5 gündür benim programın dalgası Aksaray´ın her yerinde konuşuluyor. Nereye gitsem benden bunu soran okurlarımın ilgisine baştan teşekkür ederim. Konuşuluyor ama samimi olarak söylüyorum üç beş olumsuz görüş dışında inanın o kadar tebrik aldım ki inanamadım. Herkesin bazı konularda rahatsız olduklarını bu 5 gün içinde anlamış oldum. Tabi gündem oluşan konu ile ilgili rahatsız olan Ak Parti içinden birilerinin sahte kadın ismi ile bir Face açarak Enerji Bakan Yardımcısı Sayın Ali Rıza Alaboyun ve Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı hakkında iftiralar yazarak vatandaşın kafasını karıştırmaya çalıştı.

      Ne hikmetse bu sahte kadın kılıklı arkadaş birden Facesini kapatarak ortalıktan kayboldu. Ya bazı iddia ve iftiralarda bulunuyorsan neden buradan kadın ismi ile yer açıp karalama yapıyorsun. Varsa elinde bir belge gel senide TV. de konuk edeyim bildiklerini anlat. Ya da yazdıklarıyın arkasında dur ve kaypakça ortalıktan silip kaçma.

      Tabi neden kaçtı derseniz bu şahıs ile ilgili yargı yolu ve yasal araştırma başladığını duyunca ortalıktan kayboldu. Ben Paralel yapının Avnisi gibi Aksaray´ın Fuat Avnisi olarak isimlendirdim. Bu yazıları bir bayan değil ancak bunu parti içinden ilimizin güzide sevilen insanlarını karalayarak gündem değiştirmek için yapılan bir çalışma olduğunu biliyorum.

     Ancak bu kişi ile ilgili çalışmaların araştırılması devam etmektedir. Kendileri ile ilgili bu yazılanları sorduğumda Sayın Yazgı ve Alaboyun konuyu hukuk yoluna taşıdıklarını biliyorum. Hiçbir iftira ve atılan çamur sineye çekilmeyeceğini öğrenmiş bulunmaktayım.

     Bu Faceyi açanlar çok uzakta değiller ve şehrimizde parti içindeki kişilerdir. Yapılan iddialara cevap vermek veya bir açıklama yapmak yerine hedef şaşırtarak temiz insanlara iftira atmayı seçmeleri bir telaşın sonucudur.

      Şimdi ben kendi partilerine iftira atmayı marifet sayanlara birkaç sorum olacaktır. Halk sağlı ve İl Sağlık müdürlüğüne getirilmek istenen kişiler kimlerin neyi ve yakını olur? Ben getirilmek istenen şahısların şahsı ile ilgili herhangi bir şey söylemem söz konusu değildir.

      Ancak İl Sağlık müdürlüğüne getirilmek istenen doktor arkadaş kimlerin manevi oğlu ve dostu? Paralel yapının kolejinde hala çocuğu okuyan bu Doktorun Sağlık Müdürlüğüne getirilmesindeki amaç ve gaye nedir? Ak Parti Genel Merkezinin yaptığı Paralel yapı mücadelesi ile bu atama çelişkili değimlidir?

     Halk sağlığı Müdürlüğüne getirilmek istenen doktorumuz kimlerin yakını ve Göğüs Hastanesinde iki doktor varken başka birimlerde doktor yok gibi Göğüs Hastanesini bir doktora düşürerek niçin burası boşaltılmak isteniyor? Bana bunun cevabını birileri çıkıp verirlerse sevinirim. Ben hastanenin genel hizmeti ile ilgili bir eksik zaten görmüyorum.

      Ama neden Aksaray da başka kurum amirlikleri yokmuş gibi teşkilatın eli sürekli Aksaray Devlet hastanesi üzerinde durur? Neden bu kurumda kadrolaşmak istendiğini anlamış değilim. Bu konudan hastanedeki diğer personeller rahatsız mı değimli?

       Ben her ne kadar Ak Parti taraftarı olsam da bazı yanlışlıkları yazma zamanın geldiğini bilmekteyim. Susmak ve sessiz kalmak yapılan yanlışlıkları yazmamamızı durduramaz. Bundan sonra gördüğüm ve bilgi sahibi olduğum bazı eksik ve yanlışların yazılma zamanın geldiğine inanmaktayım.

       Sayın Cumhurbaşkanın tırnakları ile kazıyarak bir yere getirdiği bu partinin üzerinden saltanat sürmeye kimsenin hakkı yoktur. Ak Partinin kuruluşunda görev alıp Sayın Cumhurbaşkanımızın Genel Başkan olduğunda kendisi ile çalışılmayacağını söyleyenlerin bugün aynı zatın tırnaklarını kazıyarak bir yerlere getirdiği partinin sırtından saltanat sürmesine elbette bir gün izin verilmeyecektir.

      Kimse salak ve enayi değil, kimse bir şey bilmiyor zannedilmesin. Bu sahte isimle Face açıp kendi partililerini terbiyesiz ve edepsizce karalayıp iftira attıklarını bilmiyor zannetmesinler. Aksaray´ın sevdiği ve kucakladığı bir Belediye Başkanına kendi partisi içinden sahte isimle saldırmayı kimse bilmiyor zannetmezinler. Aynı şekilde Sayın Alaboyun´a saldırmakta Sayın Cumhurbaşkanına yakın olduğu için hedef seçmek değimlidir?

     Çıktı Alaboyun erkekçe yanlışları söyledi ve partimizi küçültemeyiz, herkes ayağını denk alsın partimize sahip çıksın dedi.  Sende çık adam gibi düşüncelerini anlat. Sinsice site açtırıp oraya buraya çamur attırma. Yarın bu Face sahibi çıkar her şeyi anlatırsa o zaman ne yapacaksınız?


1.06.2016 13:48:52

Erdogan Kaya

2 Fuat Avni birden kayboldu

2 Fuat Avni birden kayboldu