Bir buçuk yıldır merdivenlerini çıkmadığım Ak Parti binasına ilk defa çıktım. Çıkmama sebebimi bilmeyen yoktur. Dolayısı ile de görmediğim bir çok dostu görmüş oldum. İl Başkanlığı devir teslim töreninde eski heyecanı görme imkanı buldum. Bu toplantı aslında bir geniş salonda yapılabilirdi. İnsanlar salona sığmadığı gibi diğer odalarada sığmadı. Ben erken gidişim nedeni ile salonda yer aldım ama inanın sıcaktan su gibi terledik.

     Çiçeği burnunda İl Başkanı Hüseyin Altınsoy başkanlığı ile partiye küskün ve kırgın olanlarda benim gibi herkes burada idi. Bu heyecan va beraberlik inşallah devam eder ve kazanan Ak Parti ve Aksaray olur.

      Parti Başkanlığı devir teslim törenin de eski ve yeni İl Başkanlarının tamamı, her üç Milletvekili, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Eski Bakanımız Ali Rıza Alaboyun, Nevzat Palta, teşkilatın tüm kademeleri, ilçe ve kasaba Belediye Başkanları ve çok sayıda partili hemşerilerimiz katıldılar.

      Ben çok parti toplantılarına katıldığımı söyleyebilirim. İlk defa partinin kuruluş dönemindeki gibi yoğun kalabalığı Cumartesi günü gördüğümü söyleyebilirim. Birde partililerde yeni bir heyecan gördüm.

      Aslında ben bazı kimseleri görmek istemediğim için gitmeyecektim. Ama yeni İl Başkanı Sayın Hüseyin Altınsoy kardeşim telafonla davet edince elim kolum bağlandı ve ister istemez gitmek durumunda kaldım.

      Hüseyin bey beni davet ederek ağabey demesinden dolayı ne küçülür nede basit kişi olur. Aksine bu tür davranış ve iletişim aksine kendisini büyütecektir. Geçmiş yönetimden hiçbir şekilde böyle bir davet aldığımı söyleyemem. Benden küçük olmalarına rağmen Erdoğan diye hitap edenleride biliyorum. Koltuktan düşünce Bey deseler ne olur deseler ne olur. Herkese bu şekilde hitap ettiğini biliyorum, bu davranış Başkanı büyütecektir.

      Mütevazi ve alçak gönüllülük hiçbir zaman insanları küçültmez büyütür. El öpmekle dudak pislenmez diye bir ata sözümüz var. Bunu yapan idareci ve siyasiler her zaman insanların gönüllerinde yer almaya devam eder.

      Hüseyin Altınson Başkanda da bu mütevaziliği gördüğümü söyleyebilirim. Kimsenin ve gurubun adamı olmadan bu duruşunu devam ettirirse gelecek için merdivenleri basamak basamak çıkacağını düşünüyorum.

      Konuşmasaında zaten sürekli birlik ve beraberlik mesajları vermesi güzel bir gelişme idi. ?kırgınlık dargınlık ilkemizde asla olmayacak? sözü güzel bir mesajdı. Kardeşlik ve barıştan bahsetmeside herkesi kucaklayacağı anamında idi.

      Zaten Aksaray´da Ak Partinin buna ihtiyacı vardı. O gün burada birçok eski Milletvekili aday adaylarınıda görme imkanı bulduk. Yani partililer birlik ve beraberliğe susamışlar.

      Gecemizi gündüzümüze katarak durmadan çalışacağız mesajıda partililere bir enerji idi. Kırgınlıkları yok ederek birlik ve beraberlik içinde olacağız cümlesi partililerin çok hoşuna gittiğini görmüş olduk. Bunun aksini yapanlarada fırsat vermeyeceğiz cümleside güzeldi.

       ? aramıza nifak tohumu sokmadan, birlik ve beraberliğimizi bozmadan Milletvekillerimizle, Belediye Başkanımızla, ilçe, belde Belediye Başkan ve teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışacağız? cümlesi istenen ve beklenen bir mesajdı.

      Kısacası Ak Parti Hüseyin Altınsoy ile yeni bir ivme kazanarak birlik ve beraberlik mesacı verilmesi yeniden heyecan yarattı. Tekrar Hüseyin Beye başarılar diliyor hayırlı uğurlu olsun.


16.09.2017 16:01:03

Erdogan Kaya

Ak Parti eski heyecanında idi

Ak Parti eski heyecanında idi