Emperyalistleri Sevmeyenler Onların Dini Bayramlarının Finali Olan Yılbaşını Kutlayabilir mi?!!!

    Herkesin dini kendisine olduğu gibi kabri de kendisine ait olduğundan ve Yüceler, Yücesi Yaratıcımızın emrettiğinin aksine hareket edenlerin bunun karşılığı olanı dünya ve ahirette mutlaka bulacakları!, yine bu çerçevede bu dünyada kime uyulursa, kime benzeni lirse ahirette de onunla olunacağı kati İlahi emri olduğundan  bunun ise  İslam İlahiyatçıları tarafından defalarca  tüm iletişim kanallarıyla duyurulduğundan bu sene yılbaşı kutlanması konusunda işin yanlışına dini yönden girmeyeceğim.!!!

ANTİ EMPERYALİST OLANLAR EMPERYALİSTLERİN DİNLERİNİN BAYRAMININ FİNALİ OLAN YILBAŞINI KUTLAYABİLİRMİ?!!!

   Bir kişi sevmediği kişilerin veya kişinin yaptığını yapar, onun bunu yaparken aldığı hazzı alır mı?!!!

   Alır ise gerçekten de kendisinin o kişiyi sevmediğini iddia edebilir mi?!!!

   Bu sorulara “Evet” diyecek aklı başında kimse var mı?

  Var dese de kimi inandırabilir ki?

  Yok ise her zaman her vesile ile Emperyalizme karşı olanlar karşı oldukları Emperyalistlerin dini bayramını kutlar mı?!!!

 GERÇEKTEN EMPERYALİSTLERİ SEVMEYEN DİNDARLAR GİBİ ÜLKÜCÜLER,SAĞCILAR,SOSYALİSTLER VE KOMÜNÜSTLERDE KESİNLİKLE ONLARIN DİNİ BAYRAMLARININ FİNALİ OLAN YILBAŞINI KUTLAYAMAZ!

  Elbette ki bu soruya akıl ışığında verilecek cevap “Hayır” olur.

  O zaman ister Dindar, isterse ülkücü, ister sağcı isterse solcu, sosyalist veya komünist olsun bu fikirlere sahip olanların tamamın ortak payandası Anti Emperyalizm değil mi?

  Bunun sebebi Emperyalistlerin dil, din ırk, renk ayırımı yapmadan herkese zulmetmesi ve mağdurları sömürmesi, dünyayı mazlumlara  onlarca asır zindan etmeleri değil mi?

  Elbette ki öyle.

   Öyle ise ister az dindar olsun isterse koyu dindar olsun, olmasın, ister ise ateist olsun hiçbir solcu kalkıp ta Dünyayı asırlar boyunca sömüren emperyalistlerin bayramı olan Noel’ ide, bu bayramın finali olan Yılbaşını da kutlayabilir mi?

   Onların yapığı birer emperyalist geleneği olan içki ve kumar ile lüks yemeklerin tüketildiği kutlamaları hangi antiemperyalist yapabilir?

   Bunu aklı başında gerçekten sağcı olan bu nedenle solcuya göre daha da dindar olan bir sağcı karşı olduğu ve on yıllarca mücadelede ettiği emperyalistlerin bayramını ve bu bayramın finalini kutlayabilir mi?

 Hele hele de kendisine mazlumların, mağdurların yanında olduğu kişilerin ve halkların kardeşliği ile hakça paylaşımı savunduklarını belirten Sosyalist ve Komünistler kendi ideolojileriyle her yönüyle çatışan bu kutlamayı yapabilir mi?

   Hiç kimsenin bunu yapmayacağı bilinciyle tüm ülkemiz insanları ve ülkemiz dışındaki anti emperyalist olan herkesin de yılbaşı gibi insanlık onuruna da ters olan ,kutlayana maddi ve manevi hiçbir getirisi olmayan, aksine götürüsü olan bu emperyalistlerin kutlamasını yapmamaları dileğiyle.

       Cuma’mız mübarek olsun. Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


27.12.2019 11:22:00

Ali Genç

Anti Emperyalist Onların Bayramını Kutlar mı?