Gerçekten de Aksaray´ın atanmış ve seçilmişleri ne yaparlar?

    Daha doğrusu seçilerek veya atanarak geldikleri makamlara getirilmelerinin sebebi nedir?

    Bulundukları makamda babalarının hayrına mı çalışıyorlar?!!!

   Öyle değil ise aldıklarını yediklerini, içtiklerini tam olarak hak ediyorlar mı?!!!

  Genelde 1977 yılından, özelde ise neredeyse son 10 yıldır bu günkü yazımızın konusunu onlarca defa işlememe rağmen bir Allah(C.C.) ın kulu yetkili bu yazdıklarımı inceleme zahmetine girmedi!!!

YETKİLİLER ZAHMET EDİP GİTSELERDİ DİNOZORLARIN BULUNDUĞU KÖY, AKSARAY´LA ÜLKEMİZ İÇİN  YER YÜZÜNÜN TÜM ÜLKELERİNDEN BURALARI ZİYARET EDECEK TURİSTLERLE İHYA OLURDU!!!

   Gidilmiş olunsaydı yer yüzünden her yıl sadece burasını özel olarak ziyaret edecek olan yüzbinlerce  turisti-le özelde Dinozor ayak izlerinin bulunduğu köyümüzü, genelde ise ilimizi, hatta ülkemizi ihya etmiş olurduk.!!!

   Lafı uzatmadan son olarak 2 yıl önce bu konuda yazdığım yazıyı çok, çok umutlu olmasam da çıkmadık canda umut olduğu gerçeğiyle bu defa gereğinin yapılacağı umuduyla aşağıda tekrar yayınlıyorum;   23.03.2016 Çarşamba günü?*DİNOZOR AYAK İZLERİ YANYURT´LA BİRLİKTE AKSARAYI´DA İHYA EDER!!!? başlığı altında;

    Aksaray´ın iç ve dış turizmdeki alternatif destinasyonunda biriside hiç kuşkusuz hem bilim adamlarının hem de meraklılarının ilgisini çekecek olan Dinozor ayak izleridir!!!

   Her zaman üstüne basa, basa söylediğim ve haklı olduğum için şimdiye kadar tekzip edilmeyen sözlerimden biriside ?Hazineler üstünde yaşamamıza rağmen sahip olduklarımızın bu memleketin ekmeğini yiyip suyunu içenlerin ve havasını soluyanların çok, çok istisna olanların dışında kalanları tarafından  değerlendirilmediği için sefilleri oynuyoruz!!!

  Aksaray´ın sahip olup ta değerlendiremediği değer biçilemeyecek olan Hazinelerinden biriside Dinozorların uçanından kaçanına kadarının ayak izleridir.

2009´UN AĞUSTOS UNDA İLK DEFA VİLAYETİMİZİN 20.YIL ÖZEL SAYISINDA GÜNDEME GETİRDİĞİMİZ DİNOZORLARIN AYAK İZLERİNİ 7 YIL´A YAKIN ZAMAN İÇİNDE İNCELEME ZAHMETİNDE BULUNAN,İLGİLİLERE  GEREĞİNİN YAPILMASI TALİMATI VEREN  BİR ALLAH(c.c.)IN KULU ÇIKMADI I!!!

   Aksaray´ın ilk Valisi merhum Rıdvan Yenişen ´in göreve başlamasıyla fiilen il oluşumuzun 20. Yılında Yenigün gazetemiz olarak yayınladığımız özel sayıda İlimiz merkez ilçeye bağlı dev insan ayak izlerinin bulunduğunu belirttiğim kendi köyüm Yanyurt taki  geneli Küçük kartal kayası ve altındaki kayalarda bir tanesini ise Büyük kartal kayasında gördüğüm Dinozor ayak izlerinin haberini yaptım.

   Ondan sonrada bir çok köşe yazımda konuyu gündeme getirmeme, en son olarak ise geçen sene  Şubatta(14 Şubat 2014) köyümüzü ziyaret eden Vali Ataklı ya iletmeme rağmen maalesef şimdiye kadar bu turizmde kaderimizi değiştirecek ayak izleri  konusunda gerekeni yapan olmadı.

DİNOZOR AYAK İZLERİNİN TANITILMASIYLA  AKSARAY İLİ  ÖNCE YER YÜZENDEN GELECEK ON BİNLERCE BİLİM ADAMININ AKININA UĞRARD!!!

  2009´un Ağustosunda vilayet ligimizin 20. yılında bilgisini verdiğim dinozor ayak izleri konusunda ilgili ve yetkililer tarafından gerekenler yapılmış olunsaydı burası önce dünyadaki bu konunun uzmanı olan bilim adamlarının akınına uğrardı.

   Buralarda günler, haftalar hatta aylarca yapılacak inceleme esnasında bu çalışmayı yapanlara  Yanyurt köyü tarafından verilecek hizmetle köylüler ihya olurdu.

 Daha sonra ise bu bilim adamlarının aracılığıyla yapılacak tanıtımla tüm dünyadan meraklıların akınıyla hem Aksaray ili turizmi yeni bir destinasyona yani çeşitliliğe kavuşur, hem de  Yanyurt, bölge ve ilimiz bu konuda ihya olur.

   İlimiz Turizmi için bulunmaz fırsat olan Dinozor ayak izlerinin önce bi zahmet ilgili ve yetkililerimiz tarafından incelenerek koruma altına alınmaları, ardından ise ilgili ilim ve bilim adamlarının hizmetine sunulmasının sağlanması dileğiyle. Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.? Dediğim son yazının üstünden geçen 2 yıl içinde yapılmayanların İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti, Vali Aykut Pekmez´le ilimizin diğer atanmış ve seçilmişleri  tarafından bundan sonra bari yapılması.

   Yapmazlar ise evvel Allah(c.c.)ın izni ile bu can bu tende oldukça elim klavyeye uzandıkça bunu  yapmamalarının hesabının hemşerilerimiz tarafından da medeni hukuk ve insan hakları ile kul hakları çerçevesinde sorulmasında elçilik yapmaya da devam edeceğimin de bilinmesi dileğiyle.

  Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


28.03.2018 09:00:48

Ali Genç

Atanmış ve Seçilmişler Gereğini Yapsalar İhya Oluruz

Atanmış ve Seçilmişler Gereğini Yapsalar İhya Oluruz