Bazıları gerçekten de siyasi taassupla gözlerini, kulaklarını ve kalplerini kör eden bu nedenle de kendileri gibi herkes ide kulakları olup duymadığını!, gözleri olup görmediklerini! Sanlar ?16 yılda ne yapılmış ki(!)?? gibi absürt, akla ziyan soruları her yerde her vesile ile soruyorlar!

HAFIZAYI BEŞER NİSYANLA MELÜL OLSADA!, SİYASİ TAASSUPLA YAPILANLAR YOK SAYILSADA! MİLLETİN EKSERİ ÇOĞUNLUĞU ONLARIN DÖNEMİ´NİDE, 16 YILDA YAPILANLARIDA BİLİYOR!

   Özellikle Sosyal medyada hem Türkiye ye son 16 yılda, inananç, fikir ve vicdan, hürriyeti ile, sağlık, ulaşım, eğitim, sanayileşme ve bu çerçevede başta savunma olmak üzere bir çok konuda Türkiye´nin kendi, kendine yetme oranındaki başarıları ve bu başarılarla ulaşılan 4 katına çıkartılan ihracat başta olmak üzere A´dan ,Z´ye kadar her konuda yazılan başarı destanlarını kendileri de.

  Onlar gibi ülkemizin kendi kendine yeterli hale gelip tam bağımsız ülke olmasını 2007´nin Nisan´ından itibaren engellemek isteyen dış mihraklarda çok, çok iyi biliyorlar.

 Biliyorlar bilmesine de maalesef? Az olsun bizim olsun? veya bir zamanların ?Türkiye varsın çok gelişmesin yeter ki laikliği muhafaza etsin(!)?  çarpık mürtet zihniyetli militan laikliğini savunan ve uygulayanla uygulatanlar bu konuda boynuzu kulağı geçmesi gibi  laikliği icat edenleri gerilerde bırakıyorlardı.

   Bunlar Laikliğin mucidi Fransa ve diğer medeni ülkelerin aksine bir zamanların insanlık düşmanı mürtet Komünist Arnavut lideri Enver hocanın Laiklik anlayışıyla laikliği Dinin ve dinin ibadetlerinin düşmanı gibi görenler.

?ULAN PİS KÖYLÜ SİZİN İKİ GÖREVİNİZ VAR BİRİ ÇAĞIRILINCA ASKERE GİTMEK, DİĞERİ İSE VERGİ VERMEKTİR BU ÜLKEYE KOMÜNÜSTLÜĞÜDE, ŞERİATIDA ANCAK BİZ GETİRİRİZ(!)?

  Bununla da bir zamanların ?Benim oyumla çobanın oyu aynımı(!)? ? gibi akla ziyan söylemleri ve ?Karnını kaşıyan ?lar tabiriyle vatandaşı aşağılayanlarla.

  Yine bir zamanların hem CHP il başkanı hem de Ankara Valisi olan Nevzat Tandoğan´ ın meşru bir gösteri sırasında yakalanıp mahkemeye çıkartılıp tutuklanan ve  cezaevine götürülmeden önce huzuruna çıkartılan merhum Osman Yüksel Serdengeçti ?ye söylediği ?Ulan Pis köylüler sizin sadece iki  göreviniz var. 1.si çağırılınca askere gitmek ve 2.si ise vergi vermektir.

    Bu ülkeye komünistlikte gelecekse şeriatta şeriat ta gelecekse biz getiririz? sözleriyle kendini dışa vurmada olduğu gibi milletin hiçbir hakkının olmadığını, yönetmekte dahil her şeyin sadece kendi hakları olduğunu(!) sanan ve kendilerini buna layık elitler olarak görenler her birisiyle kendilerini yönetimden daha da uzaklaştıran 16 yılda her konuda yazılan başarı destanlarını hiç olmamış gibi görüyorlar!!!.

AKSARAY´A 16 YILDA HİÇ BİRŞEY YAPILMADIYSA BUNLARI KİM YAPTI?

  Yine bu aklı yoklar güruhunun Türkiye genelinde yapılanları inkar etmeleri gibi hem sosyal medyada hem de fısıltı gazetesi ve akla gelen ne kadar legal ile gayri legal ulaşım yolları varsa bunları kullanarak Aksaray içinde 16 yılda hiçbir şey(!) yapılmadığını aklın, izanın almayacağı bir pişkinlikle belirtiyorlar!

SİZMİ AKSARAY´IN DÖRT BİR TARAFINI DUBLE YOLLARLA ÖRDÜRÜP ÜNİVERSİTEYİ KURDURDUNUZ?

