Türkiye’de özellikle 80’li yıllarda başlanan yeni müfredatla Eğitim yerine öğretim tercih edildiğinden gerçek hayatta %90’ından fazlası lazım olmayan, ayrıca da başta yakın tarihimiz  ve  günümüz ilmiyle tamamen çürütülen darvinist ve materyalist bilgilerle beyinleri doldurulan öğrenciler bu nedenle de  misyonsuz ve vizyonsuz olarakta yetişti.!!!

       28 Şubat Post Modern darbesiyle de Allah(C.C.)’dan korkan bundan dolayı kul hakkını yemeyen,kimsenin ırzında,malında ve canında gözü olmayan dindar nesillerin önününde kesilmesiyle bizi biz yapan inancımızı veren eğitiminde engellenmesi maksadıyla tüm meslek okullarının da önünün kesilmesi pahasına İmam Hatip okullarının orta bölümlerinin kapatılmasıyla 2012 ye kadar 15 yaşını doldurmayanlara Kuran eğitiminin verilmesininde engellenmesiyle de misyonsuzluk ve vizyonsuzluğa birde kalifiyesizlik eklendi.!!!

DIŞ GÜÇLER İÇİMİZDEKİ MAŞALARI ARACILIĞIYLA SERSERİ MAYIN MİSALİ GENÇLİK YETİŞTİRDİLER

            Böyle olunca da bizi biz yapan, bizi bin yıldır bir arada tutan inanç birliğimizi yok edilerek mefkuresiz bir gençlik hedeflendi.

       Bu hedefe ulaşılması için tarih boyunca bize kin ve haset güdenler içimizdeki maşalarını kullanarak eğitimimizin deformasyona uğratılmasının başarılmasıyla yeni yetişen nesil iki camii arasında kalmış beynamaz veya rüzgârın önünde bir o yana bir bu yana savrulan yaprak veya dümeni ve pusulası bozuk gemiyle serseri mayına döndü.

GENÇLERİN FİKRİNE VİCDANINA VE İRFANINA PRANGA VURULDU!!!

       Kendi dini ve milli değerleriyle ilmi değerlerini bilememenin yanında kendisine hayatı boyunca gerekecek  pratikleride öğrenemeyen nesiller,medeni dünyanın  erdemlerininde kendilerine hakkıyla öğretilmediğinden ikinci dünya öncesi Komünist Rusya ile Faşist Almanya’nın kafa yıkama yöntemlerindeki gibi tornadan çıkma slogancı yetişen gençlerin Atatürk’ün Fikri hür Vicdanı hür,irfanı hür gençlik yerine onu kendisine maske yapanlar tarafından fikrine,vicdanına,irfanına pranga vurulmuş nesiller yetişti!

 GENÇLERİN FİKRİ, VİCDANI VE İRFANI HÜR OLARAK YETİŞMESİNİ ATATÜRKÇÜLÜK MASKESİ ALTINDA ENGELLİYORLAR!

     Bunu yapan yani gençlerimizi misyonsuz ve vizyonsuz, aynı zamanda da 8 yıllık kesintisiz eğitim ucubesiyle Meslek okullarının önünü keserek mesleksiz olarakta yetiştirenler tüm bu gayri yasal, gayri hukuki ve gayri ahlaki uygulamalarını utanmadan, sıkılmadan,yüzleri olmadığından  yüzleride kızarmadan onun öğretmenlere verdiği talimatın aksine bir nesli, yani geleceği çalınan Türkiye’mizin gençlerini bu hale getirmeyi ise Atatürkçülük maskesi altında yaptılar.

    Bize muasır milletlerin seviyesine, hatta onların medeniyet seviyeler ininde üstüne çıkmamızı söyleyen Atatürk ise bunun yolunun tam teşekküllü eğitimden geçen Fikri, Vicdanı, İrfanı hür nesillerde olduğunu belirtiyor.

    KAFASI HÜR OLMAYAN GENÇLİK HİÇ BİR ŞEYİ ÜRETEMEZ!!!

      Medeni dünyanın gençleri Akli, fikri, imani her yönüyle hür olduklarından beyinleri ve düşüncelerine pranga vurulmadığından serbestçe tartışıyor, konuşuyor, birbiriyle istişare, gerekirse medeni şekilde münakaşa ederek iyi ile kötüyü, tatlı ile acıyı, faydalı ile zararlıyı birbirinden ayırt etmeye birlikte ulaşıp doğru olanda ise hem fikir oluyorlar.

     Böyle olunca da sürekli şekilde yaptıkları beyin jimnastiğiyle yeni, yeni icatlar yapıp bunlarla sağlanan üretimi milletlerinin hizmetine sunarak, milletlerinin ihtiyacından arta kalanını veya üretimlerini arttırarak bu artışla sağlanan fazlalığı başka milletler veya ülkelere satarak buralardan elde edilenlerle ülkelerinin ödemeler dengesine katkıda bulunarak vatandaşlarının hayat standardını yükseltiyorlar.

    Bunun en somut gerçeği Atatürk’ün ”Cumhuriyet Sizden Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür Nesiller İster” diye belirttiği bu fikre uygun nesiller yetiştiren ülkeler ile “Bizim gibi(!)”  “Bize münhasır (!)“saçmalığıyla beyinleri ipotek altına alınmış olan ülkelerle, gençlerine her türlü hürriyeti sonuna kadar tanıyan ülkelerin kalkınmışlıkları.

     Bu ülkelerle bizim gibi ülkelerde yaşayanların hayat standartları hür ve ipotekli gençlerin yaşadığı ülkelerin arasındaki fark buna en güzel somut kanıttır.!!!

    Bizim ülkemi zinde her yönüyle muasır medeni ülkelerin seviyesine yetişmesinin yegâne çaresi gençlerinin beyinlerinin her türlü taassuptan ve ipotekten kurtarılması için öncelikle ezberciliğe alıştıran öğretim müfredatı yerine çocukların ana okuldan itibaren öğretmenleri tarafından gereğinde öğrencinin ailesiyle iş birliği yapılarak takibiyle yeteneklerine ve isteklerine göre mesleklere yönelmelerini sağlayan eğitimin verilmesi.

       Bu eğitimle tüm ipoteklerin kırılarak sınırsız hürriyetlerin gençlerimize eğitimlerinden kılık kıyafetlerine, ibadetlerine kadar verilmesinin sağlanmasıyla mümkündür.

     Aksi yapılarak mevcut statükocu zihniyette devam ise bile, bile ladesten ve geleceğimizi karartmaktan başka bir şey değildir.

     Bu bilinçle Atatürk’ünde hayali olan,aklında yolu olan her şeyi ile hür ve medeni gençliğin yetiştirilmesinin yeni anayasada yapılacak çalışmayla sağlanması dileğiyle.

      Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


6.04.2013 00:00:00

Ali Genç

Beyinleri Yanlış Ezberlerle İpotekli Olmayan Gençliği Yetiştiren Anayasa!

Beyinleri Yanlış Ezberlerle İpotekli Olmayan Gençliği Yetiştiren Anayasa!