Dün, ?Ak Parti Temizlenmezse Biter? başlığı ile bir yazı kaleme almıştım. Bu yazımdaki asıl amaç, Tayyip Erdoğan tırnakları ile kazarak Ak Partiyi meydana getirip ve ülkeye tarihinde yapılmamış hizmetleri yaptığı bir dönemde Reise yazık olmasındı. Evet dünyayıda arkasına alarak ülkeme saldıran bu Fetö hainleri Ak Parti içindede var. Eğer adam gibi bir temizlik yapılacaksa önce işe  bünyeden başlayacaksın. Yoksa biz Reisin sonuna kadar arkasındayız ve ben şahsen onu seven ve destek veren bir yazarım.

       Mesele ülkemize yazık olmasın, Ak Parti bu algıdan kurtulsun. Görsel ve yazılı basında birçok kişi alenen ve açıkça Ak Parti üst kademesinde Föto ile bağlantısı  olan kişileri açıkladılar. Hatta bağlantılarınıda deşifre ettiler. Deşifre olanlardanda tık çıkmadı.

      Benim dünkü yazdığım yazıdan sonra inanın bir çok kimseden olumlu tepkiler aldım. Bu tepkiyi gösterenler Ak Partiden bir beklentisi olmadan Reise destek veren seçmen. Neden hiç parti içindeki kişilere dokunulmuyor diyorlar.

      Sayın Cumhurbaşkanın en yakınına sızan yaveri bile fetöcü ise, parti içindeki Fetöcülere neden bir şey yapılmıyor sorusunu soruyorlar. Bu kişilerin sütten çıkmış ak kaşık gibi kendilerini aklamadan Reis gereğini yapmalı diyor seçmen. Dün görüştüydüm, önceydi, yeniydi´yi seçmen anlamaz. Onlar kanun önünde kendilerini aklayabilirler ama vicdanlarda asla aklanamazlar. Vicdanlar çok önemli, insanların vicdanlarını rahatlatılmasını istiyorlar.

       Size soruyorum Fetö törör örgütünün bir numaralısı olan Topbaş´ın Damadı ABD de yatırımlar yapmış Fetöye hizmet eden birisi. Onca insan içerde yatarken Ak Partinin Büyükşehir Belediye Başkanının damadı hasta diye dışarı salınıyorsa bunu vatandaş anlamaz. Siz dışarı salabilirsiniz ama toplumun vicdanında hapsolmuşlardır. Velevki hasta diyelim, hatta ölümcül yatalak. İnanın bunu vatandaşa anlatamazsınız.

      Türkiye Sayın Erdoğanla bir çıkış ve yükselme elde etmiştir. Bu başarı ve yükseliş bir 15 sene daha devam etmeli.  Fetö meselesinden dolayı Ak Parti geldiği gibi gitmemeli. Köstebeklik yapanlar partiden gitmeli. Ak Partinin gitmesi demek ülkeyi eskiye götürmektir. Bu nedenle ben Reisin ülke idaresinde bir 15 yıl daha kalmasını istiyorum.

       Vatandaşı küstürmeyin, Ak Partiyi temizleyin diye bundan dolayı söylüyorum. İnanın vatandaş 21 Mayıs´tan sonra yapılacak değişikliğe dikkatle bakıyor ve bekliyor. Yoksa söylenen söylemler ve temizlemeler havanda su döver ise vatandaşta istemiyerek partisine sırt döner. Onun için içerde yapılacak temizlik işin ciddiyetini gösterecek ve Ak Parti dahada güvenli hale gelecektir. Bir 15 yıl daha ülkeyi idarede söz sahibi olacaktır.

      Hatta bazen öyle bir hal aldı ki, içerdeki Fetöcüler Fetö ile bağlantısı olmayanlara bile Fetöcü diyerek hedef şaşırtmaya çalıştılar. Bunun en güzel örneğini ilimizde gördük. Siyasi rant elde etmek için Belediye Başkanı Yazgı´ya Fetöcü iftirası attılar. Halbuki ülke genelinde 17 Aralıktan sonra Fetöye en büyük darbeyi gayri resmi yerlerini yıkarak vuran birisine bu iftira atılması kadar terbiyesizlik yoktu.

      Bu gayri resmi yerleri Fetö örgütüne veren seçilmişlere bir şey demiyeceksin onun yaptıklarını yıkan Yazgıya Fetöcü diyerek iftira atacaksın. Yetmedi Aksarayda olimpiyatlarını organize ederek paralar döken bu kişilere neden bir şey denmedi onu anlamadım. Üstelik çocukları Fetö okullarında okutanlar ve onlara gayri resmi yer tahsis edenlere kimse bişey demiyor. En çok bu iftiralara üzüldüm ve hedef şaşırtılmaya içerledim.

       Uzun lafın kısası Ben Ak Partiliyim, hemde sonuna kadar Reisçiyim. Bu partinin iniş yaşayıp yok olmasını istemiyorum. Gördüğüm bir tehlikeyi ve gidişatı kongre öncesi duyurmak istedim. Şimdiden tedbir alınıp temizlik yapılsın. Temizlik yapılmazsa inanın gidişat iyi değildir. Vicdanımın sesini dinleyerek birkez daha uyarıyorum.


14.05.2017 22:12:57

Erdogan Kaya

Derdimiz Ak Parti iktidarı devam etsin

Derdimiz Ak Parti iktidarı devam etsin