Başlığın sonuna parantez içinde koyduğum ünlem işareti milletin iradesinin tecelligahı olan Büyük Millet Meclisinin bunu  hak etmemesindendir.

    Meclisin yaptığını, daha doğrusu yapamadığını milletimiz hak etmemiş olsada milletin oyunu alıp oralarda bir eli yağda diğer ise balda olanlar yapamadıklarından dolayı hem seçilme maksatlarını hak etmiyorlar.

    Hemde milletin cebinden aldıkları maaş, yolluk ve diğer gelirlerini hak etmedikleri ayın on dördü gibi değil güneşin öğle vakti gibi ayan beyan ortada.

2011 GENEL SEÇİMLERİ ÖNCESİ YENİ ANAYASA YAPMA VAADİNDE BULUNANLARIN SÖZLERİ HARMANIN TOZUMUYDU?!!!

    2011 Haziran’ında yapılan genel seçimler öncesi seslendirme oranları birbirinden nüans farkıyla değişik oranda olsada şu anda Mecliste bulunan siyasi partilerin tamamı millete yeni bir anayasa yapılması sözünü vermişti.

   Aradan geçen 3 yıla yaklaşan zaman içinde mehter marşıyla bile yürünmüş olunsaydı şimdiye kadar yeni bir anayasa çoktan hazırlanmıştı.

   Yani anlayacağınız siyasilerin sözü harmanın tozundan öteye değilmiş.!!!

MİLLETİN GÖRÜŞLERİNİ ORTAYA KOYDUĞUM ANAYASA TEKLİFİM BİLE İNCELENİP UYGULANSAYDI YENİ BİR ANAYASAMIZ OLURDU!

  2007’den itibaren milletimizin istekleri ve İnsanlık tarihi ile günümüzdeki yasa ve anayasaları inceleyerek bunların gerekçeleriyle birlikte 1000 sayfayı bulan ilk bölümünü 24.04.2012 günü meclisin internet sitesine gereği için atmıştım.

   O zamandan şimdiye kadar Türkiye genelinden gönderilenlerle birlikte Aksaray’dan ise sadece benim attığım teklifin başlıkları dahi incelenebilinseydi en azından Anayasanın ana maddeler ortaya çıkardı.

İPE UN SERMELERİ NEDENİYLE YENİ ANAYASA İÇİN CUMHURİYET VE ATATÜRK BAŞLIKLI TEKLİFİ GÖNDERMEKTEN VAZ GEÇTİM!!!!

    Araştırılması, görüşmeleri, yazımın yazılması, düzeltilmesi için ben ve bana yardımcı olan birçok kişinin bin bir emek ve zahmetleriyle hazırladığımız birinci bölümün ardından yine vatandaşlarımızın görüşleri doğrultusunda yeni Anayasamızda Atatürk’ün ve Cumhuriyetimizin tanımının nasıl olması gerektiği konusundaki ek teklifi mide gönderebilecek hale getirdim.

     Vekillerin bu konuda ipe un sermesi, liderlerin ise uzlaşma yerine uzlaşmamazlığı tercih etmeleri nedeniyle bu teklifi göndermekten şimdilik vaz geçtim.

    Yeni ciddi bir çalışma başlarsa ve samimiyetlerine kanaat getirirsem çorbada tuzumun olması abartılı olacağından denizde damlamın olması için nasip olursa bu teklifi mide kendilerine göndereceğim

    Fakat ipe un serilmesi nedeniyle milletin iradesine düşman olan Cuntacıların 27 Mayıs 1960 darbesi ile 12 Eylül 1980 darbesinden sonra yaptıklarını milletin vekilleri anlaşılmayan ve izahıda mümkün olmayan davranışla maalesef yeni bir anayasayı şimdiye kadar yapmaktan aciz kaldılar.

MECLİS DEMOKRASİNİN VE MİLLETVEKİLLİĞİNİN İTİBARI

İÇİN BU AYIPTAN EN KISA ZAMANDA KURTULMALI

    Mecliste bulunan Milletvekilleri öncelikle seçilme maksatlarına, ardından ise yaptıkları yemine ve o tarihten bu yana aldıkları maaş, harcırah ve kendileriyle ailelerine sağlanan VİP sağlık giderleriyle emeklilik keseneklerini hak etmeleri.

   Yani aldıklarının haram olmaması için en önemliside Demokrasi ve Meclisin itibarı için en kısa zamanda bir araya gelerek yeni tam sivil ve tam demokrat, ferdi merkeze alan Ademi merkeziyetçi bir anayasa yapmalı.

    Yapmazlar ise Allah(C.C.)’da tarihte milletimizde kendilerini af etmez.

    Bu gün kuruluşunun 93. yıl dönümünü kutlayacak olan meclisin bu ayıptan en kısa zamanda kurtarmaları dileğiyle.

   Meclisimizin 93. Kuruluş yıldönümü Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Haftası kutlu olsun.

    Yeni Anayasa ile Meclisinde rüştünü ispatlamasıyla milletimizde mutlu olsun.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun


23.04.2014 00:00:00

Ali Genç

Cuntacılardan Başarısız Meclis

Cuntacılardan Başarısız Meclis