Eskiden Aksaray´ın ekmeğini yiyip,suyunu içip havasını solumalarına rağmen bunların gereğini yapmayanları yazarken bu genel çoğunluğun içine girmeyen yaratılış maksatlarına uygun hareket edenleri ise ?Devede kulak oranında olanların dışında? tabirini kullanırdım.

AKSARAY´IN ATANMIŞ VE SEÇİLMİŞLERİNİN BİR ELİN PARMAKLARINI GEÇMEYENLERİ DIŞINDA KALAN KAMU OYUNUN TAMAMI ÜSTÜLERİNE ÖLÜ TOPRAĞI EKİLMİŞ EN DERİN UYKUDALAR!!!

    Maalesef uzun tecrübelerimden sonra yaratılış maksadına uygun davrananların devede kulak  kadarda olmadıklarını gördüğümden artık sadece bir elin parmakları  kadar olan siyasiler,atanmış ve seçilmişlerinin dışında kalanları ile Aksaray kamuoyunun tamamına yakınında gecenin en derin karanlığının yaşandığı en derin ve koyu uykudalar !!!

 AKSARAY DERİN UYKUDAN HEMEN UYANMAZ İSE ORTA VADEDE YENİDEN İLÇELİK KAÇINILMAZ!!!

   Bu derin ve koyu uykudan zamanında uyanılmaz ise tarihin 1861-1989 arasındaki gibi 2 defa tekerrür ettiği gibi yeniden toplam olarak 115 yıl bizi yer yüzünden silen elimize ve ayaklarımıza vurulan ilçelik prangası gerçektende yakında olmasa da orta vadede kaçınılmaz olacak.!!!

AKSARAY´IN ATANMIŞLARI,SEÇİLMİŞLERİ VE KAMU OYU DERİN UYKUDAN SİLKİNEREK UYANMALI!!!

  1861-1989 yılları arasında her yönüyle preslenmemiz nedeniyle toplam olarak 115 yıl yeryüzünden adeta silinircesine yok sayılmamızın sebep olacağı olumsuzlukların tekrar yaşanması için şu andaki derin uykudan silkinerek hemen uyanmamız.

AKSARAYIN SİYASİLERİ ATANMIŞ VE SEÇİLMİŞLERİ ETÜT PROJENİN BİTİMİ İÇİN İŞ BİRLİĞİ YAPSIN!!!

   Uyanınca da önce istikbalimizin olmazsa olmazı olan 1920´de ilk gündeme getirilmesinin üstünden 84 yıl geçtikten sonra 2004 ve 2009 Mahalli Seçimlerinde Ak Partinin vaadi olan.

     O günden bu yana 2002-2014 arası Ulaştırma Bakanı olan Binali Yıldırım tarafından 1 defa,3 defa ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 1 defada Başbakan Davutoğlu tarafından sözü verilen.

    Çed Projeden sonra  Şubat ayında ise etüt projeyi yapacak firmanın da belirlendiği Aksaray-Ulukışla Demiryolunun yapım projesinin en kısa zamanda bitirilerek bu projeye göre yapılacak ihalenin gerçekleştirilip belirtilen gün içerisinde tamamlanarak hizmete açılmasında.

     Bunun gerçekleşmesi Aksaray´ın tüm atanmış ve seçilmişleri ile Meslek Odaları ile STK´larının konuyu samimim şekilde takip etmelerinde.

SİYASİLER ATANMIŞ VE SEÇİLMİŞLERLE MESLEK ODALARI VE ST´LARIN E.90 İÇİNDE İŞBİRİLĞİ YAPMALI

     Tren hattımızla birlikte şu anki can damarımız olan ve bulunduğumuz konuma gelmemizi sağlayan fakat Ankara-Pozantı Otobanı hizmete açıldığında cazibesini yitirecek olan E. 90 Karayolunun cazibesini devam ettirecek tedbirlerin alınmasında.

     Bunun içinde iktidar ve muhalefet ayrımı yapılmadan tüm siyasilerin,atanmış ve seçilmişlerle Meslek Odaları ve STK´ların iş birliği yapmaları gerekir.

SİYASET HİZMET SANATIYSA AKSARAY BUNU 10 DEFA ANASININ AK SÜTÜ GİBİ HAK ETTİ!!

     Gerçektende Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın her vesileyle belirttiği gibi siyaset sanatı vatandaşa hizmet ise  Aksaraylı seçmen bu sanatın gereğini 2002-2015 arasında en iyi şekilde icra etti.

      2002´den bu yana yapılan 4 genel,3 mahalli seçimle 2 anayasa Referandumu ve 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı ve 7 Haziran 2015 seçimlerinde biz üstümüze düşeni fazlasıyla yerine getirdik.!!!

 Aksaraylı seçmenin 10 ful desteğine karşılık ise hükümetten şimdiye kadar bu samimi desteğimize aynı şekilde hiç bir özel karşılık verilmedi!!!

   Aksini iddia eden varsa beri gelsin.

   Şimdiye kadar yapılmayanların bundan sonra yapılması dileğiyle Vilayetliğimizin 95. Yıl dönümü kutlu olsun

       Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


21.03.2016 14:21:34

Ali Genç

Abat ve Berbatımız Tren ve E.90 ?da

Abat ve Berbatımız Tren ve E.90 ?da