Yer yüzünde bizim ülkemizin muhalefeti sözüm ona bazı aydınları(!) kadar kalpleri ve beyinleri kap kara olan kendi ülkesinin maneviyatına,milli değerlerine ve yine milletinin hayat standardını yükseltecek zenginlikleri sağlayacak yatırımlarına karşı olana 2. bir ülke olduğunu sanmıyorum!!!

   Buna sayısız örnekler verebilirim.

  Fakat bu bir günlük köşe yazısına sığmayacağından birini bizzat oradayken yaşadığım, diğerini ise bir gazeteci olarak takip ettiğim yayınlardan elde ettiğim Allah (C.C.)´ın biz Müslümanlara meşhur Fil Vakasının benzeri olan Norflok olayıyla somutlaştıracağım.

    ŞEHİRLER CAYIR YANARKEN FRANSIZ MEYDASI BUNLARI HABER YAPMADI!!!

   Bilindiği gibi birkaç yıl önce Fransa´da Polis tarafından kaçarken girdiği trafoda ölen Müslüman bir gencin bu olayı üzerine başta büyük şehirler olmak üzere ülke genelinde günlerce yaşanılan buraları ateş çemberine çeviren olaylar Fransa medyasınca hiçbir telkin beklenmeden sansür edilmişti!!!

ALMAN MEYDASI GEZİ KALKIŞMASI BENZERİ HAMBUR OLAYLARINI GÖRMEZDEN GELDİI!

  2013´ün Aralık´ı ayının sonunda Almanya´nın Hamburg şehrinde Türkiye´deki Gezi Vandallığı benzeri başlayıp Ocak ayında ise devam eden olaylar geliştiğinde Almanya´daydım.

     Türk ve diğer bazı medya organlarında yayınlanan haberlerde şehrin tamamına yakının adeta savaş meydanına döndüğü açık ve net olarak görülüyordu.

   Alman Polisinin olayları önlemek için aldığı tedbirlerle kontrolsüz olarak Hamburg şehrine giriş ve çıkışların engellendiği kent merkezinde ise bir mahalleden diğerine geçişin bile bir ülkeden diğerine geçer gibi prosedür uygulanıyordu.

    Alman Medyasında şehirdeki olaylarla bir mahalleden diğerine geçişteki çağ dışı uygulama konusunda tek bir haber bile yapan olmadı.

   Sadece Berlin de iken okuduğum bir Alman gazetesinde olay magazinleştirilerek yastık savaşı şeklinde verildi.

BİZDEKİ MUHALEFET VE AYDIN(!)LAR İYİ ,DOĞRU GÜZEL VE FAYDALI OLAN HERŞEYE KARŞI!!!

   Kendi ülkelerinin milli çıkarlarını ve dini hassasiyetlerini bu kadar düşünenlerin aksine bizdeki ülkemizin milli çıkarına olan 3.Köprü,3. Hava limanı ve  Kanal İstanbul´u engellemek isteyenlerin çıkarttığı Gezi Vandallığı ve bunları  canlı yayınla veren medya ülkemizin %99.5´unun dini olan İslam´ın değerlerine de,ibadetlerine de her vesileyle karşı çıkarlar.

 ADINDAN BAŞKA HİÇ BİR AYDINLIĞI OLMAYANLAR DİNİMİZE UTANMADAN?DOGMA(!)?HER AYETİ VE HADİSİ HER KONUDA DAİME İLERİYE EMREDEN İSLAMIN DİNDARLARINA ?MÜRTECİ(!) DERLER

    Batı ülkelerinin aydınları dinlerinin hizmetkarıyken bizdeki isimlerinden başka aydınlıkla ilgileri olmayanlar utanmadan arlanmadan her Ayet ve Hadisi maddi ve manevi ilmi emreden dinimize gericilik manasına gelen mürteciliği ve Allah(C.C.) ın emirlerini ise? Dogma? diye tabir ederler.

   Bunlar İslam tarihi boyunca İslam askerinden ve teçhizat ile silah yöneyle birkaç,hatta 10 ve 100 misli güçtekileri kafirleri yenilgiye uğratmamızın somut sonucuna  rağmen bunun imanımızdan gelen başarı olduğunu kabul etmezler.

   ÇANAKKALE´DE İNGİLTERE ASKERLERİNİ YUTAN BULUT!!!

 Bun kabul etmeyenlere 12 Ağustos 1915 gecesi başlayıp,ertesi gün bizim mevzilerimize saldırmak için taarruza geçen 2760 tam teçhizatlı asker ve 20 Tanktan oluşan Norfolk alayını sıcak bir yaz günü güneşin tam tepede olduğu bir sırada  bir elektrik süpürgesi gibi yutup daha sonra Trakya´ya doğru kaybolan ve İngiliz ile  Osmanlı askerlerinden yüzlerce kişinin yazılı şahadetiyle meydana gelen bulutu açıklasınlar!!!

   Bu bulut isimleri bizim gibi olsa da bu vatanı ekmeğini yiyip,sunu içip havasını soluyan başka dinlere değil de sadece İslam´ karşı olanlarla,ateistler çatlasalar da,patlasalar da Cenab-ı Allah(C.C.) ın  Müslüman Osmanlı askerlerine fiili yardımıdır.

  Aksini iddia edenlerin geçen ve evvelki Cuma günü sorduğum sorular gibi bunu somut olarak ispatlamaları.

NORFOLK  OLAYI FİL VAKASININ ÇANAKKALEDEKİ BİR TEZAHÜRÜDÜR!!!

   Biz Müslümanların ise Fil Vakasının Çanakkale´deki tezahürü olan bu somut olay ile imanımızın daha da kuvvetlenmesi dileğiyle.

  Şanlı Çanakkale Zaferimizin 101. Yıl dönümü kutlu,burada şehit  ve gazi olanların ise ruhları şad mekanları Cennet olsun.

  Cumanız Mübarek Olsun.

  Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

(*)Norflok olayında kaybolan İngiliz askerlerinin sayıları ve olayın tarihi konusunda ?This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x914 andweights84KB.?İnternet sitesindeki bilgilerinden faydalandım.Emeği geçenlere teşekkür ederim.

 

 

 

 


18.03.2016 07:43:55

Ali Genç

Çanakkale´deki Fil Vakası ?Norflok?

Çanakkale´deki Fil Vakası ?Norflok?