Türkiye Cumhuriyeti nüfusunu oluşturan %99.5 oranındaki Müslümanlarında.

  Bu oranın dışında kalan %0.5´lik gayri Müslimlerinde hiç zarar görmediği!

TÜRKİYE´NİN İLK VE TEK DENK BÜTÇESİNİ YAPAN RP İKTİDARI NADEN YIKTIRILDI?

 Aksine Havuz sistemiyle bulunan Ekonomik çözümün uygulanmasıyla insanlarımızın Müslim ve gayri Müslimlerinin ekseri sinin memnun olduğu nadir iktidarların biriside hiç şüphesiz 11 ay kadar yaşayan ve Cumhuriyet tarihimizin ilk ve tek denek bütçesini yapan Refah/Yol  koalisyon hükümetidir!!!

   Bu hükümetin günlerdir çeşitli yayın organlarında maddi ve somut delillere dayanarak ortaya konan benimde aynı minval üzerine ortaya koyduğum artılarına rağmen iktidardan indirilmesinin sebebi neydi?!!!

RP RANTLARINA HAVUZ SİSTEMİYLE TAŞ KONAN FAZİ LOBİSİ VE ONLARIN HİZMETKARLARI YIKTI!!!

AKSARAY´DANDA DÜNYALIK İÇİN DİNİMİZ VE ANAYASANIN EMİRLERİ ÇİĞNENEREK SU TAŞINDI!

  Milletin memnuniyetine rağmen tekerleklerine taş konan rantçı kesim ve bunların ağa babaları olan global ve emperyalist sermayenin çabalarıyla memleketin kendi evlatlarından tıpkı hain 15 Temmuz darbe kalkışmasındaki gibi mankurtlaşanlar kullandırılarak milletin iradesine karşı darbe yaptırıldı.

     Yaptırılan post modern 28 Şubat 1997 darbesinde birde sisli havayı sevenler aç kurtlar gibi Aksaray´dan bu millet iradesine karşı yapılan kalkışmanın değirmenine utanılmadan, arlanılmadan, Anayasa ve yasalar çiğnenerek bir kaç kuruşluk dünya çıkarı için su taşıyanlarda oldu.

ZİKİR ÇEKİLMESİNİN YÜRÜRLÜKTE OLAN ANAYASADA SERBEST OLMASINA RAĞMEN SUÇ GİBİ GÖSTERİLEREK HEM RP´NİN KAPATILMASINA DELİL OLUŞTURULDU,HEMDE AKSARAYLILAR TV´DE AŞAĞILANDI!!!

   Bu su taşıyanlar daha önce defalarca Aksaray mahalli TV kanallarında gösterilen, şikayete(!) konu kasette bulunanların çoğunda evlerinde kopyaları da bulunan Çarşamba günkü yazımda da belirtildiği gibi yürürlükteki mevcut anayasanın din ve  inanç hürriyetini düzenleyen 24. Maddesinde de yasaklanmayan.

      Birkaç kuruşluk dünya çıkarı için önce bir  genel yayın yapan TV kanalına servis yapılan Anayasada  yasak olmadığı belirtilen Allah(C.C.) ın isimlerinin söylenmesini içeren Zikir çekilmesi suçmuş gibi gösterilip birde Aksaraylılar gerici gibi gösterilerek aşağılandı.

    Bu genel yayın yapan TV kanalındaki sunucunun o zamanki silahlı bürokrasinin dine karşı olan komuta heyeti tarafından oluşturulan havayı da  mal bulmuş mağribi gibi kullanarak Aksaray´ın eski 1993-99 yılları arasındaki Belediye başkanlarından Ahmet Er´in oğlunun Geylani Vakfında yapılan düğününde yapılan zikrin kaseti kullanıldı.

        Aksaray´dan fırsatçı tarafından gönderilen ve ulusal TV kanalında yayınlanan bu kaset sahipleri olan milletin iradesine kast eden, bunu yaparken de efendilerinin dinlerine de savaş açanlar tarafından verilen brifinglerle beyinleri yıkanan yüksek yargı tarafından RP´nin kapatılma davası için mal bulmuş mağribi misali alınıp iddianameye kondu.

TÜRKİYE 12 EYLÜL´CÜLERLE BİRLİKTE 28 ŞUBATÇILARI YARGILARKEN, RP´NİN KAPATILMASI KASEDİNİ ANAYASAYI ÇİĞNEME PAHASINA SERVİS YAPARAK AKSARAYLILARIN AŞAĞILANMASINI SAĞLAYAN İSE 28 ŞUBAT MAĞDURLARI SAYESİNDE GÖREVE GELENLER TARAFINDAN BESLENİP SEMİZLEŞTİRİLDİ!!!

    2010 Anayasa referandumundan sonra 12 Eylül´üler gibi 28 Şubatçılarında yargılanmalarına rağmen yürürlükteki Anayasanın din ve vicdan hürriyetini düzenleyen maddesini çiğnemenin yanında bir vilayeti ve halkını aşağılanması suçunu işleyenler hakkında maalesef gereken yapılmadı.

   Kamu hukuku tarafından bu konuda gereken yapılmadığı gibi bu suça karşı dava açan kişi veya kurumlarda olmadığı gibi aksine bu suçu işleyen Aksaray´ın siyasetçileri, mahalli seçilenleri ile atananları ve parti teşkilatları tarafından da beslenip semizleştirildi.

   Dinimize hakareti maharet gibi görerek Anayasayı çiğneyerek bunu birkaç kuruş dünya menfaati için kullananın Kamu hukuku tarafından tespit edilerek hem Anayasanın çiğnenmesi suçundan, hem insanlarımızın inançlarının aşağılanması suçundan gereken cezanın geciken Adaletin adalet olmadığı  gerçeği çerçevesinde medeni hukuk içinde verilmesinin sağlanması dileğiyle.

    Cuma´nız mübarek olsun.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


10.03.2017 06:55:14

Ali Genç

Anayasa Çiğnenerek RP´nin Kapatılması İçin Aksaray´dan Sunulan Kanıtı(!)

Anayasa Çiğnenerek RP´nin Kapatılması İçin Aksaray´dan Sunulan Kanıtı(!)