İllerdeki ki bütün karışık ve karmaşanın tek suçlusu Ak parti genel merkez yetkilileridir.  7 Temmuz 2015 Genel seçimlerinin, 1 KSIM 2016 Genel seçimlerinin ve özellikle de 24 Haziran 2016 Genel Seçimlerinin başarısızlıklarının tek sorumlusu Genel Merkez yetkilileridir.

Ak partisi kurulduğu günden beri, asla genel merkezini oturtamadı, kurumlaştıramadı. Genel başkanını da istediği şekilde yönlendirdi. Daraldıklarında genel başkan böyle istiyor, cumhurbaşkanı şöyle istiyor gibi mazeretlere sığınıp, partiliyi susturdular.

Herhangi bir ilin milletvekilleri arasındaki küçük veya büyük anlaşmazlığı, yok edecek olan yani bitirecek olan kimdir? Elbette Genel merkez yetkilileridir. Genel Merkez bu görevi yapıyor mu? Yapma bir tarafa kaynayan kazanın altına biraz daha odun atıyor.

İllerde, milletvekili ile belediye başkanının arasında sorun mu var, genel merkez sorunu bitireceği yerde, biraz daha karıştırıyor. İl başkanı, milletvekili, belediye başkanı kavga mi ediyor, genel merkez önleyeceği yerde, mavi boncuk dağıtarak, yangına benzin taşıyor.

Allah aşkına, genel merkez, ilin il genel meclisi listesine, belediye meclis listesine karışır mı?  Yahu TÜRKİYE´nin, partinin devasa meselelerini hallettiniz de illerin, üzerinize düşmeyen işlerini halletmek mı kaldı?

 Sözde ön seçimleri, temayülleri, mülakatları ve benzeri her türlü değerlendirmeleri aklın almayacağı kadar rezil ederek, seçilmek istenen insanların aklı ile alay ediyorsunuz. Haysiyetli aday adayları ikinci bir defa size asla inanmıyor. Birinci denemede kendilerinin ne kadar hafife alındığını görüyor.

Ak parti genel merkezi, babam sağ olsun düşüncesinden hareket ederek Recep Tayyip Erdoğan´ın kazandığı ile 2019 yılına kadar geldi. 7 Temmuz 2015 ve 24 Haziran 2016 seçimlerinden ders almadı. 1 Kasım 2016 seçimlerini de Devlet Bahçeli kurtardı.

2019 Mahalli seçimlerini de Cumhurbaşkanı ve Devlet Bahçeli işbirliği götürüyor, AKP genel merkezi hale uyanmadı. Bu uyku, bu gaflet nasıl bir şey? 1 Nisan 2019 da seçimler iki liderin beklediği gibi çıkmazsa bu uyuyan genel merkez aceba yerinde kalacak mı?

2002 den 2019´ za kadar bütün seçimlerin dinamiğini, çözümünü bilen Cumhurbaşkanı aceba bu genel merkezin partilileri birbirine düşürdüğünü görmüyor mu? Yoksa görüyor da böylesini mi faydalı buluyor? Biz insanların birbirine düşürülmesi ile asla fayda sağlanacağına inananlardan değiliz.

Devlet Bahçeli, ayrılığın zararını gördü ve helallaşmaya çağırıyor, yani İyi Partideki arkadaşlarına MHP nin kapısını açıyor. AKP ise, rahmetli bölükbaşı gibi ne oluyor diyenleri kapıya koyma hevesinden vaz geçemiyor.

Aceba, bu AKP genel merkezinde hiç mi esnaflık yapan yok. Bir esnaf, aboneli müşterilerini kovalar mı? Kapıdan bakan müşterilere ne bakıyorsun diye sırtını döner mi?

Biz AKP nin bu halini iyi bilenlerdeniz, çünkü aynı sahneleri DYP ve Anavatan partilerinin son zamanlarında gördük, izledik ve yaşadık. Malum sonbaharda yapraklar dökülür, sert esen yellerden dallar kırılır. AKP genel merkezine son sözüm Devlet Bahçeli arkanızda olmasın görelim sizi.

MİLLİ BEKA sorununu önemsiyor ve arkasında dimdik durmaya çalışıyoruz. Türk Milletinin ve Devletinin tarih boyunca, üç defa beka sorunu yaşadığını, ancak çıkışı da bulduğunu biliyoruz. Milli Beka 80 milyonun meselesidir, elbet en kısa zamanda bunu halleder.

 

                     Hayrola, muvaffak ola, muzaffer ola.

 


H.KESER
26.02.2019 14:05:44
ABİ TEŞHİSİNİZ MÜKEMMEL. EĞER KARŞI TARAFTA MİLLİ BİR MUHALEFET OLSA AKPARTİ İKTİDARDA KALAMAZDI. AMA TÜRKİYEDE MUHALEFET GÖREVİNİ DHKP C-FETO-PKK (YANİ CHP,İYİ,HDP) İTTİFAKI YAPIYOR. İYİKİ TÜRKİYE´NİN DEVLET BAHÇELİ GİBİ BİR VATAN EVLADI VAR.

25.02.2019 10:14:07

Rasim Gül

AKP Genel Merkezi, Suçlu

AKP Genel Merkezi, Suçlu