VOLKAN EROĞLU

        Son günlerde aday adayı trafiği epey hızlandı.  Gazetemiz Aksaray haberciyi ziyaret ederek kendilerini, neden aday olduklarını anlattılar bizlerde dikkatle dinledik.

         Sanayi sitesinin çok tanınmış esnaflarından kıymetli kardeşim Naci Eroğlu´nu ve eşini Türk-İslam inanç ve geleneğine uygun evlat yetiştirmelerinden dolayı tebrik ediyor ve her halde Volkanın arkasında sabırla durmasını bekliyoruz.

         Birbirinden değerli ve saygılı vede Aksaray sevdalısı üç genci misafir etmekten büyük onur duyduk. Aday adayı VOLKAN EROĞLU gerçekten iyi yetişmiş, Ak partinin baştan beri içinde bulunan ve partinin her kademesinde çalışan genç ve değerli bir sima.

         VOLKAN;  adıyla müsemma bilgi ve birikim dolu patlamaya hazır bir YANAR DAĞ. Aksaray´ın her derdini, her meselesini bildiğini, sadece bir dönem de Aksaray´ın çehresini değiştirip BÜYÜK ŞEHİR yapma projelerinin hazır olduğunu, aday olduğunda bunları açıklayacağını ifade etti.

         Sanayinin içinde yetiştiğinden, sanayi ve sanayicinin,  il genel meclisi üyeliği yaptığından İlin, parti yönetimlerinde bulunduğundan partiyi,  belediye meclisi üyeliği yaptığından belediyeciliği iyi bilen donanımlı genç ve dinamik bir aday adayı.

          Birçok konuda, soru ve söylemlerimize, parti prensiplerine sadakat tan, aday adaylığı sürecinde cevap vermesinin yanlış anlaşılacağından, adaylık nasip olduğunda en ince teferruatına kadar cevap vereceğini ifade emeside, prensiplere ne kadar duyarlı olduğunu gösterdi.

          Yıllardan beri tanıdığın VOLKAN EROĞLU´ nun bu kadar beyefendi ve dopdolu olamasıda gençler adına beni çok mutlu etti. Yolunuz açık olsun gençler, lütfen doğruluktan ayrılmayınız.

          Particiliğin, adaletsiz girdaplarına ve lüzumsuz dedikodularına katılmayın. Siyasette uzun ömürlü olmak istiyorsanız doğruluktan ayrılmayın, daima DİK DURUN.

           VOLKAN´ a ve AKSARAY´ a aday adaylığının hayırlı olmasını niyaz ediyorum

 

                                                         NUTKU AKIN

         Aynı gün ikinci görüşmemizi, Orta Anadolu Gazeteciler Cemiyeti başkanı CELİL ACAR, İnternet Gazeteciler Cemiyeti başkanı Mustafa Avcı ile birlikte, aday adayı Nutku Akınla yaptık.

         Bu görüşmeye kadar Nutku Akın´la tanışmamız olmamıştı, devamlı ismini duyuyor gazetelerden neler yaptığını takip ediyordum ancak karşılıklı oturup Aksaray´ı konuşmamıştık.

         İki saat, devamlı ilimizi konuştuk sayısız sorular sorduk, seri halde bütün açıklığıyla sorularımızı cevapladı ve neler yapacağını anlattı.

         Ankara da yaşayan bir evide Aksaray da bulunan AKIN, Ankara da ve Aksaray da şehirciliği ve belediye hizmetlerini yıllarca takip etmiş bu konuda çok ciddi şekilde bilgi birikimi, düşünceleri olan, aday adayı.

         Aynı zamanda Ankara da AK parti yönetim kademelerinde bulunması itibariyle, parti felsefesini, liderinin neyi nasıl düşündüğünü ve çözdüğünü adeta ezberlemiş.

         Daha da önemlisi Ankara bürokrasisini çok iyi biliyor ve bürokratları yakından tanıyor. Bu da aday olup başkan seçildiğinde bir yıllık işi bir ayda, bir aylık işi bir günde halledeceğini gösteriyor.

         Nede olsa Melih GÖKÇEK´ in elinden su içmiş, Gökçek´in nasıl belediyecilik yaparak Ankara yı Ankara yaptığını çok iyi biliyor.

         İzlediğim kadarıyla AKIN şimdiye kadar görmediğimiz ve beklemediğimiz bir BELEDİYECİLİK düşünüyor. Başka bir göz, başka bir düşünce uygulandığında inanıyorum Aksaray kabuğunu kırar, büyük bir atılım yapar.

         İş âleminde başarılı olan AKIN ?nın, insanlara yaklaşımını, Türkiye ve özellikle AKSARAY sevdasını yakından görmek ve dinlemek çok hoştu.

         Rahmetli MEHMET ALTINSOY ve MELİH GÖKÇEK´ in,  belediyecilik felsefesini, projelerini ve bunların hayata Aksaray´ da nasıl geçirileceğini çok iyi bildiğini göstereceğini ifade etti.

          Nutku Akına, başarılar diliyoruz.

                               HAYROLA, MUVAFFAK OLA, MUZAFFER OLA.

 

 


14.11.2018 09:28:52

Rasim Gül

Ak Parti Aday Adayları

Ak Parti Aday Adayları