Şimdi ne olacak? Buda soru mu diyeceksiniz evet beyler bu da tam doksanlık soru. Ben yaşadığım sürece sorumuzun takipçisi olacağız.

Peki, soruyu şöyle sorayım, Ticaret ve Senayı Odasının seçmenleri ne dedi?

Fatih Tekin´e, Cüneyt Göktaş´ ve Ahmet Koçaş´a sizlerle beraber hareket eden 27 Meclis üyelerinizle beraber birlikte kardeşçe Odamızı yönetin bizlere dedikodu hariç seçim öncesi verdiğiniz sözleri yerine getirin dedi. 

Seçilenler seçim sonuçlarını çok iyi yorumlamalı, kendi egolarına göre değil de seçmenin  mesajını  anlamak için samimi gayret sarf etmeli.

Seçmen aynı zamanda Meclis  ve Oda başkanının yanında tüm Meclis üyelerine sizi seçtim aklınızla, kimseyi ayırmadan doğruların yanında yer alarak sizi seçenlere hizmet edin mesajını verdi.

Seçim öncesi yerli yersiz, laflar söylemiş olsanız bile şimdi onlar bitti.Dün kimin yanında hangi grupla beraber olduğunuz önemli değil siz artık meclis üyesisiniz. Adaletle karar verme noktasındasınız ve de buna mecbursunuz.

Sanılmasın ki üye ve halkımız görmez hem de nasıl gördüğünü dört yıl sonra yüzünüze haykırır sakın unutmayın

Dört yıl sonra mahcup olmak istemiyorsanız tabi. 

Aslında meclis üyelerine, milletvekillerinde olduğu gibi yemin vermeli. Tüm üyeler yeminini tutar mı diyebilirsin tutup tutmayacağı da üyenin inancı ve vicdanı ile ilgilidir, kimse bir şey diyemez. 

Gelelim sade de dememiz o ki Fatih Tekin, Cüneyt Göktaş, Ahmet Koçaş ve diğer yirmi yedi meclis üyesi tam bir takım ruhu ile dört yıl hizmet etmeli ki AKASARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI İlimizde örnek olmaya devam et

Biz birlik içinde odamızın başarısı için çalışanı, ortamı karıştıranı, yönetim ve meclis üyeleri arasında kibarca gerginlik yaratanları bire bir takip etmeye söz veriyoruz.Neyi söylemek istediğimi en iyi Fatih ve Ahmet başkanlar anlar.

biz bu görüşlerimizi kimseyi övmek ve de kimseyi yermek için ifade etmiyoruz. Ayrılıktan Ülkemizin neler kaybettiğini yaşımız içerisinde hem gördük hem de yaşadık. Ticaret Odamız siyasilerimize, bürokratlarımıza,diğer Sivil Toplum Örgütlerimize örnek olur inşallah.

Yeni Meclisimize, Yönetim kurulumuza başarılar diliyorum. Yaptığınız her iyi işte her zaman her yerde yanınızda olacağız.

Yolunuz açık olsun, birliğiniz daim olsun.

 

                                        HAYIR  OLA   MUVAFFAK  OLA   MUZAFFER  OLA  


16.04.2018 23:24:59

Rasim Gül

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri Sonuçlandı, İlimize Hayırlı Olsun

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri Sonuçlandı, İlimize Hayırlı Olsun