İstiklal Şairimizi Mehmet Akif Ersoy´un ?Yürekler toplu vurdukça? kelimesiyle başlayan ve bunu başarabilenlere top ve tüfeklerde dahil hiçbir silahın zarar vermeyeceği belirtilen cümleyle ifade edilmek istenen sonuç tarih boyunca İmanlı Müslümanlar tarafından ortaya konan bir mefkûredir.

  Hem de her zaman ve her şartta samimiyeti ortaya koyan bu terim sonu daima sahiplerine gidilecek hedefe ulaştıran bir başarının yani kazanılacak zaferin anahtarıdır.

 TARİHTEKİ TÜM SAVAŞLAR YÜREKLERİN TOPLU VURMASIYLA ZAFERE DÖNÜŞTÜ!

  Yüreklerin toplu vurması, yani bir topluluğun maneviyatlarından aldıkları destekle milli meselelerini başarıya götürmeleri konusunda 15 Temmuz 2016 omurgalı duruşu bu samimi yetin ete kemiğe bürünmüş başarısının sonuncusudur.

   Rabbimizin Müslüman milletimizin kalbine cesaret, hainlerinkine ise korku vermesiyle İslam Tarihi boyunca sayısız zaferler kazanıldı.

  Bunların öncüleri Bedir ve Hendek ile Mekke´nin fethiyle ardından gelen Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V) in kutlu komutasında kazanılan savaşlarla,  Selçuklu ve ardından ise Osmanlı devletleri tarafından kazanılan savaşlara kadarda Emevi ,Endülüs Emevi ve Abbasi ile Eyyubi devletleri başta olmak üzere bir çok İslam devletinde imanla düşmanlara karşı kazanılan onlarca zafere tarih şahitlik etti.

 MALAZGİRT, KUDÜS´ÜN FETHİ 1.VE 2. KOSOVA, İSTANBULUN FETHİ, MISIRIN FETHİ ÇALDIRAN LA DİĞER ONLARCA ZAFERDE MİLLETİMİZİN İMANIYLA KAZANILAN ZAFERLERDİR!

  Millet olarak düşman askerlerinin bize göre olan ezici çoğunluktaki sayısıyla onların silah ve diğer artı imkanlarına rağmen orta başlıkta belirtilen savaşlarında yine milletimizin Yüce dinimiz İslam´dan aldıkları imanlarıyla kazanılan zaferlerinden bazılarıdır.

 ÇANAKKALE, KURTULUŞ VE KIBRIS BARIŞ HAREKATIDA MİLLETİMİZİN İMANIYLA KAZANILDI!

   Düz mantıkla bakıldığında kazanılması mümkün olmayan tarih boyunca kazanılan onlarca zaferlerden bizim milli tarihimizdeki sırasıyla kazanılan Çanakkale zaferi de, Kurtuluş Savaşıyla 1974 Kıbrıs Barış harekâtı da imanımızın eseri olan zaferlerimizdir.

15 TEMMUZ 2016 BAŞARMIZ İSE DÜNYA TARİHİNDE 2. BİR EŞİ BULUNMAYAN YEGANE ZAFERDİR!

 Pazar akşamı 2. Yıl dönümünü millet olarak haklı bir coşkuyla kutladığımız 15 Temmuz Zaferi ve Demokrasi ve Şehitleri Anma günümüz ise kadim dünya tarihinde bilinen hiçbir eşi ve benzeri olmayan yeryüzünün yegâne tek zaferidir.

   Yeryüzünde bilinen Müslümanların veya diğer milletle tarafından kazanılan zaferlerin tamamında iki silahlı taraf arasında yapılan savaşın sonucunda kazanılırken, 15 Temmuz ise kadim tarihte ülke vatandaşlarının silahlı ordusunun bir kısmına karşı sadece ve sadece imanlarıyla yürüklerinin toplu vurmasıyla kazanılan yegâne zaferdir.

    Cumhurun reis Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Yıldırım ?ın çağrısıyla Mevla´mızın kalplerine cesaret verdiği milletimizin Ulu Yaratan tarafından kalplerine korku verilen kahraman ordumuzun elbisesini giyen bir kısım hainlerin oyunlarını bozmak için bulundukları yerlerin meydanlarına ve hava alanlarına inmesiyle  ellerindeki tek silahları olan Şanlı al bayrağımızla ve çıplak elle sadece ve sadece yürüklerin toplu vurmasıyla kazanılan bu tek zaferin heyecanı o anki haliyle devam ediyor!!!

   Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın önce başkent Ankara ve ardından ise İstanbul´da 15 Temmuz Şehitler Köprüsündeki programıyla ve Aksaray´la birlikte 79 ilimizin meydanlarını hınca, hınç dolduran on milyonlarca vatandaşımızın ve bu törenlerde siyasetçiler ile atanmış ve seçilmişler tarafından yapılan samimi coşkulu konuşmalar o ruhunun ete kemiğe bürünmüş haliydi!

  Milletimizin birlik ve dirliğinin kıyamete kadar devam etmesi için aynı şekilde yüreklerimizin toplu vurmasıyla dışarıdan ve içeriden gelmesi muhtemel tüm maddi ve manevi silahların bertaraf edilmesi dileğiyle.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


17.07.2018 09:08:24

Ali Genç

Yürekler Toplu Vurdukça...!

Yürekler Toplu Vurdukça...!