   Bu ahmak her şeyi ,her yapılanı yok sayanlara bu konuda ilk sorum 2005 yılında kurulan ve şu anda öğrenci sayısı 30.000´e yaklaşan Aksaray üniversitesini siz mi kurdunuz?

 Aksaray-Nevşehir, Aksaray- Konya, Aksaray-Ankara ve Aksaray-Adana Duble yollarını siz mi yaptınız?

AKSARAY´I KOOP KAPSAMINA SİZMİ ALDIRIP OSB´DE ÇALIŞAN SAYISIN 500´DEN 10 BİNE ÇIKARTTINIZ?

   Aksaray´da son 16 yılda hiçbir şey yapılmamışsa il genelindeki bir çok gölettin yapılmasını siz mi sağlayıp yüz binlerce dekar arazinin sulanmasını sağlayan kanalları kapalı sisteme aldırıp tarlaların damla Su ile sulanmasının sağlanması başta olmak üzere sayısı imkanlar sunan Koop kapsamına ilimizi aldırıp büyük ve küçük baş hayvan sayısının ,Kavun, Karpuz, Hububat ve Türkiye geneline  gönderilen yonca ekiminin arttırılmasını sağladınız?

OSB´de 16 yıl önce çalışan işçi sayısı 500 iken önce 5084 sayılı Kalkınmada Öncelikli Yöre(K.Ö.Y) teşvik kapsamı ,ardından ise teşvikte 5.  dereceye Aksaray´ı koydurup  sağlanan teşviklerle Aksaray OSB´de başta Kolins ,Sütaş ve Birisa olmak üzere hizmete giren milli ve milletler arası  yüzlerce fabrikada 10 binden fazla kişinin çalışmasını sağladınız?

 Aksaray´ın İhracatını Mercedes ile birlikte seksenli yılların Türkiye´sinin ihracatının toplamının yarısı kadarının yapılmasını sağladınız?

Şeker Fabrikasını siz mi kurdurdunuz?

APANDİSİT AMELİYATI DIŞINDATİ TÜM HASTALARIN  ANKARA,KONYA KEYSERİ YE SEVKNİ SİZMİ DURDURUP AÇIK KALP VE BEYİN AMELİYATIDA DAHİL TÜM TEDAVİLERİN YAPIMINI SAĞLADINIZ?

   Aksaray´a 16 yılda hiçbir şey yapılmadıysa neredeyse apandisit ameliyatı dışındaki tüm ameliyatların ve hastalıklar için Ankara, Konya ve Kayseri´ye yapılan sevkleri durdurup Anjiyografide dahil en hassas ve gerekli acil teşhisleri koyan aletlerin alınmasının başarılıp açık kalp ve  en hassas beyin ameliyatlarının bile Aksaray´da yapılmasını sağlayan ASÜ Araştırma hastanesine hemşerilerimizi  siz mi kavuşturdunuz?

 İL GENELİNE BİNLERCE DERSHANEYİ, HASANDAĞI VE EKECİK GRUP KÖY YOLLARINI, KÖYLÜNÜN ŞEHİR HAYATINA KAVUŞTURMA STANDARDINI YAKALAMAYA YÖNELİK ÇALIŞMALARI SİZMİ YAPTINIZ?

 Aksaray´a 16 yılda bir şey yapılmadıysa Üniversitenin yeni fakültelerinin yanında il genelinin tamamında tekli eğitime geçmeye imkan verilecek binlerce derslik ve diğer yatırımları.

    Ekecik ve Hasandağı gurup köylerinin yüksek kalitedeki yollarını, köylerin su kanalizasyon ile imar ve  köy içi yollarının kilitli taşlarla kaplanmasının İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafnıdan başarılması.

 Yine aynı kurum tarafından  Köy-Des ve Bel-Des  desteğiyle yere çöp konteynırları konarak çöplerin alınması başta olmak üzere köylünün hayatını kolaylaştıran çalışmaları ve ilimiz geneline yapılan irili ufaklı binlerce yatırımı siz mi yaptırdınız?

   Bu akla ziyan inkarı yapanların gözüne bu hizmetlerin sokulması ve aklı olan hiçbir insanımızın bu eskiye hasret olan kendilerini yönetmeye!

    Milleti ise yönetilenden başka hiçbir değeri olmadığını sananlara inat yapılan hizmetleri bilerek bunların daha da artmasının istikrarımızın korunmasında olduğu bilinciyle gerekenin yeri ve zamanında yapılması, yaptırılması dileğiyle.

 Rabbim yar ve Yardımcımız olsun.

 


Tarih: 24.05.2018 14:25

Ali Genç

16 Yılda Bir Şey Yapılmadıysa Bunları Siz mi Yaptırdınız?

16 Yılda Bir Şey Yapılmadıysa Bunları Siz mi Yaptırdınız?