Boşuna ?Öğrenmeyen bilemez, bilemeyen ise söyleyemez?

  ?Söyleyebilmek için bilmek gerekir? in yanında konuya birde bardağın devamlı boş tarafı yerine dolu tarafına bakmak gerektiğinde kendisine düstur edinenlerdenim.

CENAB-I ALLAH(C.C.)´IN TERAZİSİNİN İKİ KEFESİNDEN BİRİNE SEVAPLAR, DİĞERİNE GÜNAHLAR KONUR

   Cenab-ı Allah(C.C.) biz kullarını yüce kitabındaki ayetleriyle yeryüzünde kendisine halife yaptığını belirtmektedir.

  Bu güzel görevi biz kullarına veren Ezel ve Ebet olan Mabudumuz´ un iki kefeli bir terazisi var.

  Kefenin birine sevaplarımızı, diğerine ise günahlarımızı koyarak hangisi fazla ise ona göre ahretteki yerimizi belirler.

  HER ZAMAN KİŞİLERE VE YAPTIKLARINA ALLAH(C.C.)INYER YÜZÜNDEKİ HALİFESİ OLARAK BAKARIM!!!

    Bende sahip olduğum bilgilerim ve bu bilgilerimi Ulu Yaratanımızın yeryüzündeki bir halifesi olarak  artılarını eksilerinden çok fazla olarak gördüğümü 3 Mustafa ve 1 Yaşar ile ilgili olarak bu günkü yazımda bilgi vereceğim.

İLK MUSTAFA İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ MUSTAFA DOĞAN

 Yazımda bahsedeceğim ilk Mustafa 6 yıldır Aksaray´ın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü yapan Mustafa Doğan Bey´dir.

    2011 Haziran´ında yapılan Genel Seçimler in aday ,adaylığının başladığı anda görevine başlayan Mustafa Doğan Bey´in  6 yıla yaklaşan görevi esnasında çoğuna bizzat şahit olduğum birimizi bin yapan, sahip olduklarımızın yok sayılmasının bertaraf edilmesi  çalışmalarından tutunda Aksaray´ın kendisine ait markalarla tanıtılmasına, bilinmeyenlerimizin bilinir hale gelmesine kadarki sayısız hizmetleri gerçekleştiren bir  hayırlı Aksaray evladıdır.

İKİNCİ MUSTAFA ONLARCA BİLİNMEYENİMİZİ BİLİNİR HALE GETİREN TARİHÇİ MUSTAFA FIRAT GÜL

  İkinci Mustafa kendisine hak ettiği maddi ve manevi destek verilmemesine rağmen  kıt maddi imkanlarına rağmen bir taraftan özelde ilimizin merkez ilçesinin ve genelde ise ilimizle, bölgemizle  ilgili çalışmalarında  şimdiye kadar onlarca bilinmezimizi bilinir hale getirmesinin yanında daha onlarcasının ise bilinebilmesi çalışmalarını aralıksız olarak tozlu raflardaki kaynakları araştırmakla geçiren, ayrıca da Sarıkamış Destanına da özel ilgi gösteren Aksaray´ın hayırlı evladı bir Tarihçimiz.

  3.MUSTAFA BİRİMİZİ BİN YAPACAK HİZMETLERE DESTEK İÇİN SİPER OLAN MUSTAFA AVCI

  3. Mustafa ise her zaman ve her vesile ile ilimizin birinin bin olması çabalarımızın destekçisi ve  teşvikçisi olan, istikbalimizi ilgilendiren meselelerin gündeme getirilmesiyle bunların çözümü konusundaki bazıları aralıksız olarak onlarca gün süren eleştirilerimiz karşısında siyasi yelpazenin neredeyse birçok yaprağından gelen tenkitleri göğüsleyen.

     İlimizin mutlu istikbali için kendisini engellemelere karşı siper eden bir gazeteci arkadaşımız ve dünyanın her yerinden ilgiyle takip edilen Aksaray Haberci İnternet Sitemizin de sahibi bir memleket sevdalısı olan Mustafa Avcı.

 YAŞAR KARATAY MADDİ KAYIPLARINI UMURSAMADAN SANSÜRSÜZ YAYINLARI DESTEKLİYOR!!!

   Yaşar´ımız ise 13 yıldır tanıdığım ve 31 Mayıs 2007´den bu yana ise aralıksız olarak sahibi olduğu ilimizin en çok okunan3 gazetesinden birisi olan.

    Her yıl özellikle bıkmadan usanmadan ilimizin 2 vilayet lik mutluluğunu ve 1 ilçeliğe düşürülme burukluğumuzu, Üniversitemizin kurulmasını sağlayan kanunun iki defa kabul edilmesi ile ilimize hizmet eden hayırlı evlatlarımızı aralıksız olarak en az yılda 12 defa yaptığım haberleri.

  Yine yılın haftalarının 6 günü ?Bana Göre? köşesinde, ortalama olarak yine haftanın 3 günü ?(-) Parantez İçi? köşesini ve yine birçok defada ?Aktüel, Güncel ve Haber Arkası? isimli köşelerimi yayınladığım Aksaray Yenigün Gazetesinin sahibi Yaşar Karatay ise 10 yıldır kendisine gelen bir kısmında ise  maddi kayıplara uğramasına rağmen kalemimi Hak bildiğim şekilde kullanmama engel olmayan, yazdıklarımın sansürlenmesine  izin vermeyen, aksine beni birimizi bin yapacak konuları yazmama teşvik eden başarılı yayıncı ve hayırlı bir hemşerimiz.

    Sayılarının artması dileğiyle kendilerine şahsım ve hemşerilerimiz adına teşekkür ediyor bu gıpta edilecek çaba ve duruşlarının hayatları boyunca artarak devam etmesi dileğiyle kendilerine sağlıklı, mutlu imanlı uzun ömürler diliyorum.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


26.03.2017 10:32:24

Ali Genç

3 Mustafa ve 1 Yaşar

3 Mustafa ve 1 Yaşar