Yüce Dinimizin Yüce Peygamberinden adını alan ve dinimizden aldıkları imanlarıyla Tarihe şan veren kahraman ordumuzun elbisesini giyen hainlere karşı milletçe kazandığımız 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi günü gerçekten de insanlık tarihinde milli iradenin mensupları olanlar tarafından çıplak elle sadece Bayraklarla en modern silahlara sahip hainlere karşı kazanılan yegâne zaferdir!!!

MİLLETİN PARASIYLA ALINAN SİLAHLAR HAİNLER TARAFINDAN MİLLETE DOĞRULTULDU

    Milletimizin canını dişine takarak bin bir zorluklarla kazandığı fakat kendisiyle evlatlarının boğazından keserek ödediği vergilerle alınan silahları efendileri ve velinimetleri olanların can ve mal ile namusunu korumak için kullanması gerekenler bunun tam tersini yaptılar.

    Milletimizin ülkemiz hudutları içinde her türlü dış ve iç düşmandan emin olarak yaşayabilmek maksadıyla alınan düşmanlarımıza karşı kullanılacak olan silahları hainlerin bunun tam tersini yaparak milletimize karşı kullanmaya kalktıklarında bunun karşılığına milletten yedikleri çelik yumrukla aldılar!

   Millet olarak sadece ellerimizde göğsümüzdeki imanımızla ellerimizdeki şanlı al bayraklarımızla kazandığımız 15 Temmuz Şanlı Zaferimizin bugün Millet ve Devlet olarak 2.şanlı yıl dönümünü göğsümüzü kabartarak kutlayacağız.

 ELLERİMİZDEKİ BAYRAKLARLA NASIL ELLERİNDE SON MODEL SİLAHLI TERRİSTLERİ YENDİK?

   Aristo´nun düz mantığı veya materyalist Darvin in fikirleri doğru olsaydı 15 Temmuz alçakça kalkışmasının kazanılması mümkün olur muydu?

  O geceyi şöyle gözünüzün önüne bir getirin gökyüzünde en modern bombardıman uçakları ve helikopterleri ile ateş ediliyor.

 Cadde ve sokaklar ile önemli köprüler ve kavşaklar ile meydanlar tanklar ve son model zırhlı tam silahlı araçlarla sonu vatanımızı işgale açmak olan darbeciler tarafından her yer tutulmuş.

  Sözüm ona ordumuzun en eğitimli SAT ve SAS komandoları olduklarını iddia eden hainlerden oluşan seçkin birlikler başta Cumhurbaşkanımız Erdoğan olmak üzere bir çok yere nokta atışı ile operasyonlar yapıyorlar.

 Bu gözü milletimize olan kinlerinden kararan alçaklara Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye Cumhuriyetinin son Başbakanı TBMM sinin 28. Başkanı Binali Yıldırım´ın çağrısına uyarak cadde ve sokaklarla meydanlara inen ellerinde şanlı al bayrağımızdan başkaca hiçbir şeyi olmayan milletimizin mensupları tarafından bunlar 24 saate varmadan yenilgiye uğratıldılar.

ALLAH´IN ONLARIN KALPLERİNE KORKU,MİLLETİNKİNE CESARET VERMESİYLE BU ZAFERİ KAZANDIK!!!

  Bu kutlu zaferi sivillerini kazanmasının orta başlıkta verilenin dışında hiçbir mantıki açıklaması olamaz!

   Rabbimizde bu konuda Yüce Kitabımız Hz. Kuranın Ali İmran Suresinin 13. Ayeti kerimesinde mealen ?Karşı karşıya gelen iki toplulukta, sizin için andolsun bir ayet (ibret) vardır.

  Bir topluluk, Allah yolunda çarpışıyordu, diğeri ise kafirdi ki göz görmesiyle karşılarındakini kendilerinin iki katı görüyorlardı.

    İşte Allah, dilediğini yardımıyla destekler.

    Şüphesiz bunda, basiret sahipleri için gerçekten bir ibret vardır.? Denilmektedir.

   Bu somut gerçeğin göz önüne alınarak milletimizin daima Hakkın yolunda olması ve bununla da yer yüzündeki tüm zalim kafirlerin alt edilmesi ve bu şanlı direnişin kutlu şehitlerinin ruhlarının şad, mekanlarının Cennet olması, Gazilerimize ise Mabudumuzun  mutlu ve sağlıklı uzun ömürler bahşetmesi dileğiyle 15 Temmuz Demokrasi ve  Milli İrade Günümüz kutlu olsun.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

(*)Bu günkü yazımda yer verdiğim ayeti kerimeyi ?http://kuranfihristi.net/ayetleri/kafir ?den aldım. Emeği geçenlerden Mevla´mız razı olsun. Ali Genç.

 


15.07.2018 08:44:21

Ali Genç

ALLAH´IN HAİNLERİN KALPLERİNE KORKU, MİLLETİNKİNE İSE VERDİĞİ CESARETLE KAZANILAN ZAFER!

ALLAH´IN HAİNLERİN KALPLERİNE KORKU, MİLLETİNKİNE İSE VERDİĞİ CESARETLE KAZANILAN ZAFER!