Solumuzu yol çizdim artık sensiz aşkımla  gidiyorum terk edilmişlerin hüzünlülerin dünyasına, acı, keder hepsi bende, sen anlamak istesen de seveni gülüp geçersin, ya da ağlar geçersin. Bende seni tek geçerim aşkta. 

Sende kalan yüreğim ve onu unutacak cesaretim yok. Ömrümün nesi kaldı bilmiyorum. Sevgi can olur, canan olur, canımı alır gider, budur sevginin yasası.

Başladığımız gün ne muhteşemdi bir bilsen,

İyi ki yaşandı, buna veda elbisesi olmaz gülüm. Merhaba diyerek girdiğin kalbe eyvallah denmez, yanlış yerde, yanlış zamanda mıyız, onun için mi terk ediliriz.

Sevgiye yazılacak cümlem bitmez, tükenmez, tükenen ömür, aşk şiir olur sen okur, sen anlarsın. Ruhumda ve kalbimde ne kadar çoksun. Aklına gelirsem unutma orada kalayım. Yaşamak için değil de yaşlanmak için. Terk etmek niyedir, nedendir, neresi zor, neresi kolay, önce benden vaz geçersin sonra aşktan, nere gidersin sevgili, bak dem soğuyacak, kalbimdeki öpücüğünde, dudağımdaki dudak izinde, kapanır mı sanıyorsun sevginin devri. Verdiğin umutlar, aşıladığın güven, gönül sadakamız nerede?

Sen yaşanmış duygularımın destanısın.

Gecemin bölünmüş uykularısın. 

Yinede seni düşünüyorum güle güle giderken saygılarım.

Gitmeden önce gözlerin gözlerime değsin isterim. Aynı çay bahçesinde sarmaşıklar altında ıhlamur içelim. Beni terketme, buna ne ömür koyarım, nede sevgimi. Bak ikimiz için güneş yakamozlarıyla gömülüyor ve aşkın sahi deminden içtiğim bardakta dudak izin var.

Yavuz Bayram Çalışkan  ( Şiirhan)


29.11.2019 00:47:00

Y.Bayram Çalışkan

Beni Terketme