Hıristiyan olan ülkelerde çevrilen veya Hıristiyanlık öğretilerine esas alarak yazılan senaryoya göre çevrilen sinema ve Tv filmleri veya dizileri Hıristiyanlık dininin dinin egemen olduğu ülkeler ağırlıklı olmak üzere tüm Dünya ülkeleriyle birlikte bizim ülkemizde çok masumane kılıflar altında her vesile ile sinemalarında oynatılır,Tv ve internet sitelerinde ise yayınlanır.

     Özelliklede yılbaşına doğru sayıları sinema ve TV filmleri ile Çizgi filmlerinde  Hıristiyanlar arasında ”Aziz,Nikolas ,Klaus,Noel,Santa Claus,Papa Noel,Kris Kringle,Chirist King(Çocuk Mesih/Çocuk Hz. İsa(A.S) ve Kral İsa” gibi isimlerle anılan, bizim Antalya’ ilinin Demre Beldesinde doğduğuna inanılan “Noel Baba” ile ilgili neredeyse sayısız kısa,uzun ,konulu,konusuz  filmler ve çizgi filmler oynatılır.

    Yine bu dönemde vizyona yeni giren ve eskiden vizyona girmiş bir o kadar filmde TV kanalları ile Sinemalarda yeniden arzı endam eder.

     Batı ülkelerinin tamamının en büyük şehirlerinden köylerine kadar cadde ve sokakları, vitrinler Noel Baba ve Çam ile onları çağrıştırın amblemler ve logolarla süslenir.

    O dönemde Hırsityanlar arasında hediyeleşme zirveye çıktığından her yerde en gösterişli hediyeler vitrinlerde sergilenir, cadde ve sokaklar ışıl, ışıl aydınlatılır.

BİZİMLE HİÇ İLGİSİ OLMAYAN,HATTA VE HATTA YÜCE DİNİMİZ İSLAMI  DİN OLARAK BİLE KABUL ETMEYENLERİN BU İNANÇLARINI ÜLKELEMİZDE YAŞATMAK DEJENERASYON DEĞİL İLERİCİLİK OLUYOR!!!

     Bizimle uzaktan yakından bir ilgisi olmamasına, hatta bu dine sahip olanlar tarafından yüce dinimiz İslam din olarak kabul edilmemesine rağmen büyük şehirlerimizin neredeyse tamamında,il merkezlerinin ise ekserisinde de bir çok mağaza,kurum kuruluş özellikle elbise ve çiçek satıcıları ile küçük hediyelik eşya satıcıları  bizim dinimize düşman olanların dininin propagandasını yaptıkları ticaretin haramlığına Peygamber efendimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)’in “Bu Dünyada kime benzerseniz ahirettede onlarla birlikte olacaksınız.!!!”sözüne de aldırmaksızın neredeyse  Hıristiyan ülkeleriyle ile birebir şekilde İslam’ın yasakladığı gerçek Hıristiyanlıkta olmayan,tahrif edilmiş Hıristiyanlık dininin Noel’i kutlanır.!!!

       NOELİ KUTLAMAK İLERİCİLİK(!) İSLAM’IN GEREĞİN YAPMAK GERİCİLİK(!)

    Elin Hırstiyanı, Yahudisi, hatta ve hatta Hindusu, Budist’i, Şintioisti kendi din adamlarını çizgi filmlerinde, sinema filmlerinde, tiyatrolarında, hikâye ve romanlarında en güzel, imrendirilecek şekilde gösterip anlatırken.

     Gelecekleri olan çocuklarına diş fırçalamasından,sağlıklı beslenmelerine kadar bu figürlerden faydalanırlarken bizde ise başta eski  Yeşilçam filmlerinin genel ekserisi  başta olmak  üzere günümüzdeki filmlerinde çoğunluğunda son Osmanlı yazarlarının genelinin yabancı yazarlardan aşırma olan romanlarından senaryolaştırılan filmlerinde ve günümüzde ki yazılan senaryolara göre çekilen TV ve Sinema filmlerinde Müslüman din adamlarının neredeyse tamamına yakını üç kağıtçı,hovarda,katil,çocukları sevmeyen tiplemeler olarak gösterilir.!!!

      Müslümanların Yılbaşısıyla Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V.) in doğumu, doğum günü hayatı ve dünyasını değiştirmesiyle özellikle çocuklara karşı olan sınırsız hoş görü ve sevgisi, kız çocuklarını diri, diri gömülmekten kurtarması kadınlara tanınan sınırsız haklar konusundaki davranışları, uygulamaları.

