Ulular, Ulusu Mabudumuzdan şahsım ve milletimizin onun emrettiklerini kabul edip elinden gelen tüm çabaları sarf ederek uygulamaya çalışan, yasaklarından ise fersah, fersah kaçan, yerine getiremediklerinden ve beşerin şaşması misali işlediği günahlardan  ise pişman olarak bir daha  bunları işlememeye azmi cezbederek tövbe eden, emredilenlerden doğru olanlara ,doğru, eğri olanlara eğri diyen aksini yapmayanlar adına  dileğim ülkemizde bundan sonra insanlık ve millet düşmanlarının ellerine bir daha milletimizi kendi öz yurdunda parya haline getirenlerin eline fırsatın geçmemesidir.!!!

 Alimallah eğ erki ellerine fırsat geçse geçtiği andan itibaren emredildiği gibi inanıp ,inandığının gereğini yapan bu çerçevede dini ve milli değerleri benimseyenleri bir damla suda boğarlar!!!

 Önce akla ziyan şekilde tüm sokakları ne idüğü belli olmayan “Kamusal alan(!)” olarak ilan ederler.

 Ardından ise başını örtenin, sakal bırakanın, başında takke olanın yaşına ,başına eğitimine bakmaksızın tüm kadınların sokakta, çarşıda pazarda, otobüste, metroda ,trende bile başlarını örtmelerine izin vermezler!!!

   Sünnete uygun bırakılan sakalları keserler, takkeleri alıp yere atıp ayaklarının altında çiğnerler.

   Sonrada başını örten, sakal bırakan ve başında takke olanları önce karakollara sevk edip ardından ise mahkemelere cezalandırılmaları için sevk ederler.

YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR!

 Nasıl bu kadar iddialı konuşabildiğime gelince tek parti döneminde başlayıp Menderes döneminde bile kısmen devam eden, 28 Şubat Post modern darbesinde zirveye çıkan, Kutlu Doğum bahane edilerek verilen 27 Nisan E. Muhtırası.

  Bu millet ve milletin inancına karşı yapılan e muhtıranın yayınlanmasından sonra bu muhtıranın ana temasının Peygamberimizin doğum günün ve dolayısıyla doğdu günün haftasının anılma etkinlikleriyle programlanmasının eleştirilmesini konu alan muhtıranın altına dönemin muhalefet partisi tarafından bunun altına imza atılacağının belirtilmesi.

  Yüce kitabımız Kuranın emri olan başörtüsünü yasaklayanları, hatta ikna odalarına konan kameralar önünde buluğ çağına gelmiş Üniversite öğrencisi olan genç kızlarımızın rencide edilmesini sağlayanların ana muhalefet partisi tarafından siyasette zirveye çıkartılmaları.

  Başı örtülü hanımı olanın Cumhurbaşkanı olması halinde Vatana ihanetten Yüce Divanda yargılanması gerektiğini söyleyen birde Anayasa mahkemesi başkanlığı yapan aynı dünya görüşünde olan sözüm ona yüksek yargı organı mensubunun bu açıklamaları başta olmak üzere bu konudaki onlarca din ve inanç karşıtlığından biliyorum.

17 YIL BOYUNCA SAĞLANAN İNANÇ VE FİKİR HÜRRİYETİ ANAYASAL GARANTİYE BAĞLANMADIKÇA MAAZALLAH OLABİLECEK İLK İKTİDAR DEĞİŞİKLİĞİNDE BU DEĞERLERE KARŞI OLAN GÖRÜŞÜN KAZANMASI VEYA ÇOĞUNLUĞU ELDE ETMESİ  TÜM İNSANİ KAZANIMLAR AKAMATE UĞRATAĞINDAN  ŞU ANDA SAĞLANAN İYİLEŞTİRMELER PAMUK İPLİĞİDİR!!!

  Bunun böyle olacağı konusunda müneccim olmaya gerek yok.

  Yenilenen İstanbul Büyük Şehir Belediyesi seçimlerinin ardından ortaya çıkan sonucun belli olmasından sonra Rakı başta olmak üzere her türlü alkollü içki ile yapılan kutlamalar ve bunların dini  mekanlar olan camilerin önünde Şampanya patlatmaya kadar götürülmesi.

   Çoğu sosyal medyaya da düşen bir çok açıklamalar muhafazakarların en küçük sendelemesinin ardından  17 yıl boyunca inanç ve fikir hürriyetinde yapılan iyileştirmelerin Anayasal garantiye kavuşturulmamaları nedeniyle her an bu çağ dışı yasakların konabileceğinin kanıtıdır!!!

   Ülkemizin demokrasisi ve fikir ile inanç hürriyetiyle desteklenen dini, mezhebi, etnisesine bakılmaksızın ülkemiz vatandaşlarının yüksek standartlı hayata kavuşabilmesi için şimdiyle kadarki  kaldırılan tüm yasakların mutlaka amma mutlaka anayasal garantiye kavuşturulabilmesi için milli ve yerli bir anayasanın en kısa zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde yapılarak milletimize onaylatılmasıyla milletimizin korkulu rüya görmesinin önünün tamamen kesilmesi dileğiyle  Cumhuriyetimizin 96. Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

 


Enver AKMEŞE
31.10.2019 13:49:25
Agzına ve yüreğine saglık abim yazın çok anlamlı ve güzel olmuş .

29.10.2019 09:43:00

Ali Genç

Birliğimiz Dini Değerlerimizi Pamuk İpliği Korumasından Kurtaran Yeni Anayasada!