Çarşamba günü iki ayrı toplantı deyim katılma imkanı buldum. Birisi Ak Parti Belediye Başkan adayı Sayın Evren Dinçer´in karşılanması. Akşamda Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Güvenlik Uzmanı Mete Yararın kültür merkezinde verdiği konferanstı. Mete Yarar Beyi televizyonlardan dinliyordum, ancak canlı olarak dinleme fırsatı da buldum. Ama inanın çok etkilendim desem yalan olmaz. Suriye´deki zeytindlı operasyonları ve Afrin de ki savaşın görmediğimiz bölümlerini izletti. Her şey bir tarafa aç kalırım ama vatansız asla dedim. Önce Ak Parti karşılama töreninden kısaca bahsedip çok önemli konu olan konferanstan bilgi vereceğim.

      Ak Parti adayları Evren Dinçer kardeşimizi karşılamak için güzel ve görkemli bir töreni parti önünde düzenledi. Parti teşkilatları ve yoğun bir vatandaş katılımı vardı. Burada il Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Evren Dinçer birer konuşma yaptılar.

      Altınsoy uzun uzun yaptığı konuşmasında ana başlık olarak şunları söyledi: ?2019 Mart ayında yapılacak Yerel Yönetimler seçimleri için Belde, İlçe ve İl Belediye Başkanlığı için partimize birbirinden değerli birçok dava arkadaşımız başvuruda bulundu.İl, İlçe ve Beldelerimiz için birçok belediye başkan adayının çıkması aslında AK Parti´nin zenginliğidir. Bu durum insanların AK Parti´nin hizmet edeceğine inanıp güveniyor olması demektir. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan´ın tensipleri ile Aksaray Belediye Başkanı Adayımız Evren Dinçer kardeşimiz olmuştur. Yakın zamanda belirlenecek olan İlçe ve Belde Belediye Başkan adaylarımızın arkasında hep birlikte duracağız ve yoğun şekilde çalışarak gelecek 4 ayda AK Parti´nin bayrağını en yükseklere dikeceğiz.

        Biz yumruk gibi bir bütünüz. Ülkemiz ve şehrimiz bizden hizmet bekliyor. Türkiye´yi çökertmek için dünya gözünü Türkiye´ye dikmiş, Cumhurbaşkanımız Erdoğan´ı takip ediyorlar. Biz buradan haykırıyoruz, Aksaray ve Türkiye diz çökmeyecek, Cumhurbaşkanımızın arkasında AK kadrolarla dimdik duracağız. Allah´ın izniyle köy köy, ilçe ilçe, mahalle mahalle hizmetlere devam edeceğiz. Bizim aşkımız, hizmetimiz pazara kadar değil, mezara kadardır. Burada Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgıya da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

       Evren Dinçer ise: ? belediyelerin asli görevleri asfalt ve altyapı çalışmaları, bunlar zaten yapılacak. Bizim hedefimizde şehirde nasıl yaşanılır bunları hayata geçirmek. Ben Aksaray´lıyım ve eğitimimi Aksaray da tamamladım. 12 yıldır Ankara´dayım, ama sürekli gelip gitmekteyim. Önce hedefimiz hemşehrilerimin gönlüne girmek, onların gönlünü kazanmak ve ondan sonra hizmet olacak? dedi.

       Şimdi gelelim Mete Yara´ın konuşmalarına. İnanın bu konuşmayı ve ülkemizin hayati önem taşıyan tehlikeleri nasıl atlattığımızı gösteren görüntüleri izleyince. İnanın ben Ak Partinin veya MHP´nin adayı kim olmuş hiç önemsemedim bile. Hani şu sosyal medya üzerinden ağzı olanlar konuşuyor ya? Aksaray´da aday bulamadılar mı diyenler keşke bu konferansa gelselerdi. Başkan kim olacakmış, aday kimmiş dedikodusunu etmezlerdi.

       Ülkede ekonomik sıkıntı elbette var, bunu kimse inkar edemez. Ama ülkemizin etrafı örgüt falan değil resmen Yahudi lobisi tarafından kuşatılmış. Eğer Sayın Tayyip Erdoğan olmasa imiş ülke elden gitmişti. Savunma sanayimizin kısa sürede güçlendirilmesi öyle sıradan işler değil. Yoksa sınırlarımızın altlarına bile tünel kazımışlar.

       Fetö terör örgütü, gezi olayları ve ardından Suriye ve Irak sınırındaki tehlikeler üst üste gelmesi. Birde içerideki hainlerin her gün sosyal medyada bir fitne üretmeleri kolay atlatılamamış. Bunda başarılı olamayan Yahudi lobisi ekonomik krizle bizi çökertmek istediğini buradan görmüş olduk. Hangi lider vatandaşını ekonomik krizle sıkıntıya sokmak ister? Ekonominin ana sebepleri ülkemiz üzerinde oynanan Yahudi oyunu. Ama 2020 yılından sonra bizi kimse durduramayacak. Konu çok önemli yarın bu konuyu detaylı yazacağım. Ülkemiz üzerinde oynan oyunları başka bir lider olsa idi altından kalkamaz ve ülkemiz inanın tarumar olurmuş. Allah Tayyip Beye uzun ömürler versin. Beni adayların kim olduğu ilgilendirmiyor, Ak Parti adayı kim olursa olsun ülkem ve Tayyip Bey için arkasındayız.


13.12.2018 13:41:25

Erdogan Kaya

Aç kalırım ama vatansız asla

Aç kalırım ama vatansız asla