Bu yazıyı yazan bendeniz ATSO´nun  dört seçimine girdim şükür hiç birinde mahcup olmadım 

Bütün seçimlerdeki rakiplerimizle halen arkadaşız,dostuz.Neden mi,nedeni çok basit iftira etmedim,yalan söylemedim,rakiplerin hakkına tecavüz etmedim şükür.

Listeleri karıştırmadım,buna benzer işlere tenezzül ve tevessül etmedik.

Atso çalışmalarımız bütünlük içinde devam etti,isteyen bu dediklerimin doğruluğunu araştırabilir.

Maksadımız kendimizi övmek değil,bir yanlışa bi yaraya parmak basmaktır

Seçim anında karşınızdaki insanlara olmadık şeyler söylediğiniz,diyelim ki iftiralar attınız,seçim sonunda meclise seçildiniz bir ekip gibi nasıl çalışacaksınız.

Meçlisiniz olu koalisyon nasıl başkan nasıl uyumlu yönetim kurulu seçerek güçlü bir şekilde Aksaray´a hizmet edeceksiniz.

Bu anlattıklarımı başta AHMET KOÇAŞ başkan olarak diğer arkadaşlar idareci olarak ne çektiklerini gayet iyi bilirler.

Bildiğim kadarıyla Ahmet Koçaş kaç gecelerini uykusuz geçirdi.kendine sorulabilir

Gelin etmeyin eylemeyin ODANIN gücünü,saygınlığını aşağı çekmeyin.

Ticaret odamız koalisyonu kaldırmaz,birlikte hayır vardır inancıyla olaya bakalım.

Şu ana kadar yapılanlar ortada,arkadaşlar seçilecek OTUZ meclis üyesinin otuzu da başkan adayı olmaz.B U AKLA ZİYANDIR,lütfen aklınızı başınıza alın.Odaları keyfine göre kullananların hiç biri hiç bir yere varamadı.

Odalar siyasetin ve ticaretin basamak yeri olamaz.Odalar önce üyelerine sonra ilimize hizmet yeridir.Bu böyle biline.

ON meslek gurubunda seçime giren tüm arkadaşlara başarılar diliyor,uhulet ve suhuletle bu seçimi mertçe,erkekçe sonucu almalarını ve sonuca saygılı olmalarını diliyorum.

     

HAYIR  OLA     MUVAFFAK  OLA   MUZAFFER  OLA    


Hasan Şükrü PEREK
14.03.2018 10:53:45
Sayın Gül, Yılların verdiği tecrübe ile Aksaray Ticaret ve Saanayi Odası hakkındaki tavsiye ve önerilerinizi takdirle karşıladım.Benzer yazılarınızı da zevkle okumaktayım.Malumunuz sizinde Başkanlık yaptığınız dönem de bende stajyer olarak yanınızda ve ekibinizde bulunmuştum. Sizin önerileriniz yanında ben de katkıda bulunmak amacıyla şunu ilave etmeyi bir Aksaray´lı olarak uygun buldum. Yönetim Kurulu´na Mercedes, Brisa ve özellikle Sütaş yöneticilerinden de bir ya da bir kaç kişinin alınması doğru olur. Bu kurumların önerdiği isimler Aksaray´a vizyon ve ufuk kazaandırır, onlardan öğreneceğimiz ya da onların çevrelerinden yara temin edilebileceğini düşünüyorum. Hiç olmaz ise çapı, kutru, okkası, kilosu yerel ölçülerde değil, ülke ve uluslararası değer yaratabilecek güçte olurlar inancındayım. Selam ve hürmetlerimle.

12.03.2018 13:10:37

Rasim Gül

Arkadaşlar Ticaret Odası Seçimlerini Orta Doğu Harbine Çevirmeyin

Arkadaşlar Ticaret Odası Seçimlerini Orta Doğu Harbine Çevirmeyin