15 Temmuz akşamı eve geldim oğlum, ? baba ülkede darbe oldu asker devlete el koydu. Evet oğlumun korkusu darbenin Fetullah terör örgütü tarafından yapıldığı tahmini idi. Ama o saatte bu hainliği Feto terör örgütünün yaptığı ile ilgili bir bilgi yoktu. Feto teröristlerinin darbe girişimi gece saat 24 den sonra belli olmaya başladı. Elbette Aksaray da Fetö terör örgütü ile ilgili en ağır yazıları yazan bendim, oğlumun endişesi haklıydı. Hatta bazı arkadaşlar bu konuyu abarttığımı söylüyordu.
Pazar günü bir arkadaş, ?bu darbenin Fetö ile alakası yok, bunu Tayyip kasıtlı güçlü görünmek için yapıyor? demesi beynimden su döktü. İnsan Allahtan korkar ve vicdan sahibi olur. Bunu söyleyenler eminim ki gizli birer fetö terör örgütü taraftarıdır. Çünkü ülkemde Özel Harekat dairesine, Meclise, köşke, Cumhurbaşkanın kaldığı otele, sivil vatandaşlara kurşun sıkılacak. Sen bunu hala Sayın Erdoğan´a fatura edecek kadar alçaksın.
Herkes diyordu ki, ? bu örgüt bitti ve artık dağıldı? derlerken ben buna hiç inanmadım ve kamufle oldular kesin inanmayın demişimdir. Efendim Emniyete, yargıya sızmışlar ama Orduya sızmamışlar diyenler vardı. Halbuki bu haysiyet ve şeriften yoksun kendi halkına kurşun sıkan örgüt aslında gizlice Orduya sızmışlardı.
En büyük sızmayı da Hava Kuvvetleri komutanlığına sızdıklarını yakinen biliyorum. %50 Hava Kuvvetlerinde Fetullah terör örgütü mensubu pilot ve askerleri mevcut. Son 20 yıl geriye gidilerek bu Hava Kuvvetleri Komutanlığı incelenmeli. Orada subay olanların geçmişi araştırılmalı, nerede ve hangi dershanelerde okuyup nasıl girdikleri araştırıldığında ortaya çıkacaktır. Saldırı dışında olan birçok terör örgütü mensubu subaylar var.
Bugün yıllardır Güneydoğu Anadolu´da PKK terör örgütü ile nasıl başa çıkamadığımız herhalde daha iyi anlaşılıyor. Demek ki bu örgütle kol kola olan Fetö terör örgütü mensupları PKK değil dağı taşı bombalayıp geldikleri şimdi daha iyi anlaşılmıyor mu?
Bu örgüt mensubu olan Ordu dışındaki tüm bağlantısı olan gerek kamu görevlisi gereksi sivil finansman sağlayanlar gerekli cezaya çaptırılmalı. Eğer Aksaray da Emniyet birimlerimizin istihbaratında Fetöcü yoksa hepsinin bilgisi olması lazım. Ben biliyorum da istihbarat bu hainleri bilmemesi mümkün değildir. Hala Emniyette paralelci polisler mevcuttur. Artık ülke bu hain terör örgütünden hızlı bir şekilde ne pahasına olursa olsun temizlenmeli.
Kendisini gizleyen geçmişte bunların imamlığını yapan ve hatta Ak Partiden Milletvekili aday adayı olanlar bile mevcuttur. Utanmadan Fetö örgüt üyesi olmaktan yargılanıp yeni valimize hayırlı olsuna giden kendini gizlemeye çalışan örgüt üyeleri iyi bilinmeliler.
17 Aralık operasyonu sonunda Ak Parti yönetimine bile giren gizlenmiş Fetö örgüt üyesi olduğunu bilmeyen var mı? Adam kendisini gizleyerek Cumhurbaşkanlığı Yaverliğine kadar gelip gizli sırları ifşa ediyorsa burada kendilerini daha rahat gizlerler.
Valiliğimizden tutun, Belediyemize ve bazı kurumlarda üst düzey yerlerde oturanlar var. Bunların timsah gözyaşlarına bakmadan derhal uzaklaştırılıp yargı önüne çıkarılmalılar. Bu artık bir ülke ve vatan mesesi olmalıdır. Zina edebilirsiniz, içki içebilirsiniz, bar ve pavyona gidebilirsiniz ve başınızı açarak kendinizi gizleyebilirsiniz talimatı alan örgüt mensupları tek tek ortaya çıkarılmalı.
İlimizde halkımızın birlik ve beraberlik içinde ülkesine sahip çıkan yediden yetmişine büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Aksaray´a yakışan bu olsa gerek. Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de halkımız geleceğine sahip çıkmıştır.
Sayın Yazgıyı kutluyorum, üç gündür uyumadan gece gündüz mücadele veriyor. Halkımızın su, çay ve çorba ihtiyacını dahi karşılayarak halkımızla beraber el ele veriyor. 3 günü Sayın Ak Parti Gurup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Başkanı Karatay ve partililer halkımızın arasına girerek onlarla beraber olup halkımızın duygularına tercüman olan konuşmalar yapmışlardır. Halkımız üç gündür meydanı boş bırakmamıştır, bir on gün daha bırakmayalım.
Çünkü geleceğimiz için, çocuklarımızın istikbali için, dış düşmanların gayretlerini boşa çıkarmak için el ele verip bu birliğe devam etmeliyiz. Gün bugündür, yarın inanın ne ekonomi, ne demokratik rahatlığı bulmamız mümkün değildir. PKK ya kurşun sıkamayan bu hainlerin kendi evlatlarına bir cani gibi kurşun sıkmasına tahammül edemeyiz.
Artık zaman 12 Eylül dönemi değildir, insanlar asılıp suçsuz insanları cezaevinde çürütme zamanı değildir. Türkiye Mısır da değildir. Fatması Ayşe´si, Fadime´si, Hasanı Alisi işte böyle tankın üzerine çıkarak ülkemiz için canını feda eder. Onlar zannetmesin ki artık bu millet evine kapanıp eyvallah der. Sayın Cumhurbaşkanımız bu milletle kucaklaşıp onların gönlüne girmiş bir liderdir. İşte liderlik ve halkın liderine ve ülkesine sahip çıkma buna denir.


18.07.2016 11:20:57

Erdogan Kaya

Darbe girişimini alaya alan hainler

Darbe girişimini alaya alan hainler