10.Şubat 2017 Cuma günü Aksaray 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında,tarihinde ilk defa Cumhurbaşkanı,Başbakan ve kabinenin diğer bakanlarını Aksaray´da ağırladı.
Ama ne ağırlamaydı,yer yerinden oynadı.Meydan Görülmeye değerdi.Dünya Lideri.Cumhurbaşkanımız,Recep Tayyip Erdoğan sevgisi meydanlara sığmadı.Çok soğuk bir havada insanlar sabırla Recep Tayyip Erdoğan´ı bekledi.Ama beklediğine de değdi doğrusu.
Aman Allah´ım o ne karizma,O ne mütevazilik.
Sayın Cumhurbaşkanımız çağrılan her yere yetişti.İnsanlarla göz teması kurdu.İnsanlar birbirlerini çiğneyerek cumhurbaşkanına ulaşmak istedi.Meydan yıkıldı adeta.
 
Resmi Proğramda Tuz gölünün tabanına 1.250.000.000 Birmilyar ikiyüz elli bin metreküp doğalgaz depolama tesisi ve diğer hizmetlerin açılışını vardı.Burada depolanacak Doğalgaz ihtiyacımızın 1/3 karşılayacak kapasitede.650.000.000.Dolara malolan tesise yeni depolama tesislerinin yapılmasıyla Türkiye Doğalgaz ihtiyacını bu depolardan karşılayabilecek hale gelecek İnşallah.
Bu konuda emeği geçen bakanlardan Allah Razı Olsun.Hemşehrimiz Sayın Ali Rıza Alaboyun´unda katkıları vardır.Enerji Bakanımız Sayın Berat Albayrak 24 saat çalışıyor.Allah kolaylık versin.
Meydana tekrar dönersek,
Ak Partinin Seçim Şarkısı ilk defa Aksaray´da çalındı.
Başbakan Binali Yıldırım´ın,yeni yapılan hastanenin 2018 den önce hizmete gireceğini,Aksaray-Ortaköy-Kırşehir duble yolunun en kısa zamanda tamamlanacağını,Aksaray´dan Mersin´e yük treni ve Yozgat-Kırşehir-Ortaköy -Aksaray-Konya -Antalya hattına hızlı tren ve Aksaray´a Hava alanı yapılacağını söyledi.
Başbakan Yıldırım,15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanını hınca hınç dolduran kalabalığa referandumda % kaç vereceksiniz ?dediğinde meydan %100 dedi.Başbakan ben %90.razıyım %10.da onlara kalsın diyerek Referaandumda %90.anlaştı.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,Başbakan Syn.Binali Yıldırım,İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu,Çevre Şehircilik Bakanı, Mehmet Özhaseki ,Başbakan Yardımcısı Hayati yazıcı ve hükümetin diğer yetkili bürokratlarını Aksaray´ımıza getiren,
Başta Ak Parti Grup Başkanvekili ,Aksaray Milletvekili,
Sayın İlknur İnceöz,Sayın,Cengiz Aydoğdu,Sayın,Mustafa Serdengeçti ve Ak Parti İl Başkanı Sayın Abdulkadir Karatay ve Kadın ve Gençlik Kollarına, özellikle de Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı´ya teşekkür ediyoruz.
Aksaray´ımız Türkiye gündemine girmiştir.Hemde çok iyi haberlerle.
Aksaray çok güzel bir tanıtımı yapmıştır.Emeği geçenlerden Allah Razı Olsun.Bu tanıtım Referanduma kadar da devam edecektir.
Aksaray´da iyi şeyler oluyor.Yarın bugünden daha iyi olacaktır.
Kalın sağlıcakla.

 


Tarih: 15.02.2017 11:31

Cemalettin Öztürk

Devlet ve Millet Aksaray´da buluştu

Devlet ve Millet Aksaray´da buluştu