Kişi haklı ise birde cesur ise değme keyfine. 
Hele birde bu haklılığını savunma konusunda kimseye eyvallah etmiyorsa. 
Bunun için önüne çıkartılan tüm engelleri de umursamıyorsa er geç zafere ulaşır. 
Bunun en son somut 1.örneği AB Dış İşleri Bakanları toplantısında ortaya çıkan sonuçtur. 
Salı günü yapılan AB Dış İşleri Bakanlar toplantısında beklenenin aksine Türkiye ile müzakerelere devam kararı çıktı. 
 Hem de 15 Temmuz alçakça kalkışmasından sonra Türkiye´ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan´a karşı resmen cephe alan. 
  Türkiye´ye silah ambargosu koyan Avusturya ve Hollanda´nın tükürdüklerini yalaması pahasına. 
   AB´nin Hollanda ve Avusturya dışındaki Dış İşleri Bakanları,özelliklede Ak deniz ülkeleri Türkiye´nin kendileri için ne kadar önemli olduğunu ortaya koymalarıyla önce Hollanda katı tutumundan vaz geçirildi. 
  Ardından ise Hollanda´yı da yanlarına alan diğer ülkelerin ortak tutumu karşısında Avusturya´nın da yelkenleri suya indirmesiyle üyelik görüşmelerinin dondurulması veya askıya alınması kabul edilmedi.  
  Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın ve onun yanında Hükümetimizle  diğer  kurumlarımızın tamamına yakının dik duruşunun ortaya koyduğu diğer somut sonuç ise bölücü terör örgütünün İstanbul Beşiktaş ta Polis ve sivil 44 vatan evladının şehit edildiği kahpe olaydan sonraki tutumdur. 
   Bu alçakça bombalamanın ardından tüm AB ülkeleri ile organlarının yanında dünyadan daha önce bu konuda sesini çıkartmayanlar tarafından yapılan sert kınamalardır. 
  AB ülkelerin ve diğer ülkelerin Türkiye´deki temsilciliklerinin yetkilileri tarafından alçakça olayın gerçekleştirildiği yerde yapılan açıklamalarıyla,olay yerinin ziyaret edilmesi de  Haklı ve samimi dik duruşun bir zaferidir.  
  MİLLETİMİZ´DE DİK DURUŞUYLA VE POLİSİMİZE SAHİP ÇIKMASIYLA ALÇAKLARI SEVİNDİRMEDİ 
    Milletimizi sindirmek,korkutmak maksadıyla yapılan Kahpe saldırının ardından bunu bekleyenler yine avuçlarını yaladılar. 
   Türkiye´nin her yerindeki milyonlarca vatandaşlarımızda Cumhurbaşkanı Erdoğan Hükümet ve Kurumlarımız gibi ortaya koydukları dik duruş ve cesaretleriyle yağmura,kara ve soğuğa aldırmadan ellerine aldıkları şanlı al bayrağımızla çarşıya,pazara,sokağa akın ettiler. 
   Sokağa çıkma ihtiyacı olmayanlar bile iç ve dış düşmanlara inat ellerine aldıkları bayraklarıyla tüm şehirlerin merkez camileri ile meydanlarına çıktılar,önlerine gelen Polislerimize ve diğer güvenlik kuvvetlerimize sarılarak onların gönüllerini aldılar. 
   Haklı olanın bu haklılığını savunması konusunda ortaya koyacağı cesaretiyle de nelerin başarılacağının son somut örneği olan bu iki sonucun her mücadelemiz de maksadına ulaşması için Yüce Dinimiz İslam dan ruhunu alan bu din kardeşliğimizden gelen samimiyetimizin kıyamete kadar devam etmesi ve bununla da tüm dış ve iç düşmanların çabalarının boşa çıkartılması dileğiyle. 
    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun. 

 


14.12.2016 07:55:32

Ali Genç

DİK DURUŞ GERİ ADIM ATTIRDI!

DİK DURUŞ GERİ ADIM ATTIRDI!