Başlıktaki Aksaray ilinin şehir içi trafiği kime bağlı sorusunun cevabını Aksaray halkına birilerinin vermesi gerekiyor. Daha evvelde mahalli gazetelerde sayısız haberler yapıldı ve köşe yazıları yazıldı.Yine yetkililer den ses çıkmadı,

        Aksaray halkı,trafiğin düzensizliğinden,bağırıp çağırıyor,sinirden küplere biniyor,kötü sözlerin hattı hesabı yok,yetkililerden 

(bu yetkililer her kimselerse)yine ses seda yok.Allah aşkına bu nasıl bir iş,anlayan arsa beri gelsin.

        Aksaray halkı,şehir içi trafiğinin  düzensizliğinin

 Belediyeden kaynaklandığını sanıyor.Bu yanlış algı ve bilgi HALUK BAŞKAN ´nın  hanesine yazıldığını da vicdanı sızlamadan dinliyor ve seyrediyor.Adalet ve Kalkınma Partisi içerisin de bazıları da trafiğin daha da karışmasından mutlu oluyor.Ne acı ne acı.

      Perişanlığı,çileyi istemeyen Aksaraylılara sesleniyorum,haydın birlik ve beraberlik içerisinde derdimize çare arayalım.

      Heyet olarak İçişleri bakanına ve başbakana giderek trafiğin kime bağlı olduğunu öğrenelim,sonrada derdimizi anlatarak dermanını arayalım.

      Ha Aksaraylılar olarak,biz oturalım birileri bizim derdimize derman arasın derseniz daha çok bekler çok çile çekersiniz.

       Diyelim ki İçişleri ve Başbakan sorunumuzu çözmez ise Cumhurbaşkanımız var gidip KÜLLİYENİN kapısında görüşene kadar yatalım.

       Buda olmaz ise yüzlerce,binlerce mesajımızı Cumhurbaşkanımıza gönderelim.

       Ne zamana kadar derseniz evvela trafiğin sorumlusunu bulana kadar devam edelim.Sorumlu bulunduktan sonra gerisi kolay derim.

       Çünkü insanlarımız haksız yere Belediyemizi suçlamaktan vaz geçerler,İL TRAFİK KOMİSYONU nun görev yapmadığı ispatlanmış olur.  

 

       Bizim bildiğimiz,bürokrat gerçek idareci ise kanunları uygular,seçimler,parti yöneticileri,parti delegeleri,kimin kim olduğu ve de kimin nesi olduğu onu asla ilgilendirmez.

      Aksi halde uğruna canımızı seve seve verdiğimiz  DEVLETİMİZ için yiyen karpuz haline gelir.Gelin beyler,Devletimizi yönetmekle görevli olanlar tek bağımsız BÜYÜK TÜRK DEVLETİNE kıymayalım.DEVLETİMİZ ihanet etmemek için kanunlarımızı uygulayalım.

      Kanunları uygulamak bize bir lütuf değil sizlerin asli görevidir.Lütfen görevinizi yapın

      Başka bir tavsiye ve önerimiz yurt dışı işçilerimizin izin ayları olan Haziran-Temmuz-Ağustos aylarına kadar şehir içi trafik keşmekeşini çare bulun.

 

                                                 HAYIR OLA   MUVAFFAK OLA   MUZAFFER OLA.


5.05.2018 14:28:47

Rasim Gül

Aksaray şehir içi trafiği kime bağlı ?

Aksaray şehir içi trafiği kime bağlı ?