Pazartesi gecesi saat 23.15’de Kanal 68 TV’yi açtım.

       İyi ki açmışım.

       Haberler veriliyordu.

       Ekranda “Sayın Basın mensupları” diyerek konuşan bir delikanlı vardı.

       Bu delikanlı yanında Aksaray ve Türkiye sevdasına kefil olacağım il başkanı ve diğer arkadaşlarıyla bazı fotoğrafları Basın mensuplarına gösterterek bunların üzerinden mangalda kül bırakmıyordu.

    Neyimi anlatıyordu?

    Tren’in 11 yıldır gelmediğini.!!!

    Nevşehir havalimanının bizden sonra başlayıp hizmete açıldığını belirten iddialarını peşi,peşine devam ettiriyordu.

    Bu iddiaları dillendiren kişiyi mi merak ediyorsunuz?

    Kendisi aylardır Billboardlara verdiği “Aksaray iyiliklere, gülmeye, hizmete layıktır.”ilanlarıyla kamu kamuoyu tarafından bilinen, fakat şimdiye kadar kendi ticari hizmetleri dışında söylediklerinin gerçekleştirilmesi hususunda bir hizmeti ve çabasıda olmayan bir siyasetçi.

   Hem de siyaseti mahalli olarak değil Partisinin genel merkezindeki karar organında yapan bir kişi.

    Sizi daha çok merakta bırakmayayım.

   Bu genç delikanlı hemşerimiz MHP Genel Merkezindeki partisinin en önemli karar organı olan Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi olan ve geçtiğimiz günlerde de bu görevine yeniden seçilen.

   Partisinin de 7 Haziranda yapılacak Genel seçimlerindeki Aksaray Milletvekili adayı

    Sevgili Delikanlı 2004’ün Mahalli seçimlerinden şimdiye kadar fezada mı yaşıyordun?

   Yok Fezada değil de Aksaray’da yaşıyor isen O günden şimdiye kadar 8 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen 8 Yıl boyunca 2 ‘defa Nevzat Palta,1 defa dönemin Adalet Bakanı günümüzün Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek tarafından.

   18 Aralık 2010’da dönemin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım,26 Mayıs 2011’de ve geçen sene 13 Mart günü o zamanki Başbakanımız ve şu anki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Aksaray’ın trene kavuşturulması için verilen sözleriyle ilgili olarak 11 yıldır tepkini niye ortaya koymadın?!!!

    Partiyin MKYK üyesi olarak 2004’den itibaren verilen sözlerin yerine getirilmesini gündeme getirerek bunun genel merkez tarafından mecliste gündeme getirilmesini neden sağlamadın?

   MHP İl Başkanı Ayhan Erel Beyin daha önce bu konudaki demeçlerinin de daha etkili olabilmesi için genel merkeze taşımadın?

   Aksaray’ın Tren’le birlikte diğer meselelerini Aksaray ve Ankara’da gündeme getirdin de(!)  2008’den beri yüzlerce defa istikbalimizin olmazsa olmazı olan bu hizmetin gerçekleştirilmesi için yazdığım onlarca haberler ve köşe yazılarıyla dillendiren olarak bu konudaki en küçük şeyi bile bilmeme, not etmeme rağmen kamuoyuyla birlikte benimde neden haberim olmadı?

   Memleketimizin istikbalini ilgilendiren yatırımların gerçekleştirilmesinin siyasete rant yapılmaması.

   Gerçekleşmesi için Aksaray, Türkiye ve Yurt dışındaki 1 milyondan fazla hemşerilerimizle birlikte tüm siyasetçilerinde siyasi gelecekleri için değil,Aksaray’ın geleceği için gerekenleri tek vücut olarak yapmaları dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun

 


15.04.2015 17:59:51

Ali Genç

11 yıldır neredeydin?

11 yıldır neredeydin?