Bizim vekillerin elleri gerçekten de çok güçlü.

  Vekillerin ellerindeki 1. güç 2002´den bu yana yapılan tüm genel ve mahalli seçimlerde ve Referandumlarda son ikisinden öncekilerinde Aksaray lı seçmenin daima  Türkiye ortalamasının %14 üstünde oranla Ak Partiye ve Ak Partinin  çizgisinde oy vermesidir.

  2. Güç  1 Kasım ve Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminde Aksaray´da ortaya konan  Türkiye 5. liği ve 3. lüğüdür.

   3. güç Aksaray´ın bu artılarına ilavesi bulunduğumuz coğrafi konumumuz ve bundan gelen jeo politik özelliğimizle yine bu özelliğimizden dolayı bize gelecek olan hizmetlerin özelde bize gelmiş gibi görünse de aslında genel olarak  genelde  mücavirimiz, bölgemiz ve ülkemize de bizim kadar faydalı olacak olmasıdır!!!

 SİYASET HİZMET SANATIYSA AKSARAY ŞİMDİYE KADAR VERDİĞİ DESTEĞİN KARŞILĞINI ALAMADI!!!

   Aksaray´ın  tarih boyunca yerli ve milli olma özelliğinin dışa vurumu olan 1950´den bu yana yapılan tüm genel ve mahalli seçimlerde daima yerli ve milli olan siyasilerin desteklenmesinden 2002 den bu yana Ak Parti De bundan hissesine düşeni en iyi şekilde hem de misli misline aldı.

   Fakat maalesef  Aksaray ın Ak Partiye verdiği bu destekle orantılandığında aldığı hizmetler devede kulak bile değildir!!!.

   Yani  siyasetin hizmet sanatı olmasıyla tamamen çelişkili bizden yana negatif  olan bu oranı Aksaray´ılar olarak hiç mi hiç hak etmiyoruz.

ELLERİ GÜÇLÜ OLAN VEKİLLERİMİZ İLKNUR İNCEÖZ ,CENGİZ AYDOĞDU VE MUSTAFA SERDENGEÇTİ İSTİKBALİMİZİN OLMAZSA OLMAZI HİZMETLERİ ALARAK AKSARAY LA BİRLİKTE TÜRKİYE´NİNDE AK PARTİNİN VE KENDİLERİNİNDE İSTİKBALİNİ MAMURDA EDEBİLİRLER TARUMARDA EDEBİLİRLER!!!

     Şimdi top her yönüyle elleri güçlü olan Aksaray milletvekillerinde.

    Yani yetkide onlarda, sorumlulukta onlarda!!!

    Bu çerçevede Aksaray milletvekilleri hükümet üstü konumda olan Ak Parti Myk üyesi  ve Bakanllar üstü konum olan Grup Başkan vekilliği makamında olan İlknur İnceöz ?le ilimizin idğer milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti´de.

     Dilerlerse özelde Aksaray´ımızın,genel olarak ise bölgemizin  ve İlimizin bulunduğu coğrafi özelliği nedeniyle tüm Türkiye yi ilgilendiren hizmetleri alarak kendilerinide,Ak Partininde istikbalini mamur edebilirler.

    Aksini yapmaları halinde ise Aksaray´la birlikte kendilerinin ve dolayısylada Ak Partininde geleceğini de tarumar edeceklerdir.

    Bu  yalın gerçeğin bilinciyle negatif yerine pozitifi tercih ederek  istikbalimizin 1. olmaz ise olmazı olan Aksaray-Ulukışla  tren hattının  bitiş tarihide belli olacak şekilde zamanında ihalesinin yapılması nı sağlamaları.

    Aksaray´la birlikte Şereflikoçhisar,Kulu,Cihanbeyli, Haymana,Evren,Ereğil,Altunhisar ile Ulukışla ilçelerinin can damarı olan etrafında bulunan tesislerde  çalışan 15.000 kişi ve bunların baktıklarıyla birlikte toplam sayıları 75000 kişiyi bulanlarında can damarı olan E. 90 ın cazibesini sürdürmesi için kendileri tarafından da bilinen tedbirlerin Ankara-Niğde otobanı açılmadan alınmasını sağlamaları aksinden ise kaçınmaları dileğiyle.

   1921´de fiilen il olmamızın 97 .yıl dönümü kutlu olsun.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


21.03.2018 05:10:04

Ali Genç

AKSARAY VE KENDİ İSTİKBALLERİNİN MAMUR VE TARUMARI ELLERİÇOK GÜÇLÜ VEKİLLERİMİZDE!

AKSARAY VE KENDİ İSTİKBALLERİNİN MAMUR VE TARUMARI ELLERİÇOK GÜÇLÜ VEKİLLERİMİZDE!