri temsil eder.

2 Ağustos - 12 Ağustos
Hoş sohbetli, neşeli, etrafını rahatlatan, vicdanlı, para harcamayı seven, kaliteye önem veren, gururlu kimselerdir.Kimseyi kırmaktan hoşlanmayan, yüce gönüllü, gezmekten, araştırmaktan hoşlanan, inanç sahibi, maneviyatı güçlü insanlar olarak bilinirler.İyi bir sırdaş, güçlü bir dost, başkalarının emri altına girmekten hoşlanmayan, özgürlüğü seven bir kişiliği simgeler.

13 Ağustos - 22 Ağustos
Kendini ortaya koyabilen, savaşçı, enerjik, isteklerini elde edebilen, bilinçli, cesur, haksızlıklara boyun eğmeyen, yeni fikirleri önemseyen, girişimci, zeki, nerde ne yapması gerektiğini bilen açık sözlü kişilerdir.Hayatta kalmayı başarabilen, fiziksel gücü yüksek, karşısındaki kişiyi çabucak çözebilen, açık sözlü, beklemekten hoşlanmayan, yeni projelere, planlamalara istekli insanlardır.

23 Ağustos - 1 Eylül
Mantıklı, becerikli, akıllı, başkalarıyla kolaylıkla bağlantı kurabilen, aşkı önemseyen, sorunlardan pek hoşlanmayan, kaliteli ortamlar, elit yerlerden hoşlanan kişilerdir. Cahil insanlardan uzak duran, keskin gözlem gücüne sahip, bir bakışta eksiklerini görebilen, olayların ardındaki gerçekleri önemseyen ve öğrenmek isteyen, çabuk kavrayan, net görmek isteyen, iletişimci kişileri temsil eder.

 

     Devamı çok yakında? Bizi takip etmeye devam edin?


Asude Usluer Uğurlu


23.08.2016 15:57:53

Asude Usluer Uğurlu

Doğduğunuz Ay´a Göre Karakteriniz 2

Doğduğunuz Ay´a Göre Karakteriniz 2