Yine bu ekranlarda YÖK sorgulanıyor diye bir yazımda zamanın YÖK başkanının yaptıklarının hesabını vereceğini yazmıştım.

İşte O gün geldi ve bugün bu zat-ı muhterem ve saz arkadaşları gözaltına alındı. Bu zat- muhteremler üniversitelerde kendisi gibi düşünmeyenleri hep dışladılar ve fişlediler.

Kendisi gibi düşünenlerinin yaptıkları sahtekârlıkları bile örttüler. Bunların kimi sahte doktora tezi ile doçent oldu, kimisi ise hırsızlık suçu sabit görülmesine rağmen terfi ettirildi. Bu zalimler; bunları yapmakla da kalmadı 28 Şubat’ın Batı Çalışma Grubu taşeronluğunda insan fişlediler. O yıllarda bunu anlayamadık ama fişlendiğimizi zamanla anladık. Cumaları Cuma namazına gidişimiz, bir öğrencimi başörtülü annesiyle birlikte üniversite yemekhanesine yemeğe götürüşümüz; onlar için irtica tehlikesi olmuş.

Bu ve benzeri yakıştırmalarla üniversitelerde birçok öğretim üyesine ya kadroları verilmedi ya da sudan bahanelerle soruşturmalar açıldı ve işlerinden edildi. Bunların içlerinde zerre kadar iman ve inanç olsaydı bunları yapmaz ve bu duruma hiç düşmezlerdi. Bugün hesap günüdür; keser döner sap döner günü gelir hesap döner. İşte bugün geldi; aldılar mazlumların ahını çıkacak aheste, aheste.

İntikam ve rövanş; illa da gidip adamın kafasına silah dayamakla olmaz; hukuk kanalıyla da alınır. Adına ne derseniz deyin; işte ben de bu yolla dava açıldığında suç duyurusunda bulunup müdahil olmakla intikamımı ve rövanşımı almış olacağım. Şunu da iyi bilsinler ki onların yoluma koydukları taşlarla yükseliyorum.

Bunlar şimdi kırdıkları camın parasını ödüyorlar. İşte bu yüzden bugün benim bayramımdır. Ölsem de artık gözlerim açık gitmez.


22.06.2012 00:00:00

Doç.Dr.İbrahim Baykan

BUGÜN BENİM BAYRAMIMDIR

BUGÜN BENİM BAYRAMIMDIR