Bu gün aslında bana Almanya´dan yazılan bir okurun mektubunu paylaşacaktım. Nerede ise bu yazımda yazacağım densizlikleri nerede ise aynen okurum yazmıştı. Yazımın başında hemen belirteyim Cumhuriyet savcılarımız ve Emniyetimizi bu yazacağım yazıdaki suçluyu fiber kanalı ile tespit edip gerekli hukuki işlemleri başlatmasını talep ediyorum. Bu paylaşımları buradan yayınlamayı kendime zul kabul ediyorum. Bende yayın yapılan isim ve yazılar mevcut, istedikleri zaman kendilerine iletebilirim. Burası dağ başı değil, devletin emniyeti ve hukuku vardır.

İsmini vererek reklamını da yapmayım ama çok kişide bu paylaşımlar mevcut. Bana da bir dostum gönderdi sonra sosyal medya da bu paylaşım yapılan ismi buldum ve sonuna kadar inceledim. Hatta bana atılan bazı yazıların kaldırıldığını gördüğümü söyleyebilirim.

Konu seçim arefesinde tamamen Ak Parti Milletvekilleri, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Ak Parti teşkilatı ve Belediye Başkan adayı Evren Dinçer hedef alınmış durumda. Hemde öyle hedef alınmış ki, sanki insanların mahremlerine girmişcesine saldırıyor.

2018 yılının Ocak ayında açılan bu iletişim sayfasının adı sanı yok başka isim kullanılarak sosyal medyayı kullanıyor. Hemde ben iyi bir AKP´liyim diyerek yazıyor, Ak Parti diye dahi yazmıyor ve parti teşkilatının nerede ise tamamını Fetoculukla suçluyor ve bir çok insan neden içeride de bunlar dışarıda diyor. Ben diyor yanlış anlamayın kesinlikle Fetöcu değilim diyor. Yani aslında bu adam yüzde yüz Fetöcü ve arkasında birileri mutlaka var.

Üstelik Sayın Milletvekilimizin birisi ile ilgili öyle terbiyesiz ve edepsizce özel hayatını hedef alan yazılar yazıyor ki kabul edilemez. İnanın cinayet çıkacak cinsten paylaşımlar ile dolu ve hedef tahtası haline getirmiş.

Aynı şekilde Belediye Başkan Haluk Şahin Yazgı ile ilgili yazdıkları terbiyesizlik ve iftira dolu. Yazgının dışarıda gezmesi bile hata şeklinde yazılar yazmış. Bir başka Milletvekili adayı ile ilgili özel hayatını hedef alan aymazlık ise kabul edilir cinsten değildir.

Bazı partililerin de adlarını özel olarak yazarak Ak Parti Belediye Başkan adayı Evren Dinçer hedef alınıyor. Partililer arasında fitne yaratarak seçim kaybetsin amacı ile saldırıyor ve başkalarının kursağını kabartmaya yönelik paylaşımlar.

Parti teşkilatı ile ilgili yaptığı iftira dolu yazılar ise partiyi karıştırmaya yönelik saldırılarla dolu. Bunlar Ak Partinin başında nasıl duruyor hepsi bir yere atılmalı gibi saldırılar yapılıyor. Ben konuyu yüzeysel anlatıyorum, çokta fazlası yazılmış.

Beyler herkesin eşi, anası ve bacısı var. Kimsenin namus ve şerefi ortada değildir. Bana değmeyen yılan bin yaşasın hesaba ile yarın bu yılan diğer kişilere de dokunur. Kimse bu yazılanlardan pay çıkarmasın. Hangi düşüncede ve partide olursanız olun, hiç bir kimse bu tür yazı yazanlara pirim vermemelidir. Siyaset gelip geçici ama biz bu memlekette yaşıyoruz.

Utanmadan, sıkılmadan ve severek bu yazılara yorum yapıp beğenenleri de hangi partili olursa olsun nefretle kınıyorum. Aynı tepkiyi hangi partiliye yapılırsa yapılsın göstermezsem namerdim. Herkes bu çamurun bir gün kendilerine de bulaşacağını unutmamalı. Sosyal medyada isteyen bir yer açıp ona buna saldırıp iftira atması yanına kar kalmamalı.

Ben bunun için sosyal medyada bir sayfa açıp ona buna saldıran herkesi gazeteci yerine koymayın diye boşa demiyorum. Eli kalem tutmayan, önüne gelen herkes gazeteci değildir. Bunlara pirim veren kim olursa olsun onları da nefretle kınıyorum. Üç beş kuruş para vererek ona buna çamur yazısı yazdıranları da kınıyorum. Artık buna bir dur denilmeli, burası dağ başı değil, yazanların da, okuyanların da namus ve şerefleri olduğunu bilmelidirler.

Namus ve şereften yoksun olan insanlar, siyaset uğruna ve kızgınlık uğruna kimsenin özel hayatı ve şahsiyeti ile ilgili yazı yazamaz. İnsanları sevmeyebilirsiniz, beğenmeyebilirsiniz ama iftira atarak hakaret etmeye hakkınız yok. Bu fırsatı size verenler utansın.

Ben dahi olsam insanlar siyaset veya başka bir çıkar uğruna hakaret ve saldırı ile eleştiren kim olursa olsun susmayın kardeşim. Anında hukuk yoluna başvurun. Ben aynı şeyi yapıyorum yapmaya da devam edeceğim. Emniyet ve savcılarımızı tekrar göreve davet ediyorum, çok çabuk, tez elden bu adam bulunup kamuoyu önünde teşhir edilmeli. Hatta üç beş kuruşa bu densizlere yazı yazdıranlar da ortaya çıkarılmalı.


24.01.2019 10:57:54

Erdogan Kaya

Burası dağ başı değil

Burası dağ başı değil