Genel’i Aksarayımızın birincisi 1861,ikincisi ise 1933’deki  iki defa hiç hak etmediği ilçelik prangasına çarptırılması ve bu zincirlerden kurtulmasıyla,tarihi,turizmiyle,kültürünü, yer altı ve üstü zenginliklerinin bilgilerini içeren 10 dan fazla kitabım yayına hazır. Aksaray’ın geçmişine ışık tutmasının yanında geleceğini de aydınlatacak olan bu kitapları ciddi ve benimle birlikte basılacak eseride töhmet altında bırakmayacak kişiler aradığımdan henüz bu vasıflara haiz olanlardanda destek alamadığımdan bastıramadım.

       Bu konuyu anlattığım dostlarıma “Cenab-ı Allah(C.C.) ile benim hesabım aynı ise hesabını yaptığım uygun zamanda bastıracağım.”diye belirtirim. Benim bu eserleri kesin olarak bastırma garantim olmadığı gibi ilk insan ve ilk Peygamber Hz. Âdem(A.S.) atamızdan günümüze kadar gelip geçmiş istisnanın dışında kalan Peygamberlerin bile hesapları tutmamıştır.

 PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED(S.A.V.)DİNİNİ TAMLAMANIN VE KIYAMETE KADARDA DEVAM EDECEĞİ GARANTİSİNİN VERDİĞİ HUZURLA DÜNYASINI DEĞİŞTİRDİ!!!

     Bizim Peygamberimiz Ona bu görevi veren Rabbimizin yüce kitabı Hz. Kuran’ın Enbiya suresinin 107. Ayeti kerimesinde ”Resulüm biz seni âlemlere rahmet olarak gönderdik.”diye belirttiği.

     Yine bir Kutsi Hadiste  Yüce Yaratanımızın tüm alemleri  hürmetine yarattığı ve kendisine gönderdiği dinlerin dışındaki tüm geçmiş dinlerin batıl olduğunu,indindeki tek dinin onu tebliğle görevlendirildiği din olan İslam olduğunu ise  yine  kendi kitabı Yüce Kuran-ı kerimin Ali İmran suresinin 19. ayeti kerimesinde ise ”Şüphesiz Allah katında din İslâm’dır.!!!

      Kitap verilmiş olanlar, kendilerine ilim geldikten sonra sırf, aralarındaki ihtiras ve aşırılık yüzünden ayrılığa düştüler

       Kim Allah’ın ayetlerini inkâr ederse, bilsin ki Allah hesabı çok çabuk görendir.”diye belirttiği.

RABBİMİZ KENDİSİYLE HABİBİ’NİN HESABININ AYNI OLDUĞUNU

 MAİDE SURESİNİN 3. AYETİYLE MÜJDELEYİP ONAYLIYOR!!!

     Yine Yüce Mabudumuzun kitabımız Hz. Kuran’ın Maide Suresinin 3. Ayeti kerimesinde

     ”Ölmüş hayvan, kan, domuz eti, Allah’tan başkası adına boğazlanan, (henüz canı çıkmamış iken) kestikleriniz hariç; boğulmuş, darbe sonucu ölmüş, yüksekten düşerek ölmüş, boynuzlanarak ölmüş ve yırtıcı hayvan tarafından parçalanmış hayvanlar ile dikili taşlar üzerinde boğazlanan hayvanlar, bir de fal oklarıyla kısmet aramanız size haram kılındı

    İşte bütün bunlar fısk (Allah’a itaatten kopmak)tır. Bugün kâfirler dininizden (onu yok etmekten) ümitlerini kestiler. Artık onlardan korkmayın, benden korkun. Bugün sizin için dininizi kemale erdirdim. Size nimetimi tamamladım ve sizin için din olarak İslâm’ı seçtim.

     Kim şiddetli açlık durumunda zorda kalır, günaha meyletmeksizin (haram etlerden) yerse, şüphesiz ki Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.”diye belirttiği İlahi Fermanıyla Kendisinin hesabıyla onun hesabının aynı olduğunu belirttiği Nebiler, Nebisi ilk ruh ve son Peygamber olan Peygamberlerin serveri Efendimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)in bu ihtiyar taassup karanlığındaki dünyamızı doğumuyla nurlandırmasının 1442.yıl dönümü.

    Tüm Müslümanlarla birlikte bu yazıyı yazan Rabbimizin ben günahkâr kulununda Şefaatine kavuşmasını Mabudumuzun bahşetmesi dileğiyle Efendimizin 1442. doğum gününü tebrik ederim.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 

 


20.04.2013 00:00:00

Ali Genç

BUGÜN HZ.MUHAMMED(S.A.V.) DÜNYA`YI ŞERELENDİRDİĞİ GÜN

BUGÜN HZ.MUHAMMED(S.A.V.) DÜNYA?YI ŞERELENDİRDİĞİ GÜN