Hollandalı Irkçı lider Geert Wilders yazılı ve görsel medya verdiği demeçler ile yaptığı gösterilerde "Tüm camileri kapatacağız ve yasaklayacağız.!!!
    Türkiye´den ve Fas´tan çok fazla göçmen geliyor. Hollanda İslam´dan arındırılıp tekrar bizim olacak.!!!" diyor.

   Yüce Kitabımız Hz. Kuran´ı Faşist Neo Nazi Lideri Adolf Hitler´in ?Kavgam? isimli kitabına benzetme küstahlığını gösteriyor.

     Yapımcısı olduğu 2008 tarihli ´Fitne´ isimli olan ve son Hollanda seçimleri öncesi TV´de yapılan tartışma programında kullandığı bölümlerinde İslam´ı utanmadan arlanmadan yaşanan birçok kötülüğün(!) sebebi olarak gösterdi.

    Wilders gibi bir ırkçı olan Fransa´daki Ulusal aşırı sağ parti lideri Marine Le(LÖ) Pen ise Müslümanların sokakta Namaz kılmasını Nazi istilasına benzeten ve bu nedenle de mahkemeye verilen bir Hristiyan.

    İÇİMİZDEKİ WİLDERSLER VE LE PENLER ONLARA FERMAN OKUTTTURMUŞ!!!

    Hristiyan ırkçılar bunu söylerken daha önceleri bu konuda duyduklarımı bir günlük gazete ise bir araya getirmiş.

   Gazetedeki haberi okuyuncaya kadar bu kadar kişinin ekmeğini yiyip, suyunu içip havasını soludukları vatanımızda birlikte yaşadıklarının dinleriyle ilgili olarak böyle şeyler söyleyebileceklerine inanmazdım!

    Akli ve vicdan olarak düşünülürse elbette ki İnanılamazdıl! Fakat maalesef gerçekler hiçte öyle değil.

     İSLAM ÇORAP KOKUSU(!)MU?!!!

     Aşağıya demeçlerini alacaklarım ise ne Hristiyan, nede başka ülkelerin vatandaşları!

    Bakın bakalım sözüm ona kendilerini ?Türk? olarak tanıtanları bu konuda yani dinimizle ilgili olarak neler söylüyorlar?!!!

    Orta başlıktaki ?İslamiyet denince aklıma çorap kokusu geliyor(!)? sözleri bir Hristiyan´a ait değil 1923-50 yılları arasında CHP milletvekilliğini yapan Falih Rıfkı Atay´a ait.

    1949-50 arasında Türkiye´nin 8. Başbakanlığını yapan Şemsettin Günaltay ?AYETLER BİZİ ALAKADAR ETMEZ(!)? Derken,1943 ve 46iki dönem milletvekilliği yapan R.Ahmet Sevengil ?ALLAH´I(!) DA SULTANLA BİRLİKTE TAHTTAN İNDİRDİK? Diyor.

   6.,7.ve 8. Dönem milletvekili Kemalettin Kamu ?KABE ARABIN OLSUN BİZE ÇANKAYA YETER(!)?derken bakın başkaları neler söylemiş? ?AYET VE HADİS SAYMAKTA MANA YOKTUR,İSLAM ÇÖKMÜŞTÜR(!)? Bu Cümlede bir Hristiyan ve Yahudi´ye ait değil bunu söyleyende 1921-31 yıllarında Milletvekilliği yapan M.Şeref Aykut´a ait.

    Türkiye´nin en önemli stadından birisine adı verilen 1938-42 yılları arasında Türkiye Cumhuriyetinin Dış İşleri bakanlığını,42-46 yılları arasında Başbakanlık,48-50 arasında TBMM Başkanlığını yapan Şükrü Saraçoğlu ?DİN ZEHİRDİR(!),DİNİ ATABİLMEK İÇİN BİZE 30 SENE LAZIM!? diyor.

     1920´den öldüğü 1943 yılına kadar iki dönem İktisat bakanlığı ve 2 defada Adalet bakanlığı yapan Mahmut Esat Bozkurt  ise ?İSLAM 14 ASIRLIK SAKAT(!) BİR İNANÇTIR(!). BU DİNLE YÜRÜNEMEZ(!) derken acaba aynı fikrin yenileri dinimize farklımı bakıyorlar?!!!

  Nasip olursa aynı fikrin günümüzdekilerin havasını soluyup, ekmeğini yedikleri ve suyunu içtikleri vatanımızda yaşayanların %99.5´unun dini olan Yüce dinimiz İslam a ve kitabı Hz. Kuran ile Peygamberimize ve dinimizin ibadetlerine bakışlarını ise mümkün olan en kısa bir zamanda yazmak dileğiyle.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

(*) Kaynak:24 Şubat 2017 Cuma tarihli Yeni Akit gazetesi.


28.03.2017 09:12:24

Ali Genç

Bunların Wilders´le Le Pen´den ne farkları var?

Bunların Wilders´le Le Pen´den ne farkları var?