Başlangıcına bu kadar mutlu olursam tamamlandığındaki mutluluğumun seviyesini varın siz hesaplayın!

      Gerçekten de yakalandığı kronik dertten hastasının kurtulmasına vesile olan idealist bir hekim.

      Çizdiği ve beğenilen projesinin tamamlanmasını gören bir mimar ne kadar mutluysa bende o kadar mutluyum.

     Öncelikle bu mutluluğu yaşamama vesile olan 2002-2007 yıllarında Aksaray´ımıza kazandırılmasına vesile olunun hizmetleriyle ilimizin efsane siyasetçileri arasına giren 22. dönem milletvekillerimizin doğal lideri Aksaray´ın Ağabeyi Ahmet Yaşar Beye.

  Ahmet Beyin vesilesi ile genelde 40 yıldır özelde ise 6 yıldır mücadelesini her yıl ortalama yazdığım 50 civarındaki yazıyla aralıksız olarak verdiğim.

    Yani 2010 yılından beri her yıl ortalama  50 ?den fazla yazıyla gündeme getirdiğim konunun bir kısmının gerçekleştirilmesinin temelini atmaya gelen Almanya´daki Aksaraylılar Dernekleri  Birliği Federasyonu Başkanı İdris Er´e canı gönülden teşekkür ediyorum.

   Neden teşekkür ediyorum?

   Çünkü iki üs sütün dada belirttiğim genelde 40 yıldır,özelde ise 6 yıl önce başlayıp geçen seneye kadar Haziran ve Temmuz aylarında  yayınladığım toplam sayıları yüzleri geçen  köşe yazılarımdaki hedeflerimden biriside Aksaraylı gurbetçilerimizin bir araya getirilerek ilimizin  mutlu istikbali için  bir organizasyon çerçevesinde teşvik yatırımlarının avantajları da anlatılarak bu maksatla ilimize davet edilmeleriydi.

   Ahmet Yaşar ağabeyin organizesiyle Perşembe günü 68 Aksaray Gazeteciler Cemiyetimizi ziyaret eden Başkan İdris Er´le üyeleri Lütfi Böge, Mustafa Ülger, Önder Güneş, Yakup Gökdemir, Yunus Özsevgeç, Ali Özdemir, Mücahit Kaya ve Haşim Ateş, El Ele Alman-Türk Engelliler Yardım Federasyonu Genel Başkanı Cengiz Hocazade  yıllardır gerçekleştirilmesini için çabaladığım konunun müjdesini bizimle paylaştılar.

   Bu niyetlerini gerçekleştirmek için başta Vali Ataklı olmak üzere Meslek Odaları ve STK´ları ziyaret eden gurbetçi derneklerimizin samimiyetleri yüzlerine vurmuştu.

        HAYIR OLAN NİYETİN AKİBETİDE HAYIR OLUR

    Niyeti hayır olanların hedefledikleri çalışmaların akıbetinin de hayır olacağı düşüncesi ile son 5 yıldır olması için çaba serf ettiğim Almanya da gurbetçi derneklerimizin bir araya gelmesi ve ilimize yatırım için gelmeleri konusundaki dileğimi gerçekleştirdikleri.

    Bunun için özelde Almanya´daki ,genelde ise Avrupa´daki Aksaraylılar derneklerinin  bir  federasyon çatısı altında bir araya gelmeleri ve bu birliktelikle hem kendilerinin orada daha da güçlü olmalarını sağladıkları,hem de ilimize yatırım için gelmeleriyle şahsım ve hemşerilerimize yaşattıkları bu mutluluk için bir kez daha teşekkür ediyorum.

     Ziyarette de kendilerine de belirttiğim gibi cürümüm kadar yer yakarak ta olsa Allah(C.C.) ın rızası başarıları için elimden gelen her konuda hizmetlerinde olacağımı da bilmeleri dileğiyle.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


6.03.2016 22:44:24

Ali Genç

Başlangıcı Bu Kadar Mutlu Ederse

Başlangıcı Bu Kadar Mutlu Ederse