BU GÜN VEYA YARIN DANANIN KUYRUĞUNUN KOPMASIYLA SAF´LARDA BELLİ OLACAK!

   İlimizin meseleleri ve çözüm yolları yani istikbalimizi ilgilendiren hizmetler konusunda çok çok istisnanın dışında kalanların üstüne ölü toprağı ekilmiş gibi umursamazlar.

AKSARAY´IN ATANMIŞ VE SEÇİLMİŞLERİYLE MESLEK ODALARI VE STK LARIN İSTİSNANIN DIŞINDA KALAN GENELİ YIKIK HANDA 40 GÜN KALAN GİBİ İLİMİZ MESELELERİNİ UMURSAMAZLAR

   Hem de iktidarından tutunda ve muhalefet partilerinin Milletvekilleri ile teşkilatlarına mensup olan siyasetçileriyle Meslek Odaları ve STK´larının çok ,çok istisnanın dışında kalanları kelimenin tam anlamıyla üstlerine ekilmiş olan toprakla yıkık handa 40 gün kalanlar gibi umursamazlar!!!

HİZMETLER KONUSUNU UMURSAMAYANLAR KONU MEVKİ OLUNCA SIRAYI KİMSEYE BIRAKMIYORLAR

  Çok, çok istisnanın dışında kalanlar haricindekilerin bir kısmı köprüden geçinceye kadar olmak üzere bazı hizmetleri istiyormuş gibi  görünenlerin tamamına yakının bu çabası da seçilecekleri makama gelinceye kadar devam ediyor ardından onlarda  öylesine sırra kadem basıyorlar ki ondan sonra arada bulasın!!!

   Bunlardan birde yine aday, adaylığı öncesi veya aday adaylığı esnasında sayfalarca dolu vaatlerde bulunan, bir damla suda fırtına kopartanlar, Başkentlik dışında tüm hizmetleri Aksaray´a verenlerde(!)  aynı diğer ek serisi gibi adaylar belli olunca öyle bir kayboluyorlar ki bir dahaki seçime kadar yer yüzünde yaşadıklarından bile insanlar şüphe ediyorlar.

   Fakat genel ve mahalli seçimi duydular mı  eğitimlerine, yeteneklerine, kamuoyundaki artılarının olup olmadığına yani millete iğne ucu kadar bir faydalarının, her hangi bir yaralı parmağa merhum olup olmadıklarını umursamadan sırra kıdem bastıklarını da sanki kamuoyu bilmiyormuş gibi seçmeni enayi yerine koyarak  öylesine cumburlop atlıyorlar ki tutabilen aşk olsun!!!

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANLIĞINA 12 Sİ RESMİ, BUNUN 2 MİSLİ İSE GAYRİ RESMİ ADAY, ADAYI VAR!

   Bu mahalli seçimde ise daha öncekilerin istisnanın dışındaki gizli adaylıkların aksine resmi yani temayüle katılanların sayısının 2 misli kadarda her birisi başkent Ankara da ayrı ,ayrı kurumları ve Ak Parti Genel merkezini mesken tuttular.

DANANIN KUYRUĞUNUN BUGÜN, YARIN VEYA HAFTA SONU KOPMASIYLA PERÇEM ÖNE DÖKÜLECEK!

  Her biri ayrı, ayrı yerlerde kulis yapanlar, bulabildikleri her meşru kanal aracılığıyla en iyisinin kendisi olduğunu, kendisinden daha bu işi yapacak kimse olmadığını belirtenler yüzünden muhtemelen Aksaray gibi sıkıntılı olan 19 yerin adayları da muhtemelen bu gün  veya Perşembe ile nihayetinde yüksek ihtimal ile hafta bitmeden açıklanınca herkesin perçemleri gözlerinin önüne dökülecek.

 ADAYIN BELLİ OLMASIYLA SİYASETÇİLERİNDE KAÇAK GÜREŞİP GÜREŞMEDİKLERİDE BELLİ OLACAK!

   Herkesin belirli haber kanalları olması gibi yılların tecrübesi ve epeyce siyasetçi eş dost ve tanıdık  olması nedeniyle  bulabildiğimiz her meşru kanaldan yaptığımız araştırmalar, telefonla veya yüz yüze görüşmelerden  genel olarak siyasetçilerin kaçak güreştikleri kanaatinin oluştuğuna kamuoyu gibi bende şahit oldum.

?BEŞŞÜZ,DE BEŞÜZ DE? YE TECRÜBEMİZLE İNANMASAKTA SİYASETÇİNİN SAF´INI ÖĞRENEMEDİK

    Yılların verdiği tecrübe ile ? Bunların 200,300 oyu var? denilen Muhacirin balkan aksanıyla  ?Sen ona Beşşüz de beşşüz de? diye belirip bunun 10 da birinin çıkmamasını bilen olarak söylenenlerin çoğuna inanmasak ta nihayetinde kesin sonuç adayın belli olmasıyla yüksek oranda hem de su götürmez oranda netleşecek.

 ADAY ADAYLARININ SAMİMİYETLERİ BAŞKAN ADAYININ KESİNLEŞMESİNDEN SONRA BELLİ OLACAK!

  Özelde şu anda Ak Parti ?den Aksaray merkez ilçesi Belediye başkan adayı .

   Genelde ise olanlarla birlikte önezeye yatan avcı gibi bekleyen İlçe ve Beldelerden aday adayı olup ta mangalda kül bırakmayanların samimiyeti de bir zamanlar benimle görüşmek istediğinde randevu yeri olarak verdiğim hükümet meydanını bilmeyen bir aday, adayının yaptığı gibi adaylıkların belli olmasından sonra eski alışkanlıklarıyla sırra kadem basıp basmadıkları  belli olacak!

 TÜM PARTİLER ADAY BELİRLEME İŞİNİ 1980 ÖNCESİ GİBİ PARTİNİN ÜYESİ VEYA DELEGESİ TARAFINDAN SEÇİM KURULU GÖZETİMİNDE SANDIKTA BELİRLEMEYİ SAĞLAMALI!

   Özelde ilimiz, genelde ise bölgemiz ve ülkemiz ile aday adaylarından hangisine hayırlısı ise ona adaylığın nasip olması.

   İktidar ve muhalefet ayrımı olmaksızın tüm partilerinde bu 1980 öncesindeki belirlemenin aksine anti demokratik aday belirleme yöntemini bir an önce terk edip kimin aday olacağına  parti üyeleri veya  delegelerin Seçim kurulu gözetiminde karar vermelerinin sağlanmasıyla bu önüne gelenin   haksız adaylığının da engellenmesi dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.


5.12.2018 07:46:17

Ali Genç

Bu Gün Veya Yarın Dananın Kuyruğunun Kopmasıyla Saf´lar da Belli Olacak

Bu Gün Veya Yarın Dananın Kuyruğunun Kopmasıyla Saf´lar da Belli Olacak