Kahraman ordumuzun elbiselerini giyen Fetö/Pdy teröristleri tarafından gerçekleştirilmek istenen fakat Rabbimizin milletimizin kalplerine cesaret, darbecilerinkine ise korku vermesiyle önlenen 15 Temmuz alçakça kalkışmasından 4 yıl önce üstü kapalı olarak darbe yapılacağı ve o zaman benden hesap sorulacağıyla tehdit edildim.

     TÜRKİYENİN ZENGİNLİĞİ TAM ÖZELLEŞTİRMEYE BAĞLI!!!

    Konu muhtevası çok geniş olan yıllarca süren neticesini Türkiye Büyük Millet Meclisiyle de  aylarca süren seri yazılarımla kamuoyuyla da paylaştığım araştırmalarımı yayınlarken oldu.

     Meclis Başkanlığının tüm illerden Meslek odaları ile STK´lardan yapılması planlanan  yeni anayasayla ilgili olarak yapılan davete bende bu memleketin ekmeğini yiyip suyunu içip havasını soluyan bir vatandaşı olarak katkıda bulunabilmek maksadıyla 2007 yılından itibaren yaptığım uzun araştırmalardan sonra bu çalışmayı yapacak olanlara el altı  başvuru kaynağı niteliğindeki teklifimi hazırladım.

    Bu teklifimin 1.Bölümünü 2012 yılının Nisan ayında, Anayasamızda milletimizin Cumhuriyet, Atatürk ve Eğitim konusundaki isteklerini belirten 2. Bölümünü ise 2013´ün Mart ayının 29 unda gereği için TBMM gönderdim.

    Bu anayasa seri yazılarımın özelleştirme ile ilgili bölümünün ilkini 2011 yılının Ocak ayının 6´sı Salı günü ?ÖZELLEŞTİRMELERİ ENGELLEYEN DEĞİL AKSİNE TEŞVİK EDEN VE TAM DESTEK SAĞLAYAN ANAYASA! ? başlığı altında yayınladım.

   Bu yazımda kalkınmış ve yüksek standartlı demokrasiye ulaşan ülkelerin özelleştirmelerini de tam olarak yaptıklarını, bu nedenle atanmış ve seçilmişlerin mutlu Türkiye için özelleştirmeleri engellememelerini belirterek yapılan engellemeler nedeniyle Türkiye´nin Türk Telekom´un satışından uğradığı zararları örnek verdim.

  Ertesi gün 7 Ocak.2011 Çarşamba günü ise ?YARGISIYLA İÇ VE DIŞ GÜVENLİKTEN BAŞKA HER ŞEYİNİ ÖZELLEŞTİRMENİN ÖNÜNÜ AÇAN ANAYASA !?Başlığı altındaki yazıda ise Türkiye´nin mevcut anayasasında angaryanın yasak olduğunu.

    Fakat bu yasağa rağmen kamu kurumlarındaki kaynakların nasıl çarçur edildiğini kamuoyunda çok iyi bilinen ?ASKERİYEDE BİR YUMURTAYI KIRK KİŞİ TAŞIR ONUDA KIRARLAR!? Ara başlığına çıkarttığım bu cümlenin Atasözü olup olmadığını bilmiyorum.

      Fakat milletin dilinde pelteleşmiş bir söz olduğu konusunda kimsenin şüphesi yoktur. 

     Bu cümlede belirtilenin doğru olup olmadığının kesin tespiti için lütfen başta Türkiye Kömür İşletmelerinin yer altında çalışarak kömür çıkartanların iki misli işçinin yer üstünde çalışması nedeniyle artan kömür çıkartma maliyetini ve diğer mevcut KİT´lerin gerçek çalışanlarıyla, çalışıyormuş gibi davranıp maaş alanları.

      Hatta çeşitli gazete haberlerine akseden ?Bankamatik çalışanları? yüzünden bu kurumların zarar ettiğini bilmeyen, söylemeyen var mıdır? diye sordum.

YAZININ YAYINLANDIĞI GÜN JANDARMA İL KOMUTANI TARAFINDAN TELEFONLA TEHDİT EDİLDİM!

        Özelleştirmenin ülkemizin mutlu geleceği için ne kadar elzem olduğunu belirterek yeni anayasamızda bunun önlenmemesi gerektiğiyle ilgili özetini yazının girişinden itibaren verdiğim serinin konuyla ilgili bölümünün gazetede yayınlandığı günün akşamı ?. Numaralı Aksaray Jandarma il komutanlığının telefondan cep telefonum arandı arayan kişi adımı sordu.

     Adımı söylememden sonra? Komutana bağlıyorum? dedikten sonra bağladığı amiri olan kişi bu yazımın ilk paragrafından sonra kamudaki hantallaşmayı vurgulamak ve özelleştirmenin gerekliliğini belirtmek için halk arasında sıkça kullanılan ?Askeriyede bir yumurtayı 40 kişi taşır onu da kırarlar ?cümlesini kullanmamdaki maksadımın etnisel(!) veya başka bir sebepten dolayı orduya karşı(!) olmamdan dolayımı yazıp yazmadığını sordu.!!!

     Bu sorusuna benim her hangi bir sebepten ülkemizin diğer kurumlarıyla birlikte orduya karşıda kişisel bir antipatim olmadığını bunun kamudaki hantallaşmayı vurgulamak için yazdığımı

   Bu maksadın dışında her hangi bir başka niyetimin olmadığını belirtmeme rağmen telefondaki kişi ısrarla benim ordu karşıtlığımı(!) belirtip ?Ortamın müsait olmasını fırsat bilerek orduyu eleştirmeyin,!! bir gün ortam tersine döndüğünde sıkıntıya düşersiniz !!!

    Bundan sonra senin yazı yazdığın gazetelerin kuruma girip okunmasını yasaklıyorum ve senin akrediteni de iptal ettim .?!!!diyerek ihtilal olması durumunda bu yazdıklarımdan dolayı sıkıntıya düşeceğimle, yani benim cezalandırılacağımı belirterek beni tehdit etti..

    Bu tehdidin gereğinin yapılması için yeni anayasa ile ilgili hazırladığım 2. teklifimi TBMM´sine gönderdiğim 2013´ün Mart´ının 19´u Salı günü ?DİKKAT!!!HALEN DARBENİN GELMESİNİ BEKLEYEN BUNUNLA TEHDİT EDENLER VAR!!!?başlığı altında ülkemizin demokrasisinin istikbalinin korunmasının gereğinin yapılması için yazdım

 BENİ TEHDİT EDEN ACABA 15 TEMMUZ´UMU İMA ETMİŞTİ?

     Yukarıda teferruatlı şekilde bilgisini verdiğim tehdidi yapan Aksaray´dan tayini çıkıncaya kadar nerede karşılaşırsak karşılaşalım bana kinle baktı.

     O tehdidi ve daha sonraki bakışları aklıma geldiğinde acaba bu kişinin 15 Temmuz kalkışmasını bildiğinden bunumu ima ettiğini düşünmeden de geçemiyorum.

    Hiçbir kimsenin haksız yere ceza almasını istemediğim gibi ülkemizin istikbaline kasıt var ise bunlarında mutlaka cezalandırılması için konunun ilgili idari ve hukuk makamları tarafından araştırılarak gerekenlerin yapılması dileğiyle.

    Cuma´nız Mübarek Olsun.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


Tarih: 21.07.2017 08:39

Ali Genç

Beni tehdit eden 15 Temmuz´umu ima ediyordu?

Beni tehdit eden 15 Temmuz´umu ima ediyordu?