Pazartesi günü Ankara Adliyesinde yapılan duruşmalarda sorgularına geçilen 28 Şubatçıların duruşmaları devam ediyor.

 

    Milletimizin bu konudaki dileğini Pazartesi günkü yazımda belirtmiştim.

 

     Pazartesi günü yazılan yazıda ancak bir kısmı belirtilebilinen suçları işledikleri iddiasıyla sürdürülen bu davanın zihinlerde kalan en önemli uygulamalarını tüm Türkiye kamuoyu bilir?

 

  28 ŞUBAT’IN SÖZÜM ONA EN ÖNEMLİ KANITI AKSARAY’DAN!!!

 

    Fakat bu insanlık,yasa,ahlak ve hukuk dışı dayatmanın Aksaray’a verdiği zararı  günümüzde kimisi unutkanlıktan kimisi ise işine gelmediği için  hatırlamaz.!!!

 

     RP’NİN KAPATILMASINDAKİ EN ÖNEMLİ DELİL(!) AKSARAY’DAN!!!

 

      28 Şubatçıların sahibi olan millete ,yine milletin parasıyla alınan silahlarla yaptıkları dayatmalarla gerçekleştirdikleri hukuksuzluklardan biriside hiç şüphesiz milletin teveccühünü 1. sarıda alan Refah Partisinin kapattırılmasıdır.!!!

 

       Brifingler vererek guguklaştırarak hukuk dışına çıkarttırdıklarına açtırdıkları davayı açanların ellerine ise maalesef en önemli koz ise Aksaray’dan verildi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 AKSARAY’DAN VERİLEN KANIT(!)LA ANAYASANIN DİN VE VİCDAN HÜRREYİTİNİ DÜZENLEYEN MADDESİ PASPAS GİBİ AYAKLAR ALTINA ALINARAK AHMET ER HAKKINDA DAVA AÇILDI,RP DAVASINADA KENDİLERİNCE EN BÜYÜK KANITI BULDULAR

 

 O zamanda yürürlükte olan ve halende yürürlükte bulunan 1982 tarihli Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 6. Bölümündeki Din ve vicdan hürriyetini düzenleyen 4 Paragraflı 24. Maddesinin ilk iki paragrafında” Herkes, vicdan, dinî inanç ve kanaat hürriyetine sahiptir.!!!

 

ANAYASA” ZİKİR SERBESTTİR” DİYOR !!!

 

14 üncü madde hükümlerine aykırı olmamak şartıyla ibadet, dinî âyin ve törenler serbesttir.!!!!

 

“KİMSE DİNİ İNANÇ VE İBADETLERİNDEN DOLAYI KINANAMAZ”!!!

 

Kimse, ibadete, dinî âyin ve törenlere katılmaya, dinî inanç ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; dinî inanç ve kanaatlerinden dolayı kınanamaz ve suçlanamaz. !!!!”deniliyor.

 

ZİKİR GÖRÜNTÜLERİ SERVİS YAPILAN ULASAL KANALDA

 

           DİN VE AKSARAY AŞAĞILANDI 

 

 Anayasada açık ve net şekilde böyle denilmesine rağmen 28 Şubat’ın din ve dindar karşıtlığını ganimet bilenler tarafından maddi menfaat karşılığında ulusal bir kanala yapılan servisle anayasa ve yasaların yasaklamadığı bir ibadet Anayasayı çiğneme pahasına suçmuş gibi gösterilerek Dinimiz’le Aksaraylıyı suçlayıcı haber yaptırıldı.

 

    Yapılan haberde dönemin Aksaray Belediye Başkanı Ahmet Er’in oğlunun düğününün yapıldığı Geylani Vakfındaki zikir görüntüler yayınlandı.

 

       Daha önce defalarca mahalli TV kanallarında gösterilen Zikir görüntülerini yayınlayan ulusal kanalın spikeri tarafından haber aktarılırken ”Böyle zamanda böyle çağ dışı görüntüler(!)”cümleleriyle hem  yüce dinimiz İslam,hemde Aksaraylılar aşağılandı.!!!

 

BU GÖRÜNTÜLER RP DAVASINA KANIT OLDU,AHMET ER ALEYHİNE DAVA AÇILDI VE AKSARAYDA YILLARCA ZİKİR YAPILAMADI!!!

 

   Maddi çıkar için ulusal bir kanala yapılan servisle Anayasa ve yasalarla yasaklanmadığı halde Zikirin suç imiş gibi gösterildiği haber RP ‘yi kapatma davasını açan savcılar tarafından  Anayasa Mahkemesine bu konudaki en önemli kanıt(!) olarak sunuldu.!!!

 

     Aksaray Belediye Başkanı Ahmet Er hakkında da dava açıldı.

 

     Yıllarca bu dava için mahkeme koridorlarını aşındırdı.

 

    Anayasa’nın açık emrine rağmen oluşturulan psikolojik baskı nedeniyle görüntülerin çekildiği Geylani vakfında yıllarca zikir çekilemedi.

 

     Anayasal suç işleyerek Dinimizi ve Aksaraylıları aşağılayıcı haberi servis yaparak sayısız mağduriyete sebep olan için şimdiye kadar işlem yapan oldumu?

 

     Olduğunu duyan yok.

 

      28 Şubatçılar şu anda hukuk karşısında hesap verirken Anayasayı çiğneyerek RP’nin kapatılması için sunulan en büyük kanıtı(!) ulusal bir kanala servis yapanlar ise Aksaray’da besleniyor.!!!

 

    Hemde bunu 28 Şubat döneminde en çok mağdur olan şu anda ülkemizi dünyanın parlayan yıldızı yapanların iktidarı döneminde bu suçu işleyen besleniyor kamuya olan milyonlarca borcu tahsil edilmiyor.

 

      Bunu yapan,yaptıran kimmi?

 

      Bunuda kamunun ilgilileri ve yetkilileri bulsun.

 

      Milletimize karşı yapılan tüm haksızlıkları yapanlarla birlikte Aksaray’da da aynı suçu işleyenler hakkında gerekenin yapılması.

 

       En azından anayasayı çiğneyerek dinimizi ve hemşerilerimizi aşağılayan haberleri yaptıran, bundan dolayı yıllarca zikir yapılmasını engelleyen ve RP’nin kapatılmasına da vesile olan.

 

    Sözüm ona en önemli kanıtın sunulmasına sebep olarak işlenen suça iştirak eden ve edenlere kahraman muamelesi yapılmaması.

 

       Kendi dünya çıkarları için suçluyu kayıranlardan er geç hukukun hesap soracağının bilinmesi.

 

      Davacı olunmaması halinde hukuk hesap sormasa bile ahiret mahkemesinde bunun hesabının mutlaka sorulacağı gerçeğiyle gerekenin yapılması ve yaptırılması dileğiyle.

 

      Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.   



25.09.2013 00:00:00

Ali Genç

28 ŞUBAT`ÇILARI ANKARA YARGILIYOR AKSARAY BESLİYOR!!!

28 ŞUBAT?ÇILARI ANKARA YARGILIYOR AKSARAY BESLİYOR!!!