Tespit ve görüşlerimiz, Partinin kuruluşundan bu yana görev yapanlardır, sadece son yılları ve son teşkilatları, başkanları, milletvekillerini, kasamıyor.

             Partinin ve tüm yöneticilerinin,16 yılda yüzü biraz eskimiştir. Eskiyen yüzleri yenilemeyi pek beceremediler. Hatta hiç önemsemediler, nasıl olsa Erdoğan hallediyor, zahmete ve vatandaşa önem vermeye ne gerek var dediler.

        Din, ahlak, kültür, Yenilik,  inkılap, devrim, ıslah deyin ne derseniz deyin son zamanlar halkı tatmin edici, -inandırıcı, dahada önemlisi güven verici olamadılar. Bunun ilk sinyalide 7 Haziran 2015 verildi.

        Sayın Erdoğan, Sayın Bahçeli ile anlaşarak mağlubiyeti, galibiyete çevirmesini bildi. Ama 24 Haziran 2018 ze kadar ne vekillerde nede teşkilatlarda uyanma olmadı. Netice malum, tek başına iktidar kaybedildi.

         Yine, Sayın Erdoğan, Sayın Bahçeli ile anlaştığı için ilk turda cumhurbaşkanlığı seçimini kurtardı. Parti yöneticileri ve adaylar üzülüp hata ve eksiklerini arayıp Aksaray´da milletvekilliğinde neden dörtten ikiye düşüldüğünün hesabını vermeyi hiç düşünmediler.

        Parti Genel Merkez yetkililerinin, başka illeri bilmem ama bizim ilimizden haberleri olmadığına eminim. Hatta bizim ilimizin farkında bile değiller.  Teşkilat ve Seçim işleri başkanlarının son derce başarısız kişiler oldukları kabak gibi ortada,

              Dolaysıyla, seçimlerde teşkilatların ve adayların nasıl çalıştıklarından haberdar değiller. Adaylardan ve teşkilatlardan veya diğer kanallardan bilgi alma hesap sorma gibi görevleri olduğunu ve bu görevlerini yapmak zorunda olduklarını hiç zannetmiyorum.

        Aksaray´da ve Türkiye´de parti olarak saçma sapan kararlar alırsanız, son bahara gelmiş sayılabilirsiniz Çünkü biz kaç partinin son bahara geldiğine ve nasıl geldiğine şahit olduk.

        Bu gidiş böyle giderse, kimse aklını başına almassa, kış zor geçer AK parti için ilkbahar haylı zor gelir. Özellikle Aksaray´da alttan alttan, iç ve geçmiş hesaplaşmalar bitmezse, iş yine Sayın Erdoğan´a kalır. Alırda Ya sayın bahçeli olmazsa, akıbet hiç belli olmaz.

        Babam sağ olsun misali, nasıl olsa liderimiz bu işi götürüyor diyerek partiliyi ve vatandaşı, Hafife alırsanız, beklediğiniz değil, 24 Haziranda olduğu gibi beklemediğiniz sonucu alırsınız.

              Aksaray´da, hak ve hukuku görmezden gelerek, her işte parti liste hazırlarsa vatandaş bunu görür affetmez zamanı gelince de gereğini yapar, hesabını sorar, 24 Haziran da yaptığı gibi.

              AK parti yöneticilerine sesleniyoruz, valiyi baypas ederek DEVLETİN kapısını kapayıp, her kapıyı partiye bağlamayın. Vatandaş bunu onaylamaz, dolaysıyla bundan kar edemesiniz.

              Vatandaş valinin olup olmadığının farkına bile varamadı. Vali kapısı yani DEVLET kapısı yerine parti kapısına varmak istedi kimisi vardı, birçoğu da varamadı veya varmadı. Çünkü gururuna dokundu.

                İlimizde; yanlış olan, DEVLET KAPISI olan vali kapsının etkisizleştirilmesidir. Bu asla doğru değildir. Türk Milleti DEVLET kapısının kapanmasını istemez, bunu ocağın kapanması gibi mütalaa eder. Günü geldiğinde de hesabını sorar.

                İl başkanları, ilçe başkanları ve milletvekilleri asla vali ve kaymakamları gölgede bırakamaz. Bırakırsanız il ve ilçe birçok hizmetlerden mahrum olur. Beceriksizler ve dedikoducular ön plana çıkar.

                Biz aslanız, kaplanız ve Aksaray çağ atladı gibi yüksekten konuşarak, kibirinizden etrafınıza bakmıyorsunuz. Tabi bakmayınca da göremiyorsunuz.

                Geçmişin bütün iktidarlarını en haksız şekilde ve hakaretler ederek kötülüyorsunuz, o günlerde görev yapan ve o partinin içinde bulunan insanları incittiğinizin farkında bile değilsiniz.     

                Bu günün AK partisine oy verenlerin YÜZDE SEKSENİ hakaret ettiğiniz partilere oy verenler vede o partili olanlar değil mi? Bunu bilmemek vede saygı duymamak büyük gaflettir

                 Çoğunlukla parti yetkilileri, konuşurken özellikle basın ve TV varsa havalara girerek savurmaya başlıyor. Sonra ayıkınca bir zamanlar içinde bulunduğu partiye de veryansın ettiğin görüyor.

                  Diyoruz ki AK parti yöneticileri, başka bir yere bakmanıza gerek yok sadece parti liderinize bakın hangi fikirden ve hangi yerden gelmiş olmalarına hiç bakmadan, peşin yargı ile değil akıl ve liyakate önem vererek bu insanları hangi makamlara getiriyor öğrenin ve uygulayın.

                 HAYIR OLA,MUVAFFAK OLA, MUZAFFER OLA.

 

 


7.08.2018 16:18:31

Rasim Gül

Ak Parti Dört Vekil Beklerken Neden İki Oldu?

Ak Parti Dört Vekil Beklerken Neden İki Oldu?