Başlığı özellikle İngilizce yazdım. Bunun iki ana sebebi var.

 Birincisi Referandum öncesi bizi ve bizim dinimiz gibi dilimizi de günahları kadar sevmeyenlerin yaptıkları takiye ile Hayır´ı desteklemek için gazete ve dergilerinde bol bol Türkçe manşet atanlara nispetle her birinin dilleri yerine ortak dilleri olan İngilizce ile yazdım.

  İkinci sebebi ise bizim güzel dilimizi bilmediklerinden anlayacakları dille milletimizin sahte demokrasi ve insan hakları savunucularının tüm maddi ve manevi çabalarına ve onların istikametinde gidenlerin milletimiz in hür iradesiyle nasıl mat edildiklerini bilmeleri için başlığı İngilizce yazdım.

MİLLET İRADESİ REFERANDUMDA AVRUPA BİRLİĞİ(AB)ABD,FETÖ CHP VE GÜDÜMÜNDEKİ 17 PARTİ VE 2HAREKETLE ONLARIN TÜM MADDİ VE MANEVİ ALGILARIYLA MÜCADELEYE RAĞMEN KAZANDI!

   Milletimiz gerçekten de 16 Nisan´da İstiklal Marşımızın yazar merhum Mehmet Akif Ersoy´un tabiri ile şimdiye kadar bize demokrasi ve insan hakları dersi veren sahte tek dişi kalmış medeniyetle ve onların kulvarında giden sözüm ona nice, nice dindarlar, milliyetçiler, liberallerle onların tüm milletler arası sermayelerine.

   Bu sermaye ile ellerindeki yayın organlarıyla oluşturulmaya çalışılan algıya karşılık milli imkanlarla milli ve yerli kadroların kıt olmasına rağmen fedakarlıkta zirve yapan sermayeleri olan imanlarıyla mücadele yapıldı.

  Bu mücadelede istikrarı oluşturacak ?Evet? kampanyasında milletimizin  Demokrasi  Şehidi merhum Başbakan Adnan Menderes´le 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal´dan sonraki 3. adamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

   Ak Parti genel Başkanı Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı  Mustafa Destici  ve Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekariye Yapıcıoğlu ile kendileri gibi milli ve yerli düşünen idealist arkadaşları tarafından yürütüldü.

 Hayır kampanyası ise Avrupa Birliğinin üyeleri ve kurumlarıyla ABD   ile birlikte Türkiyedeki aynı kulvarda hareket eden 1-CHP,2-HDP,3-Saadet,4-Vatan Partisi,5-Bağımsız Türkiye Partisi,6-Demokrat Parti,7-Millet Partisi,7-Liberal Demokrat Parti,8-Hak ve Eşitlik Partisi,9-Yurt Partisi,10-Adalet Partisi,11-Anavatan Partisi,12-DYP,13-Milliyetçi Türkiye Partisi,14-Merkez Parti,15-Milli Mücadele Partisi,16-Demokrat Genç 17-Parti;18-Büyük Turan Hareketi Partisi,19-Anadolu Gençlik Derneği,20-Yeni Asyacılar,MHP´nin Muhalifleri ve bunları yönlendiren Fetü/Pdy tarafından yürütüldü.

   Yazının girişinden itibaren belirtildiği gibi ülkemizin istikrarının ve dolayısıyla  birlik ile dirliğini ve bununla milletin maddi ve manevi hayat standardının yükseltilesini sağlayacak olan hükümet sisteminin başarılmaması için yapılan tüm akla ziyan çabalara rağmen milletimizin iradesi galip geldi.

   AKSARAY´IN BAŞARISI SİYASİ TARİHİMİZE DAMGA VURDU!!!

   2002´den bu yana yapılan 5 Genel seçim,2 referandum ve 1 Cumhurbaşkanlığı ile 3 mahalli seçimde Aksaray sürekli olarak istikrardan yana gösterdiği desteğiyle sürekli olarak Türkiye geneli ortalamasının %15 üstünde verdiği destek ve Cumhurbaşkanlığı seçimindeki yüksek performansını 16 Nisan mücadelesinde ise Türkiye 2.liği elde ederek ispatladı.

   Milli ve yerli oluşunu ortaya koyan bu başarılarından dolayı tüm hemşerilerimizi ve bunun başarılmasında hemşerilerimizle birlikte mücadele eden Milletvekillerimiz Ak Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz,Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti,Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,Ak Parti il Başkanı Abdulkadir Karatay,Merkez ilçe Başkanı Ömer Gizlenci,eski Milletvekilleri Ahmet Yaşar,Ruhiaçıkgöz, ve Nevzat Paltaa ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Cenap Aşçı´ya

 MHP il Başkanı Ramazan kaşlı ve merkez ilçe Başkanı Cevit Çıtak ile diğer tüm emeği olanlara bizim yüzümü ak etme çabasındaki samimi katkılarından dolayı hemşerileriz adına teşekkür ederim.

   Bu milli ve manevi değerleri savunan milli ve yerli duruşumuzun kıyamete kadar devam etmesi dileğiyle.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

http://odatv.com/referanduma-bir-hafta-kala-kimler-hayir-kimler-evet-diyor-0904171200.html

 

 


17.04.2017 17:20:49

Ali Genç

AB,ABD,FETÖ, CHP İle 17 Parti 2 Hareket Out,Milli İrade In!

AB,ABD,FETÖ, CHP İle 17 Parti 2 Hareket Out,Milli İrade In!