2010 yılından başlayarak evvelki seneye kadar somut deliller ışığında önce bizim Milli kuvvetlerimizin silah ve mühimmat ve asker sayısıyla Yunan ordusunun bizim misli,mislimiz olan sayı ile silah, cephane ve diğer imkanlarına rağmen 30 Ağustos Zaferini kazanmamızı.

İMANLA KAZANDIĞIMIZI DELİLLERİYLE ORTAYA KOYUNCA İÇİMİZDEKİ DİNSİZLER SALDIRDI!!!

  Daha sonra ise ortaya konan Yunan kuvvetlerinin asker sayısı, silah, cephane ile diğer lojistik muazzam imkanları ortadayken mantık ilmine göre bizim 30 Ağustos gibi muazzam bir zaferi kazanmamızın mümkün olmadığını ortaya koyan yazılarıma ülkemizdeki ne kadar soysuz, dinsiz imansız mankurt varsa yaptıkları yorumlarla adeta Hollanda polisi tarafından vatandaşımıza saldırtılan kuduz itler gibi saldırdılar.

GÖRMEDİKLERİNE ARLANMADAN DOGMA DİYEN DİNSİZLER SOMUT KANITLARI UMURSAMADILAR

   Köpeklerden daha da kuduz olduklarından sahibinin dediğini yapan İtlerden özür dileyerek bu  din düşmanı kuduzlara daha sonraki yıllarda ise yine rakamları vererek imanın zaferini kanıtladım.

   Bu somut gerçeklere rağmen gözleri olup ta görmeyen, kulakları olup ta duymayanla Bedir zaferinden başlayarak,Malazgirt1. Ve 2. Kosova ile Çanakkale Zaferi de dahil Müslümanların imanlarıyla kazanılan savaşları vermemi de bu isimleri dışında bizimle benzerliği olmayan münafık takımı köpüklü salyalarını akıtmaya utanmadan, arlanmadan inatla devam ettiler.

RABBİMİZİN ÇANAKKALEDE ASKERLERİMİZE SAĞLADIĞI 3 FİİLİ KORUMAYI OKUYUN!

   Geçen sene bu hainlere Rabbimizin Çanakkale de biz Müslümanlara Fil Vakasına benzer gelişme olan 15 Ağustos 1915 günü meydana gelen bir bulut tarafından yutulan Alay olan Norflok tan ismini alan Dünya har tarihine kanıtlarıyla geçen olayı yazdım.

   Bu gün yine Rabbimizin biz Müslümanlara Çanakkale savaşındaki 3 fiili desteğini yazacağım. ORTALIĞI BİR ANDA KAPLAYAN SİSDEN YARARLANAN ASKERLERİMİZ GOLYAT ZIRHLISINI BATIRDILAR!
    Düşmanın meşhur Golyat adlı zırhlısının batırılması olayında da ortalığı bir anda kaplayan sis Osmanlı askerlerinin çok işine yaramıştı.

    Haince saldırılar planlayan Golyat gemisine sisten yararlanarak yaklaşan Muavenet gemimiz bu sisten faydalanarak iyice yaklaştığı İngiliz zırhlısı Golyat´a yakından atılan torpidolarla gemi içinde oluşturulan patlamalarla batırıldı.

  Beklenmeyen bu olay karşısında General Hamilton hüsranla şu satırları yazmıştı: Dün geceki kesif sis sırasında, bir Türk torpidobotu, Çanakkale Boğaz´ından sızıp Golyat zırhlısını torpidoladı. Düşman madalyayı hak etti. Kahrolsunlar!? diye itirafta bulunmuştu.
      HER YERİ KUZEY GÖSTEREN PUSULALAR!!!
     Çanakkale savaşında Rabbimizin biz Müslümanları sayısız fiili korumalarından biriside hiş şüphesizi İngiliz Gemilerinin pusulalarının bozulmasıdır.

    Bu konuda çeşitli kaynaklarda bulunan bilgilerde ?İngilizler yön bulmak için kullandıkları pusulalarında bile zaman zaman akıl almaz oynamalar görüyor ve ne yapacaklarını şaşırıyorlardı.

     Örneğin John Hargrave adlı İngiliz subayının verdiği raporda, elindeki pusulanın sık sık yön değiştirdiği ve aynı anda birçok yeri kuzey olarak gösterdiği yazılıdır.? denilmektedir.
NAMAZ KILAN ASKERLERİMİZİ DEFALARCA ÖRTEN BULUTLAR
    İmanımızdan gelen cesaretimizle kazandığımız dünyaya şan verdiğimiz Çanakkale Zaferimizde Mevla mızın kendisine iman eden kullarını düşmanlarına karşı fiili korumasından biriside Namaz kılan ekserlerimizi korumasıdır.

    Yine bu konuda onlarca kaynakta verilen bilgide bulutların Namaz kılan askerlerimizi örtmesidir.

     Savaşın başlamasından bitimine kadar bu konuda meydana gelen birçok olay bizim askerlerimizin yanı sıra düşman askerleri tarafından da tasdik edilmiştir.

    Ateist ve münafıkların bu muazzam gelişmelerden ders alarak imana gelmeleri!!!

    Müslümanların ise imanlarının artması dileğiyle.

     Çanakkale Zaferimizi kutlu olsun.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

(*)Bu günkü yazımı için http://www.harbiforum.net/konu/canakkale-savasinda-olaganustu-olaylar.141445/?sitesinden yararlandım. Emeği geçenlerden Allah(C.C.) razı olsun. Ali Genç

 


18.03.2017 09:44:54

Ali Genç

Çanakkale´de Allah(c.c.)ın Müslümanlara somut koruması

Çanakkale´de Allah(c.c.)ın Müslümanlara somut koruması