Hakikatte var olan kuvveti kullanacak AKIL galip geldi, bütün başkanlar nizamdan kaçmayarak birliğin önemi üzerinde karar aldılar.

           Bu yürüyüşte, her ferdin elinden geleni yapmasının da önemi belirtildi.

           18 Haziran 2018 günü Aksaray Öğretmen evinde verilen kahvaltıda birlik vurgulanarak SEÇİM SEFERBERLİĞİ kararı alarak tam saha çalışma SÖZÜ VERDİLER.

            Adalet ve Kalkınma Partisini Aksaray´da kurucu unsurları dâhil olmak üzere bu güne kadar İL BAŞKANLIĞI yapmış, görevleri süresince ellerinden gelenin fazlasını yapma gayreti içinde olan başkanlar;

              SAFİ SOMUNCUOIĞLU,  ŞABAN BOSTAN, LATİF AGIR, FATİH YILDIRICI ve KADİR KARATAY la görev yapan yönetim kurulu üyelerinkinde çağrılması ve onların da katılmaları tam birlik içinde olunduğunu apaçık gösterildi ve İLAN EDİLDİ. Bundan sonra çalıştığı başkanlarından ayrı konuşmaların olmayacağı ortaya çıktı.

               Bu toplantıyı düşünen ve tertip eden İl başkanı HÜSEYİN ALTINSOY´U, SKM başkanı NACİ DUMAN´I gerçekten kutlamak gerekiyor, bizde kutluyoruz.

               Toplantının amacını ve özünü ifade eden Milletvekili Sayın CENGİZ AYDOĞDU, tarihi, veciz ve derinliği olan MUHTEŞEM bir konuşma yaptı.

                 Bu konuşmanın kayıtlara alınıp, başta konuşanın, kim olduğunu söylemeden önümüze gelene ayırt etmeden dinletme imkânımız olsa inanıyor ve iddia ediyorum ki, YÜZDE YÜZÜ altına imzasını atar ve mührünü basar.

                  Yazar ve tarihçi, CENGİZ AYDOĞDU diye dinletsek yine imzasını atar ve mührünü basar.

                   AKPARTİ Milletvekili diye dinletsek YÜZDE SEKSENİ-DOKSANI altına imzasını atar ve mührünü basar. Tebrikler, teşekkürler kıymetli vekilim.

                    Cihan İmparatorluğundan, Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran irade ve inancının devamla 24 Hazirandan sonra dünyadaki saygın yerini nasıl alacağını ve hangi yolda yürüyeceğini,

                      Devlet yapısının, a, dan z, ye kadar nasıl yeniden kurulup ağır işleyen DEVLET ÇARKININ HIZLI İŞLETİLECEĞİNİ, milletimizin ne kadar memnun ve mutlu edileceğini,

                       Devletimizin merkezinde, insan unsurunun olacağını, ifade etti.

                       Daha sonra sırasıyla, Başkan Şaban Bostan, Latif Ağır, Fatih Yıldırıcı ve Kadir Karatay söz alarak samimiyet ve açıklıkla düşüncelerini ifade edip 24 Haziran Seçiminin önemini belirterek kalan süre içinde gece gündüz çalışılması gerektiğini vurguladılar.

                        Ayrıca Seçim Koordinasyon Merkezinin vereceği her göreve yedi yirmi dört hazır olduklarını AKSARAYIN her köşesine seve seve gideceklerini söylediler.

                         Başka konuşmacılar da aynı birliği ve heyecanı ifade ettiler.

                        Bu güne kadar AK partinin, il, ilçe, yönetimlerinde, kadın ve gençlik kolları Yönetimlerinde, belediye meclisinde, il genel meclisinde görev yapanların tamamının listesi çıkarılarak AKSARAYIN her yerinde seçim için görevlendirilmesi de önerildi.

                        Yine 2002 de 2018 ze kadar kaç kişi milletvekilliği, belediye başkanlığı için aday adayı olmuşsa bunların da seçim çalışmalarına katılmaları için gerekli girişimin yapılacağı belirtildi.

                        Gördüğüm BİRLİK ve SAMİMİYET devam ettirilirse AK partinin elinden uçan ve kaçan kurtulamaz.

                             HAYIROLA,MUVAFFAK OLA,MUZAFFER OLA.

 

 


18.06.2018 16:17:58

Rasim Gül

Ak Partinin Altı İl Başkanı Hücum Kararı Aldı

Ak Partinin Altı İl Başkanı Hücum Kararı Aldı