Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak yıllarca önce yazdığı bir yazıda dünyada olup bitenlerin global güçlerin yazdığı senaryoya göre geliştiğini.!!!

     Bu senaryo gereği Türkiye’de yaptırılacakları belirtirken Milliyetçilerin iktidara getirilip Bu kadroların eliyle Abdullah Öcal’ın koruma altına alınacağını yazmıştı.

“ÜRKEĞE DEĞİL ERKEĞE”SLOGANIYLA MHP 2.PARTİ OLDU

   O zaman söylediği bana uçuk gelse de RP’nin 28 Şubatçılara karşı direnememesi,en azından kamu oyu tarafından böyle algılanmasıyla ,algılanmasının sağlanmasıyla RP’nin seçmenler ininde hayal kırıklığına MHP’nin çare olacağı imajı oluştu.

   Bu imajın katkısıyla bilindiği gibi 1999 seçimlerinden 2. Parti çıkan MHP nin Sağcı DYP ve ANAP’la, veya Muhafazakar Saadet’in yanında ANAP’la veya ANAP;DYP ve Saadetle istenirse istenen anayasayı bile yapabilecek büyük sağ koalisyonu kurma imkanı varken böyle olmadı.

    Global güçlerin senaryosu gereği Ülkücülere ”Katil” diyen Rahşan Ecevit’in bu lafı yenilip yutulup yok sayılarak MHP ile DSP ve ANAP’la ortak”Anasıl-M koalisyonu kuruldu.

    Bu hükümette bilindiği gibi AB uyum yasaları çerçevesinde hükümetin ortağı Milliyetçi kadrolarında desteğiyle idam cezası kaldırılarak Abdullah Öcalan ipten kurtarıldı.!!!

HÜKÜMET VE CEMAAT KAPIŞTIRILARAK MÜSLÜMANLARIN ELİYLE

      İNANÇLI KADROLAR TASFİYE EDİLİYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Şu anda Türkiye’de yaşananlarda aynı global güçlerin senaryosundan öteye bir şey değil.!!!

   Yapılanlara bakıldığında kim haklı kim haksızdan ziyade ülkemize ve insanlarımıza verilen zararlar öne çıkıyor.

  17 Aralık dost(!)darbesi ile başlayan gelişmeler sonunda bu sarmal ile Türkiye’nin uğradığı zarar 200 Milyarı bulmadıysa bile bu şekilde gitmesiyle bırakın bu rakamı bunu aşması hatta ve katlamasıda pek uzak bir ihtimal değil.

    Öfke ile kalkanın zararla oturması bilinciyle global egemenler tarafından her iki tarafta tahrik ettirilerek oluşturulan öfke seli önüne geleni yutuyor.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Hükümet ile cemaat arasında taraftar medyaların karşılıklı saldırıları ve restleşmeleri.

    Hatta cemaat taraftarlarından ortaya atılan Parti kapatmaya varacak kadar çığırından çıkarılan abuk ve  uçuk söylemler bu söylenenin söyleyenin ağzından ziyade bu ağızları söyletenlere ait!!!!

  Hükümeti ve cemaati destekleyen medya organları arasında yapılan meydan savaşlarında ise kelimenin tam anlamıyla kan gövdeyi götürüyor.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   ÖFKE İKİ TARAFINDA İLİKLERİNE KADAR İŞLE(TİL)MİŞ!!!!!!!!!!

 Şu anda haklı haksız olduğuna bakılmaksızın iki taraf görünüşte söylediklerini kendilerine ait gibi biliyor veya söylüyor.

  Acaba gerçekten öylemi?

 Aslında kazın ayağı gerçekte hiçte öyle değil.

 Yıpratılan kim?

  Hükümet.

  Hükümetin nezdinde Türkiye Cumhuriyeti.

  Zarar gören kim? Türkiye ve 77 Milyon Türkiye’nin insanın tamamı.!!!

  HSYK’da görev yerleri değiştirilen Hakim ve Savcılar kimler?

  Görevden alınan veya görev yerleri değiştirilen Güvenlik görevlileri kimler?

