1 Ocak akşamı gördüğüm manzara karşısında ciğerim cayır,cayır yanıyor.

  Yüce Rabbim hiçbir ataya evlat acısını göstertmesin.

  Gördüğüm manzara karşısında evladımı kaybetmiş gibi ciğerimde başlayan yangını hiçbir itfaiye söndüremez.

  Nasıl yanmayayım ki birincisi atalarımız tarafından 9 asır önce yaptırılan ve o günden yakın zamana kadar 10 asra yakın akla gelen tüm maddi ve manevi hastalıkları insan hasiyetine yakışır şekilde başarılı şekilde tedavi edilen ata yadigarımız Aksaray Şifahanesinin son duvarı da rant için iş makinelerine havle edilmiş.

   Sanki bu eser burada hiç olmamış gibi yeri de düzeltilmiş.

   Bu eserimizin katledilmesine üzülmemin diğer sebebi ise benim asli görevim olmamasına rağmen bu ata yadigarımızın tarihi anıt olarak tescilini sağlamamın yanında evladını koruyan bir baba gibi  bulabildiğim her fırsatta ziyaret ederek asırlar boyunca verdiği hizmetlerden dolayı imrenerek baktığım bir yerdi.

   Benim yerime kim olursa olsun ciğerine köz düşmez mi?!!!

  Mevla’mızdan dileğim dünya malı için bu ata yadigarımızı iş makinelerine hava edeninde,bu eserimizi koruma altına almayanlarında,yıkılmasına göz yumanlarında ciğerleri evlat acısı görmüş gibi cayır,cayır yansın.

 CİĞERİMDE YANAN BU ALEVİ KATLİAMI YAPANLARIN CEZALANDIRILMALARI VE ESERİN YENİDEN YAPTIRILMASI SÖNDÜREBİLİR!!!

    Tarlada izi olmayanların harmanda gözü olmayacağı için bu  tarihi eseri ve özelliğini bilmeyenlerin umurunda olmasa da eseri ve özelliğini  bilen olarak benim ciğerimdeki alev cayır,cayır yanıyor.

   Bu alev ancak bu katliamı yapanın/yaptıranların,göz yumanların tespit edilerek cezalandırılmaları ve yeniden yaptırılarak tarihi misyonuna uygun hizmet vermesinin sağlanmasıyla söner.

    Şanlı Tarihimize ve bu şanlı tarihi yazdıran atalarımıza olan saygının gereğinin yetkililer tarafından zaman geçirilmeden yerine getirilmesi dileğiyle.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


7.01.2015 12:37:05

Ali Genç

Allah cc Benim ciğerimi yakanların ciğerlerini yaksın

Allah cc Benim ciğerimi yakanların ciğerlerini yaksın