Atalarımız boşuna “Asıl azmaz bal kokmaz kokarsa yağ kokar aslı ayrandır.” !!!dememişler.

     Yine buna benzer bir atasözümüzde de “Asli hu Cisni Hu” denilerek kişilerin genetik olarak vücut ve yüz yapısı yönünden geçmişteki büyüklerine benzedikleri gibi karakterleri ve buna bağlı icraatlarının da genetik olduğu belirtiliyor.!!!

      Bu sözlere günümüzdeki en iyi örnek hilafsız Suriye’deki Esad ailesidir.!!!

      Şu anda İran devletinin ve  bu ülkenin Hizbullah’ı ile Lübnan Hizbullah’ı tarafından silah ,mühhimat eve diğer lojistik imkanlarıyla.

      Hemde bizzat bu iki kurumun militanları ve Hafız Esad’ın kendi ordusuyla birlikte her gün Suriyede genç, yaşlı, çocuk, kadın ayrımı yapılmadan yüzlerce kişiyi katleden.

      Hatta kendi halkına karşı kimyasal silahlar kullan Beşar Esad’in dedesi el Vahhş Ali Süleyman Esad bir vatan hainiydi.!!!

ESED’LERİN AŞİRETİ“ VAHŞİ” OLAN KABİLE İSİMLERİNİ “ASLAN” ANLAMINA GELEN “ESAD” OLARAK DEĞİŞTİRDİLER

     Şu anda kendi milletini ülkesinin her yerinde taş üstünde taş,baş üstünde baş kalmaması pahasına milletini yok etmeyi sürdüren Beşar Esad Osmanlı devleti döneminde Hatay ilimizin güneyindeki Suriye’nin Kardaha’da  bulunan  dedesi Ali Süleyman el Vahş ismiyle anılan Nusayri aşirettendir.

     Dede Ali Süleyman 1927’de Vahşi Hayvan anlamına gelen ismini “Aslan” anlamına gelen “Esad’la” değiştirdi.

 ASLAN İHAANET ETMEZ FAKAT ÇAKMA “ASLAN” DEDE “ESAD”

             SURİYE’YE İHANET ETTİ!!!

        Osmanlı devletinden İngilizlerin güdümündeki  Arabistan Emiri Şerif Hüseyin tarafından  alınan,fakat daha sonra Fransızlara verilen Suriye’nin yetkilileriyle Fransa arasında yapılan anlaşma gereği bu ülkenin 1946’da bu ülkeden ayrılmasına karar verilmişti.

     Bunun üzerine Beşar Esad’in dedesi Ali Süleyman Esad 6 Nusayrili aşiret lideriyle birlikte Fransız makamlarına gönderdikleri mektupta işgalcilerin bu ülkeden çekilerek kendilerini Müslümanların eline bırakmamalarını.

       Bu yapılırsa Müslümanların onları keseceklerini, buna ise en iyi örneğin filistindeki Yahudileri yapılan hareket(!)olarak gösteriliyor.!!!

 OGUL HAFIZ VE RIFAT ESAD’LAR HAMA’DA 1 GÜNDE 30’LA 40 BİN

                 MÜSLÜMANI KATLETTİLER!!!

      Bu konuda sayısız kaynakta bulunan bilgiye göre şu anki Suriye diktatörü katil Beşar Esad’in kendisi gibi katil olan babası Hafız Esad’ın  kardeşi olan Rıfat Esad komutasındaki Suriye ordu birlikleri tarafından 2 Şubat 1982 tarihinde Hama şehrinde  tarihlere kara leke olarak geçen akla ziyan bir katliam gerçekleştirildi.!!!

      Bu katliam öncesi tüm şehir havadan bombalandı,ardından ise top ve tanklarla başlayan ateşin ardından piyadeler tarafından da Hama’lılara son darbe vuruldu.

      Bu Sünni Müslüman Hama’lılara karşı başlatılan katliamla ilgili olarak Uluslar Arası Af Örgütüne göre 10.000 ila 25.000

   New York Times gazetesi ölü sayısının 20 bine kadar olabileceğini tahmin etti.

   ABD'li gazeteci Thomas Friedman'a göre ise Rıfat Esad 38,000 kişinin yaşamını kaybettiğini açıkladı. Suriye İnsan Hakları Komitesi'nin rakamlarına göre ise ölülerin sayısı 30,000 ile 40,000 arasındadır.(*) 

    TORUN ESAD İSE HEM HAİNLİĞE HEMDE KATLİAMA DEVAM EDİYOR

       Vahşi olan İsimlerini “Aslan “ manasına gelen Esad ‘la değiştiren Dede Ali Süleyman Suriye’de Fransız işgalinin devam etmesini isteyerek ülkesine ihanet ederken oğulları Hafız ve Rıfat ise başta Hama katliamı olmak üzere ülkelerinde sayısını sadece Allah(C.C.)’ın bileceği kişiyi iktidar hırsları ve Nusayri tasubuna kurban ettiler.

       Torun Beşar ise tüm dünyanın gözü önünde Rusya, İran ve Çin’in resmi himayesinde.

       İran ile Lübnan Hizsbullahı’nın fiili desteğiyle kendi halkını katletmeye devam ettiriyor.

       Din,Dil ve mezhep ayrımı olmaksızın Miyanmar, Afganistan ve Filistin’le birlikte yeryüzündeki tüm mazlumlarla birlikte yine mezhep ayrımı olmaksızın tüm Suriyeli kardeşlerimiz inde çektikleri bu sıkıntılardan kurtarılması için kalbinde bir hardal tanesi kadar vicdan olan herkesin elinden geleni yapması dileğiyle.

       Cuma’nız Mübarek Olsun.

       Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 

(*) Esad ailesi ve katliamlarıyla ilgili bilgiler için 15 Eylül 2013 tarihli Zaman Gazetesi’nin 4 Sayfasındaki Mustafa Armağan’ın ve yenisafak.com.tr/yazarlar/AbdullahMuradoglu/suriye-95-yil-once-ferasetsizligin-kurbani-olmustu/26783’’le Vikipedia sitesindeki bilgilerden yararlanılmıştır.

 

     Emeği geçenlere teşekkür ederim. Ali Genç


20.09.2013 00:00:00

Ali Genç

Dede Hain Oğullarıyla Torunları Zalim ve Katil!!!

Dede Hain Oğullarıyla Torunları Zalim ve Katil!!!