      Kuran’ı kerimin bakışıyla Hz. Âdem(A,S,) atamızdan son Peygamber olan Peygamber efendimiz Hz. Muhammed(S:A.V.)’e kadar gelip geçmiş Peygamberlerin hayatları, onların dönemindeki din ve savaş kahramanlarını İslami bakışa göre senaryolaştırarak bu konuyu işleyen  film neredeyse yok denecek kadar azdır.!!!

     Bu çok az olanları ise de İslam’a karşı olan TV,Sinema filmi,dizileriyle gayri Müslimlerin tahrif edilmiş dinlerini anlatan filmlerinin  yanında devede kulak bile olmadığından onların yanında esemeleri bile okunmaz.!!!

BİZDEKİ ADI İLERİCİ(!) OLAN FAKAT KAPKARA BEYİNLİLER İSLAMİ OLMAYAN HERŞEYE KARŞI SEMPATİ DUYARKEN, İSLAMA VE İSLAMİ OLAN HERŞEYE İSE HER ZAMAN HER YERD HER VESİLEYLE VE HER TÜRLÜ LEGAL VE İLLEGAL ARAÇLARLA  KIRMIZI GÖRMÜŞ İSPANYOL BOĞASI GİBİ SALDIRIRLAR!!!

      Bizde kendilerine ”İlerici “ yaftasını yapıştıranların ezici çoğunluğu Hıristiyanlık, Yahudilikle ilgili ritüellere asla ve asla karşı olmadıkları gibi başta Noel olmak üzere tüm bayramlarını ve diğer dini günlerini kutlamayı ilericilik sayarlarken!!! maalesef  bizim dinimiz İslam’a ve dinimizin başta Namaz, Oruç ve Kurban olmak üzere diğer emirlerine utanmadan, arlanmadan karşı çıkarlar.

     Dinimizin emirlerine uyarak ibadetlerini yapanları ise gericilik anlamına gelen ”İrtica” ile yaftalarlar.

      İlericilerimiz(!) böyle olduğu gibi yakın tarihimizdeki 28 Şubat Post modern darbesiyle yine en son askeri bildiri olan,27 Nisan 2007 E Bildirgesinde vücut bulan şekliyle Milletin ekmeğini yiyen,memleketin suyunu içip havasını soluyan askeri bürokrasi, yüksek yargı ile bazı iş adamları dernekleriyle birçok sendikanın bakışıda aynıdır.!!!

    Bu zihniyetle hazırlanan müfredata göre verilen eğitimle çocuklarımız bizi biz yapan değerlere düşman olarak yetiştiriliyor.

  BİZİ BİZ YAPAN BİN YILDIR BİR ARADA TUTAN DEĞERLERİMİZE KARŞI OLUNAN ÇAĞ DIŞI SAKAT ZİHNİYET YENİ ANAYASA İLE YIKILARAK YENİ NESİLLLERN DİNİMİZE,TARİHİMİZE VE MİLLİ DEĞERLERİMİZE DOST OLSUN

      Ülkemizin bin yıldır dimdik ayakta tutulmasını sağlayan değerlerinden kopmadan ve bunların sağladığı zamkın ortadan kaldırılmasıyla dağılması gerçekleşmeden bizi bölüp,parçalayıp yok edecek olan zamkı ortadan kaldırma sakat eğitimine son verilecek çalışma için yeni anayasamız çok iyi bir fırsattır.

     Bu bilinçle ülkemizin geleceği olan çocuklarımız yeni anayasamızla oluşturulacak müfredat ve bu müfredata göre formasyon eğitimi verilmiş öğretmenler tarafından Dini ve Milli değerlerimize.

      Tarihimize ve din ile tarihi geçmişimizdeki insan unsurlarına bu çerçevede Peygamberlerimize, Evliyalarımıza ve Dini ile Milli Kahramanlarımıza düşman değil dost olan onları seven, sayan bir neslin yetişmesini sağlamayı emreden anayasa olmalı.

      Ülkemizin ve tüm insanlığın mutlu geleceği için üstümüzdeki ölü toprağından silkilinerek öz benliğimizin korunmasını sağlayacak Anayasa için gerekenlerin yapılması, yaptırılması dileğiyle.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 

 

 


30.03.2013 00:00:00

Ali Genç

Çocuklarını Dini ve Milli Değerlerine Düşman Değil Dost Olarak Yetiştiren Anayasa!!!

Çocuklarını Dini ve Milli Değerlerine Düşman Değil Dost Olarak Yetiştiren Anayasa!!!