Milletimizin hür iradesinin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisini,Milletin hür iradesi ile aracısız olarak seçtiği ilk reislerinin makamı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve civarını bombaladılar.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı yakalamak için kaldığı Marmaris´teki otele  yakalamak ve direnmesi halinde öldürmek için baskın düzenlediler.

        Uçağının ineceği Atatürk hava limanının kulesini ele geçirdiler.

        Boğaz içi köprüsünü ve önemli resmi ve özel yayın kurumlarının giriş ve çıkışlarını tanklarla kapattılar,çalışanlarını etkisiz hale getirip kendi hain emellerine hizmet ettirmek istediler.

        Kendilerinin bu alçakça kalkışmalarını sadece ellerindeki Al bayrağımızla engellemek isteyen 238 Vatan evladını ise gözlerini kırpmadan tüfekler ve tankın toplarıyla katlettiler.

        2000´den fazla vatan evladını yaraladılar.

        Bunları yapanlar 15 asırdır millet olarak ? Peygamber Ocağı? olarak bildiğimiz,gözümüzden sakındığımız Silahlı  kuvvetlerimizin içine sızmış ve onların elbiselerini giyen FETO/PYD teröristleri.

         Onları yurt dışından ve Türkiye içinden maddi ve manevi olarak destekleyin sözüm ona bürokrat ve iş adamı kisvesine bürünen sivil FETO/PYD teröristleri.

         ACIYAN ACINIR HALE GELİR!!!

     Tarihteki ?Haşhaşi? ve ?Nernek? yapılanması benzeri bir gizli teşkilat olarak milletimizin,tüm İslam aleminin ve mazlumların  katledilmesi ve sömürülmesi için Emperyalist ağa babaları tarafından  kurulup,beslendiği gün gibi ortada olan bu teröristlerin ülkemizden,ülkemizin elinin uzanabileceği her yerden kökleri kazınmalı!

      Türkiye´nin 81 Vilayetinin tüm ilçeleri,beldeleri,köyleri ve mezralarında da bu örgüte mensup  ve bunlara sempati duyan,maddi ve manevi destekte bulunan kim veya kimler varsa makamlarına,cinsiyetlerine,diplomalarına bakılmaksızın mutlaka yakalanıp adalete teslim edilmeli.

      Yine hangi mevki ile makamda olurlarsa olsunlar devlet kademelerinde bulunanlar mutlaka ayıklanıp görevlerinden alınmalı.

     Sadece görevden alınmakla da yetinilmeyip bulundukları makamlardayken milletimizin aleyhine bir suç işlemişlerse bununda hesabının hukuk önünde sorulması gerekir.

    Aksi yapılır,bunlara merhamet gösterilir ve acınılırsa sonradan kendimiz acınır hale geliriz!!!

 ?VUR?DEYİNCE ÖLDÜRÜLMESİN,KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKARTILMASIN!!!

       Özelde Türkiye´ye ve Türk milletinin,genelde ise  İslam alemi ve mazlumların canına,malına,ırzıyla  istikbaline kast eden, milletimizin birliği ile akamete uğrayan 15 Temmuz terör  kalkışmasına,direk veya dolaylı ne şekilde olursa olsun dahli bulunanlar asla ve asla af edilmemeli!!!

    Tamamının yakalanması için istihbarat kurumları,güvenlik kuruluşları, tüm il ve ilçeler ile belde ve köylerdeki atanmış ve seçilmişler bunların  ülkemizin silahlı,silahsız kurumlarıyla hukuk kurumları başta olmak üzere her yerden köklerinin tamamen kurutulması için samimi iş birliği içinde olmalı.

    Fakat kurtların dumanlı havayı sevmeleri,bazı fırsatçıların durumdan görev çıkartmalarına ise asla ve asla izin verilmemeli!!!

    Bu hainlerin yok edilmesi operasyonunda görev alacak Hukuk kurumlarımız,Mülki amirlerimiz ve bu kurumlarımız tarafından görevlendirilen asker ve polislerimiz haklı ile haksızı,suçlu ile suçsuzu bir birinden ayırt etmek için kılı kırka yarmalı.

    Görevlerini mutlaka nezaket kuralları içinde yapmalı.

    Mazlum ve mağdur ile suçluyu ince eleyerek,sık dokuyarak, gelen ihbarları akla gelebilecek her türlü kaynaktan teyit edildikten sonra işlem yapmalı.

HAKLININ HAKSIZDAN AYIRT EDİLMESİ KAMUOYU,MESLEK ODALARI VE STK´LARLA BİRLİKTE MUHALEFET PARTİLERİNİNDE İSTEĞİ!!!

    Fetö/Pdy yapılanması soruşturmasında haklının haksızdan ayırt edilmesi dileği 15 Temmuzdan itibaren  demokrasi nöbetine katılan kamuoyunun,Meslek Odalarının ve STK´ların genel görüşü  olarak biliyordum.

  Fakat dün 81 ilimizle birlikte İstanbul  Yeni Kapıda yapılan ve Emniyet verilerine göre 5 Milyon kişinin katıldığı Şehitlerimizi anma ve demokrasi mitingine Cumhurbaşkanı Erdoğan´la Başbakan Yıldırım´ın davetiyle katılan CHP Genel Başkanı Kılıçtaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli´de konuşmalarında  soruşturmalarda haklıyla,haksızın bir birinden ayırt edilmesi konusuna dikkat çektiler.(*)

   ?PARDON?DEMEK KAYBEDİLEN İTİBARI İADE ETMEZ!

     Bu çetenin organizasyonu olduğu 17-25 Aralık 2013 darbe girişimlerinden sonra anlaşılan ordu mensupları ile ilgili yapılan ve daha sonra çoğunun asılsız olduğunun anlaşılması üzerine bu suçlarla itham edilenlerle ilgili olarak medya organlarında yapılan haberlerdeki gibi ?Pardon? denilmemesi bu  teröristlerle ilgili yapılan ve yapılacak operasyonlarda da nüksetmesin!!!

    Çünkü ?Pardon? denilmesiyle sebep olunan maddi ve en önemlisi de manevi mağduriyetler geri gelmiyor!

    Haksız yere suçlananla ilgili haberi okuyanın,kişinin aklanmasıyla ilgili haberi okumadığında ilk haberin aklında kalacağı gerçeğiyle hem kişi dokunulmazlığı,özel hayatın korunması gibi hakların korunması.

    Hem de görev yapanların bu dünyada ve ahret te de yapılacak haksızlığın cezasını çekmemeleri.

    Milletimizin şu andaki yekvücutluğuna da helal gelmemesi için herkesin üstüne düşeni en hassas şekilde yerine getirmesi dileğiyle.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

  (*) Gazetedeki yazımı Cumartesi günü baskıya gönderdiğimden Fetö/Pyd soruşturmasında haklıyla haksızın bir birinden ayırt edilmesi konusunda titizlik gösterilmesi ile ilgili kamuoyunun dileği olmasının yanında muhalefet partilerinin de isteği olduğunu belirtemedim.

 

 


8.08.2016 07:48:55

Ali Genç

Kaş yaparken

Kaş yaparken