Cumartesi günü saat 11 civarında 15 Temmuz Milli İrade Meydanındaydım.

 Soğuk havaya rağmen meydan vatandaşlar tarafından doldurulmuştu.

  İl Protokolü,Meslek Odaları ve STK yetkilileride tam kadro olarak meydandaydı.

 Protokol gibi soğuk havaya aldırmayan meydanı dolduran vatandaşlar da programın sonuna kadar meydandan ayrılmadı.

BAKAN EROĞLU MÜTEAHHİTTEN ALDIĞI TAAHHÜTLE 18 AY SONRA SAĞLIKLI SUYA KAVUŞACAĞIZ!!!

    Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından ilimiz genelinde yapımı gerçekleştirilen 6 tesisin açılışının ve 8 tesisin ise temelinin atıldığı tören´in en önemli yatırımı hiç kuşkusuz Aksaray şehrinin 2045 yılına kadarki yeterli ve sağlıklı içme suyunu karşılayacak olan çalışmaydı.

    Bakan Eroğlu´nun törende toplam olarak 120 Milyon lira civarındaki bir yatırımla gerçekleştirilecek olan projenin 19 ay içinde bitirilmesi taahhüdünü yazılı olarak yüklenici firmadan almasıyla 2019 Mahalli seçimlerinden 9 önce Aksaray´a yeterli sağlıklı içme suyunun verilmesinin sağlanacak olması  vatandaşlar arasında ?Başkan Yazgı Bakan´dan torpilli.?dedirtti.

   Başkan Yazgı´nın 2014 Mahalli seçimlerinin ardından şehrimizin en önemli ihtiyacı olan yeterli ve sağlıklı içme suyu konusunda Bakanlık yetkilileri ve Bakanın bizzat kendisiyle birebir samimi ve istikrarlı çalışmasının kanıtını ortaya koyan bu taahhütle herkes kazanacak.

     Başkan Yazgı Seçim vaadi olan en zor hizmeti yerine getirerek bir vaadini daha yerine getirmekle kazanırken,Aksaray ise bol ve sağlıklı içme suyuna kavuşmakla kazanacak!

  SU´YUN 15 TEMMUZ 2018 DE MUSLUKLARDAN AKMASININ ÖNÜNDEKİ ENGEL KAMULAŞTIRMA!

   Bakan Eroğlu´nun İçme suyu temelini atmadan önce işin 2018 ?in 15 Temmuz unda bitirilmesi taahhüdünü almak istediği firma yetkilisi bunun için önlerindeki kamulaştırma engelinin kaldırılması kaydıyla bu taahhütte bulunacağını belirttiği sıkıntıya projenin kurban edilmemesi için Valilik ve Belediye ile diğer ilgili kuruluşların iş birliğiyle engeller aşılmalı.

    Aksaray şehrinde yaşayan ve yaşayacak hemşerilerimizin başta sağlık olmak üzere istiklalini ilgilendiren yeterli ve sağlık içme suyuna planlanan zaman içinde kavuşmamız için herkesin üstüne düşeni eksiksiz olarak yerine getirmesi dileğiyle.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

    


29.11.2016 22:53:35

Ali Genç

Başkan Yazgı Bakandan Torpilli

Başkan Yazgı Bakandan Torpilli