Balyoz’u, Ergenekon’u Çökerten Türkiye Aksaray’ın 21 Temmuz Hainlerini İse 7 Yıldır Bulamadı

   2002 Genel Seçimlerinden itibaren Türkiye’de meydana çıkartılan Balyoz ve Ergenekon terör örgütleriyle diğer tüm illegal yapıların mensupları mahkemelerde hesap verdiler.

   Bunlarla ilgili açılan birçok dava sonuçlanırken bazılarının ise mahkemeleri halen devam ediyor.

   Bu örgütleri ve diğer illegal örgütleri tespit ederek bunları yargılayan ülkemizde 2007 yılında kardeşlik membaı şehirlerin atası, iyi insanlar ve zaferler diyarı hoş görünün kalesi Aksaray’ımızda bu güzellikleri yok etmek isteyen bölücüler ise şimdiye kadar maalesef meydana çıkartılıp işledikleri  suçları ile ilgili olarak haklarında şimdiye kadar yasal her hangi bir  işlem yapılamadı.!!!

   Türkiye genelinde 2002’den bu yana birçok faili meçhullerin meydana çıkartılıp failleri hakkında gerekenlerin yapılmasına, Balyoz, Ergenekon, Yakamoz ve diğer akla gelip gelmeyen illegal örgütler çökertilip mahkeme önüne çıkartıldılar.

    Fakat özelde Aksaray genelde ise tüm Türkiye genelindeki 1000 yıllık kardeşliğimize dinamit koyup patlatmak için 21 Temmuz 2007 günü yapılan gayri insani, gayri yasal ve gayri ahlaki suçu işleyenler ise şimdiye kadar aradan geçen 7 yılda halen tespit edilemedi.

   Ülkemizin birlik ve dirliğini bozmak, kardeşi kardeşe düşürmek için suç işleyenler yakalanıp hak ettikleri cezayı almadıkları için yüce dinimiz İslamdan gelen emirle 1071 Malazgirt Zaferiyle başlayan akrabalıklarla aradan geçen 40 nesille birbirileriyle damarın içindeki Alyuvarlar ile Ak Yuvarlar gibi olan ülkemiz insanlarını bir birine düşman etmek isteyenlerin ise yaptıkları bölücülük maalesef yanlarına kar kaldı.!!!

    22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinden 1 gün önceydi.

    Aksaray ili geneline dağıtılan ve bir okuyucum tarafından da bana gönderilen el broşüründe Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı 10 Ağustostaki Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın PKK lideri Abdullah Öcalan’la yan yana.

    Dönemin Milletvekillerinden Leyla Zana ve 22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde Ak Partiden ilimizden milletvekili adayı olan 2002-2007 döneminde de milletvekilliği yapan Eczacı Ahmet Yaşar’ın fotoğrafları yan, yana konarak ”El ele=Omuz omuza” ve TÜRK MİLLETİNİN DİKKATİNE! AKP’ye verilen her oy PKK’ya giderek Kürdistanı kuracaklar.!!!” Diye belirtiliyordu.

   Bu broşürü bastıranların ve dağıtanların tespiti ve haklarında gerekli yasal işlemin yapılması için o tarihten itibaren defalarca konuyu köşemde ve yaptığım haberlerde gündeme getirmeme rağmen milletimizi bir birinden ayrıştırıp kardeşi, kardeşe düşürmek isteyenler 7 yıldır elllerini,kollarını sallaya, sallaya serbestçe geziyor.!!!

   Ticaret ve siyasetlerine en masum vatandaş gibi devam ettiriyor.!!!

    Birçok gizli illegal örgütleri meydana çıkartıp yargı önüne çıkartan ilgililerin milletimizi özelde Aksaray’ımızda, genelde ise Türkiye’nin tamamında bir birine düşürmek isteyenlerinde yaptıklarının yanlarına kar bırakılmaması için Aksaray’ın bölücüleri için gerekenin yapılarak bu hain ve bölücülerin tespit edilmeleri.

     Haklarında tanzim edilecek evrakla yargı önüne çıkartılarak hak ettikleri yasal cezaya çarptırılmalarıyla alınacak ibretle 1000 yıllık kardeşliğimizin bozulamayacağı tescil edilirken, bununla sağlanacak ortamla da kardeşliğimizi daha da pekiştirilecek.

  Bölücüler ise cezalandırılacağından sağlanacak caydırıcılıkla bunların tekerrürüne fırsat verilmeyecektir.

   Kıyamete kadar birlik ve dirliğimizin sürmesi için suç işleyenlerin bu hain belgenin bastırıldığı matbaa sahibinin ve o dönemde şimdiki gibi günlük bir Gazete’nin de bastırıldığı matbaa çalışanlarının ifadelerinin alınmasıyla tespit ettirilmeleri.

   Bu tespitin ardından ise kamuoyuna teşhir edilerek millet tarafından kendilerinin bilinmelerinin sağlanması.

     İşledikleri suçun karşılığı olan cezaya çarptırılmalarının sağlanmasıyla da kimsenin yaptığının yanına kar kalmayacağının bir kez daha tescil edilmesinin sağlanması.

     Bunun için ise 7 yılda yapılmayanın şimdi yapılması bu başarının maddi ve manevi kazancının bunu gerçekleştirerek kardeşliğimizin bozulmasını engelleyenlere verilmesi dileğiyle.

     Cuma’mız Mübarek Olsun.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


25.07.2014 00:00:00

Ali Genç

7 Yıldır Bulamadılar

7 Yıldır Bulamadılar