Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda yapılan 5. Olağan kongre Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay’ında konuşmasında belirttiği gibi gerçektende hoş bir kongre oldu.

 Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, Grup Başkan Vekili Naci Bostancı.

     İlimiz milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun, Ruhi Açıkgöz, İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, eski milletvekilleri Ahmet Yaşar ve Halil Demir,2004-14 arası Aksaray  Belediye Başkanı olan Nevzat Palta ile birlikte salonu ağzına kadar dolduran davetlilerin huzurunda yapılan kongre gerçektende hoştu.!!!

    Kongreye katılacağı daha önceden duyurulan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ise başka programları olması nedeniyle katılmadığı kongre Ak Partiye 2002’den 10 Ağustos  Cumhurbaşkanlığı seçimleri de dahil 9 defa ful destek sağlayan Aksaray için ise bu kongre beklenin aksine boştu.!!!

 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE İLK 5’E GİREN AKSARAY’A ŞİMDİYE KADAR NE CUMHURBAŞKANI NEDE BAŞBAKAN  TEŞEKKÜR İÇİN GELMEDİ!!!

    2002’den 10 Ağustos ‘de yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar yapılan 3 genel,3 mahalli seçimde ve 2 Anayasa referandumunda sandık başına giden Aksaraylı seçmen bu seçimlerde Ak Partiye Türkiye ortalamasının %14 fazlasıyla destek sağladı.

    Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise %74’lük oy oranımızla Türkiye’de ilk 5’in  içine girdik fakat şimdiye kadar bu desteğimize teşekkür için Cumhurbaşkanı Erdoğan gelmezken.

    Diğer illerin kongrelerine katılan Başbakan Davutoğlu bu kongreyi vesile ederek teşekkür için gelmesi gerekirken maalesef yardımcılarını gönderdi..!!

 SAĞLIK BAKANI MÜZZİNOĞLU TIP FAKÜLTEMİZDEN HİÇ BAHSETMEZKEN

 ŞEHİR HASTANESİ İÇİN İSE BİLİNENİ TEKRARLADI!!!

    Aksaray’a Başbakan gelmeyecekse en azından 2004’den bu yana en yetkili ağızlar tarafından 5 defa sözü verilen, fakat şimdiye kadar ilk çivisi bile çakılmayan Tren hattımıza başlanılacağı müjdesini vermesi için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın gelmesi gerekirdi.!!!

   Kongreye katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müzzinoğlu’nun ise konuşmasında ise hemşerilerimizin beklentisi yıllarca önce tekamül ettirilip masasında imzasını bekleyen Tıp fakültemizle ilgili bilgi vermesiydi.

    Bu konuda bakan bey hiçbir şey söylemedi.

    Beklentinin aksine şimdiye kadar hizmete açılamasa da çoktan açılmaya hazır hale gelmesi gereken 400 yataklı Şehir Hastanesinin ihalesinin önümüzdeki Mart ayında yapılacağını belirtmesi bilinenin tekrarından öteye bir şey olmadı.

  Aksaray’ın Ak Partiye 13 yıllık ful desteğiyle çelişen bu olumsuzlukların zaman geçirilmeden telafi edilmesi.

    En kısa zamanda hiç olmaz ise tren hattımızın Aksaray-Ulukışla bölümünün ihalesinin yapılması.

     Sağlık Bakanın imzasında bekleyen Tıp fakültemizin dosyasının zaman geçirilmeden imzalatılmasının sağlanmasıyla bu boşluğun doldurularak, beklentilerimizin  bu şekilde karşılanması dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


22.12.2014 00:00:00

Ali Genç

AK PARTİ İÇİN HOŞ,AKSARAY İÇİN BOŞ KONGRE

AK PARTİ İÇİN HOŞ,AKSARAY İÇİN BOŞ KONGRE