Şu Fetönün darbe girişimini lanetleyip birlik ve beraberliğimizi bozmasına izin vermeden 26 gündür meydanı terk etmeyen kardeşlerimin ellerinden öpüyorum. Feto ülkeyi eline geçireceğim derken inanın bizleri birleştirmiştir. Küskünleri barıştırmıştır. Kalkışalım derken lağım çukuruna düşmüşlerdir. Şimdi orada farelerle boğuşup yeni pislikler üretmeye çalışıyorlar. Yeni oyun ve tehditler peşinde koşmaya devam diyorlar.

26 gününde meydan konuşması bana verildi ve 39 yıldır bu terör örgütünü biliyordum ve zalimlerin zalimliklerini anlattım. Onları benim kadar çok insan bilmez. Ben bunların hainliklerini 15 yıldan buyana yazarken bana saldıranlar şimdi çok Haklıymışsın diyorlar.

Evet, haklıydım 26 Ağustos Salı günü bunları anlattım. Kendilerinden başkalarına hayat hakkı tanımayacak kadar zalimlerdi bunlar. Ama o dönem biz bunları anlatırken o camiada maklube kaşıklayanlar şimdi bize hak veriyor.

Bu camia ne bir din adamı yetiştirmiştir, nede bir alim yetiştirmiştir. İşleri güçleri devleti nasıl ele geçiririz diye beyin yıkamışlardır. Bu milletin inanç ve duygularını Allah ile din sömürüsü ile aldatarak soymuşlardır. Bu milletin nerede ise iç çamaşırlarını da soyacaklardı.

Milletten topladıkları zekât ve yardımları nerelere aktardıklarını şimdi daha iyi gördünüz mü? Conilere ülkemiz düşmanı istihbarat teşkilatlarına ve ABD senatosu üyelerine verdikleri ortaya çıkmıştır. Fakirlerin hakkı olan Zekâtları dinsizlere dağıtmışlardır.

Fuhuş serbest, içki serbest, bara pavyona gitmek serbest, başı açık gezmek serbest, hanım ablalarla beraberlikler serbest ve camiye gitmeye de bilirsiniz. Bunları ne için yapıyorlardı kamufle olmak için yapıyorlardı. Allahın ret ettikleri emirleri sen kimsinde kamufle adına mubah kılıyorsun be zındık.

Orduya öğrenci alırken, bizim çocuklarımız giremez. Sen sahtekârlıkla soruları çal yandaşlarına ve örgüt üyelerine ver. Sonrada bu milletin hakkını kastederek din adına yapıyoruz de. Bunun neresinde var din ve hak hukuk.

Halkımızın Belediye Başkanı Sayın Haluk Şahin Yazgıya 4 ay önce burada terörist yetiştiriyorsun derken bu ağır bir söz diyenler şimdi anladılar mı? Nasıl terörist olduklarını ve vatan haini olduklarını. Demek ki Sayın Yazgı bunları boşu boşuna söylemiyormuş.

Çünkü Yazgı bunların ne derece vatan haini oldukların 2005 yılından bu yana biliyordu. Ben bunu bildiğini ve terör örgütünün ne mal olduğunu siyasette yokken konuşuyorduk. Şimdi bu terör sözünden sonra aynı terör örgütünün gizlenmiş elemanları algı operasyonu yapmaya çalışıyor, ama yemezler.

Şimdi başladılar yeni bir hain girişim yapmak için dedikoduya. Yok, saldırı düzenleyecekler, yok trafoları patlatacaklar gibi korku salmaya. Bu millet bu birlik ve beraberliğini bozmadığı sürece artık kimse bu ülkeye zarar veremezler.

Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek bunların bu planını şöyle anlatıyor:

?Bunlar tutturdu ´Yok 12 Ağustos, yok 14 Ağustos´u bekleyin´ diye. Ne yapacaklarının istihbaratını da aldık. Yapmak istedikleri şey şuymuş; hani bir gün elektrikler toptan kesildi hatırlıyor musunuz? Bu sabotajı yapan da bu şerefsiz FETÖ´cüler, başkası değil. Şimdi aynı konuda bütün Türkiye´yi bir hafta elektriksiz bırakacak, trafoları patlatacak bir sabotaj içerisindeler."

Gökçek ayrıca Beyaz Tv´de katıldığı programda 50 teröristin çeşitli kentlerde eş zamanlı olarak kendini havaya uçuracağını polisler olay yerine intikal ettiği sırada deşifre olmayan FETÖcü askerlerin ikinci bir darbe girişimine kalkışacabileceğini açıklamıştı. Bunu Ankara´da yapmaya kalkıştılar başarılı olamadılar. Ama her halükarda vatandaşlarımız dikkatli olmalılar. En ufak bir sezintiyi Emniyet mensuplarımıza bildirmelidirler. Bunlar darbe yapacağız derken halkımızdan aldıkları darbenin acısı ile yeni bir girişim yapabileler.

Bu örgüt terör örgütü PKK kadar tehlikeli ve zararlı. Bu hainlere fırsat vermeyeim birlik ve beraberliğimizi bozmayalım.

Yaşayacak ne başka bir yerimiz ve toprağımız yoktur. Bizim toprağımız ve taşımız çok kıymetli çünkü biz Osmanlı torunlarıyız.


10.08.2016 11:34:02

Erdogan Kaya

14 Ağustos´ta ne yapacaklar?

14 Ağustos´ta ne yapacaklar?