   Çeşitli kurumlardan görevden alınanlar veya tayinlei çıkartılan diğer bürokratlar kimler?

   Aslında bu atamalar ve görevden alınanlar özelde cemaat taraftarları veya amiyane isimle Paralel kadrolar gibi gösterilse de tasfiye edilenler özde bu ülkenin muhafazakarları.!!!!!!!!!!!!!!

  Cemaat tarafından veya taraftarlarınca kötülenenler kimler?

  Onlarında ekserisi,hatta ezici çoğunluğu muhafazakarlar.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Bu kavgaya direk taraf olmasal arda çanak tutanlar kimler?

CEMAATİ MÜRTECİLİKLE SUÇLAYANLAR ŞİMDİLERDE SAVUNUCUSU OLURKEN,HİZMET HARAKETİNE YILLARCA”FETOŞ(!)”LAKABI TAKANLAR’IN DİLİNDE  İSE FETOŞ(!)ANİDEN”DİN ALİMİ”OLDU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Düne kadar Cemaate ve hükümete karşı olanlar,her iki tarafıda,mensuplarını da mürteci görenler.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

   Hatta ve hatta yıllar yılı Fethullah Gülen’e “Fetoş(!)”!!! Diyenler.

   Cemaatin amansız savunucuları olurken,”Fetoş(!)”’un yerini ise “Din alimi” aldı.!!!!!!!!!

  Yani sözün kısası iki taraf tahrik edilerek yapılan şey kelimenin tam anlamıyla muhafaza karların tasfiyesidir.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Dilim o kaba ”İ....İ… K…” söylemine varmıyor.

     Fakat yapılan veya yaptırılanlar kelimenin tam anlamıyla dindarlar,hemde bizatihi dindarların eliyle birbirine kırdırılıyor.

 HÜKÜMETTE,CEMAATTE İCRAATLARINI GERÇEKLEŞTİRİRKEN BUNU NEFİSLERİNİN DEĞİL SAĞ DUYULARINN GEREĞİNE GÖRE YAPMALI!!

   Her iki tarafında yaptıkları icraatlarında hırslarının ve nefislerinin köleliğinden bir an önce kurtularak sağ  duyulu düşünmesi bu global tasfiyeyi durdurur.!!!!!!

SAĞ DUYU HAKİM OLMAZ İSE 12 YILDA KAZANILAN TÜM EVRENSEL HAKLAR

BİRER, BİRER ÜLKEMİZİN VE MİLLETİMİZİN ELİMİZDEN UÇUP GİDER ÜLKEMİZİN SAHİPLERİ İSE YENİDEN PARYA OLUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Sağ duyulu davranılmaması  durumunda ise ülkemizin istikbalinin teminatı olan aynı inancı paylaşanların tasfiyesi ve özellikle son 12 yılda Demokrasimiz,insan hakları,fikir ve inanç hürriyetindeki kazanımlarında geriye dönüş olur.

    Bu ise tüm milletimizin belinin kırılmasına,ülke yönetiminin ve kadrolarının din ile dindar karşıtlarının eline geçmesine ve  inanların ensesinde tıpkı 28 Şubat ve sonrası ile 12 yıl önceki gibi boza pişirilmesine sebebiyet verir.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Bu vatanın sahibi ve nüfusumuzun %99.5’ini oluşturanlar yine 10 sene önce olduğu gibi öz vatanlarında parya olurken %0.5’lik dönme ve sebatayıstlar ile onların yerli uşakları ise ülkenin hakimi olur.

   Tüm olumsuzlukların ortadan kaldırılması için her iki tarafında Usul etle ve Suhuletle sağ duyuyla düşünerek ve bunun ışığında gereğini hırsla öfkeyle,tahrikle değil akıl ve sağduyuyla yapması ve yaptırması dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

  


18.02.2014 00:00:00

Ali Genç

Dindar Eliyle Dindarlar Tasfiye Ettiriliyor!!!

Dindar Eliyle Dindarlar Tasfiye Ettiriliyor!!!